Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2019 Eylülde 2850 ye almıştım. Şimdi uçmuş tabi. Çok memnunum. Bir tek geçen hafta servise verdim arızalanmıştı. Garantiden tamir edip dün teslim ettiler
  • Gaggia Naviglia ile Delongi ESAM 4500 arasında seçim yapacak olursanız hangisini seçersiniz ve neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemalptekin C kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız halen mevcut mu memnun musunuz

• zetron_x Z kullanıcısına yanıt

Makine duruyor mu

memnun musunuz

• arel.gr kullanıcısına yanıt

ESAM ve ECAM serileri arasındaki fark nedir ?

• marvell M kullanıcısına yanıt

Hangisi aldınız

• Sage veya Breville kullanan var mı? Yurtdışından alınca burdaki fiyatların yarısına geliyor neredeyse.

• merhaba,

Amazon dan , saeco otc makina sipariş verdim, henuz kargolanmadı... ürün bu...

https://www.40kafe.com/saeco-lirika-otc-kahve-makinesi

bana 4400 TL ye mal oldu, burdan ayni fiyata philips yada siemens almak mı bu makina mı mantıklı ?

Saeco yu philips aldıktan sonra kaliteleri cok yakın deniyor... acıkcası kararsız kaldım...

bu rakamlara hangi makina mantıklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

merhaba,

Amazon dan , saeco otc makina sipariş verdim, henuz kargolanmadı... ürün bu...

https://www.40kafe.com/saeco-lirika-otc-kahve-makinesi

bana 4400 TL ye mal oldu, burdan ayni fiyata philips yada siemens almak mı bu makina mı mantıklı ?

Saeco yu philips aldıktan sonra kaliteleri cok yakın deniyor... acıkcası kararsız kaldım...

bu rakamlara hangi makina mantıklı...

Açıkçası detay bilgim yok firmaların birleşimi hakkında ama Saeco mu Philips mi sorusuna kesinlikle Saeco derim...

• matt3627 M kullanıcısına yanıt

saeco philips in zaten. philipsteki lattego sistemi hiçbir makinede yok.

temizliği daha kolay. ama fiyatlar uçtu gitti.

3 ay önce 4500 e aldığım makine şimdi 6000 tl bulursanız. ep4346 başlığıma bakabilirsiniz.

saeco nun dışı daha kaliteli havası var ve pahalı, philips plastik daha bütçe dostu..

içindeki demleme ünitesi aynı ikisinde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 10 Şubat 2021; 14:13:14 >
  • Hepsiburada dan philips ep5447 modelini aldim 5999 liraya umarim memnun kalirim makineden.

• Merhaba

Bende bu modelden almayi dusunuyorum. Siz arastiripmi aldiniz? Ben siemens eq6 serisiyle bu model arasinda kaldim. Siz arastirip aldiysaniz hangi ozellikleri begenip aldiniz?

• serta2 kullanıcısına yanıt

Hocam evet baya bi sure baktim.Siemens almadim cunku benim icin en onemli sey sicaklik.Gordugum ve arastirdigim kadari ile en sicak kahve veren makine bu.Gaggia cadorna prestige de aklim kalmadi degil ancak 2000 lira fazla vermek istemedim

• Merhaba,

Delonghi kahve makinam bozulduktan sonra yeni kahve makinasi arayisina girdim. Sutlu kahveleri pek icmiyorum. Asagidaki modeller arasinda kaldim. Sizce hangisini tercih edeyim?

PHILIPS EP5447/90 5400

Siemens EQ.6 plus s500 

Ayrica sutlu kahveleri icmedigim icin asagidaki modeller arasinda hangisini tavsiye edersiniz?

PHILIPS EP2220/10 

PHILIPS EP2231/40 

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Hangisi aldınız

Delonghi

• marvell M kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız ne zaman aldınız hayırlı olsun

• 1 ay önce falan philips ep5447 modelini aldım.Youtube da ki modifiyeden sonra süt kesinlikle ilk aşamada içilebilecek gibi değil aşırı sıcak.İnsanın dilini falan yakıyor içmek mümkün değil.Diğer americano falan zaten sıcak gayet iyi.Ben soğuk kahveden hiç hoşlanmam beni aşırı derecede sıcaklık açısından tatmin etti.Starbucks falan bunun yanında soğuk yani.

• Hocam ben de kahveyi çok sıcak sevenlerdenim ve bu makine diğerlerine göre daha sıcak verdiği söyleniyor. Youtube’daki video yu da izlemiştim. Espresso sıcaklığı nasıl?
  • berke_han kullanıcısına yanıt

Espresso da çok sıcak ilk içilebilir seviyede değil kesinlikle ağzınızı yakıyor.

• makinesini satmak isteyen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.