Bildirim
Ethernet problemi yardımmm !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rsimleri göremedim.kopyala yapıştır yaptım meb gov tr çıktı
bilgisayarıma sağ tıkla..özellikler...aygıt yöneticisi....enüstteki ağ bağdıştırıcısı...kartı bul sağ tıkla...kaldır de. eğer zaten yaptıysan resimnleri görebilecğimiz şekilde koy siteye. -
:) direk link veriyim ------ > http://img509.imageshack.us/img509/8011/hatasonzu8.jpg
"aygıt bilgisayarın önyüklemesinde gerekli olabilir" diye bir uyarı alıyorum kaldırmak istediğimde
driverları indirdim sitesinden ama olmadı :S -
Bilgisayarınız güvenli modda açın ve kaldırmayı deneyin. Sorun olmayacağını düşünüyorum. -
güvenli modda ethernet te hiç bir problem yokmuş gibi gösteriyor ama kaldırmayı deniyince yine aynı hatayı alıyorum :S -
Bluetooth aygıtını veya tüm ethernet aygıtlarını biostan disable yapıp bir dene. Hatta yine güvenli modda deneyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X