Şimdi Ara

Essential Grammar In Use kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kendi başıma a1 ve a2 seviyesine çıkıp sonrasında kursa gitmeyi planlıyorum ve bu plan doğrultusunda yukarıdaki kitabı aldım ilk sayfaları yaptım fakat daha sonraları için tıkandım yani nasıl desem sürekli yanlış ve anlamayarak yapıyorum sizden isteğim bu kitabı nasıl çözmeli ve bu kitabın yanında ekstra kaynak olarak neler almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R o m a -- 22 Ağustos 2015; 16:55:33 >

• birde kendi çalışma sisteminizi gramer + kelime olarak yazarsanız çok mutlu olurum
  • Bu kitabı öneren ve çalışıp İngilizce'yi öğrenen bir çok kişi var.Ben D&R'de görüp incelemiştim.Güzel bir set.Fakat daha kaliteli setlerde var.Mesela Cambridge four corners 4 kitaplık set.Fakat fiyatı çok tuzlu olduğu için almamıştım.İthal kitaplar çok pahalı oluyor.İlk başta elinizde Türkçe anlatımlı bir gramer kitabı olması daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Mesela Fono İngilizce gramer gibi.Hiç para vermeden de internetten Türkçe anlatımlı anlatımlar bulabilirsin.Mesela kaliteli bir kaynak:
    http://www.ekremuzbay.com/kategori/ingilizce-dilbilgisi
    Tabi gramer çalıştıktan sonra bitirdim bu işi diye düşünme.1 gün sonra birçoğunu unutursun.O nedenle gramer konusunu bitirdikten sonra Google'a girip mesela isimler(nouns) konusuna çalıştın.Google'da NOUNS EXERCİSES yazarsan dünya kadar alıştırma ve tekrar sitesi çıkar.Konuyu anlayana kadar onları çöz.Bak o zaman asla unutmazsın.

Kelime için şu site güzel.Sesli kitap dineyip(seviyene göre) bilmediğin kelimeleri öğren.Kelime öğrenirken kelimenin cümle içindeki kullanımı önemli.Bir kelimeye baktığında sıfat mı zarf mı zamir mi olduğunu bilmen gerek.Aksi halde asla iyi düzeyde İngilizce öğrenemezsin.Çünkü cümleyi çeviremezsin.Çevirsen bile dünya kadar hata çıkar.
    http://etc.usf.edu/lit2go/

• kitap nasıl tavsiye eder misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.