Şimdi Ara

Eti puf skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Eti isimli gıda firması, "Eti Puf" adı altında çikolatalı, kokonatlı ve renkli olmak üzere 3 ayrı lezzet sundu onlara. Kısa sürede bütün Türkiye'ye yayılıyordu ünü. Ürün çeşitliliğini arttırmak isteyen Eti, çilekli puf'u çıkardı ve bir zaman sonra çilekli puf'un şirkete getirdiği kâr piyasayı alt üst etti...
    Bir anda Eti puf haberleri gazetelerde ve sosyal medyada geziyordu; fakat buna sebebiyet veren şey neydi ?!

Eti puf tutkunları çok geçmeden firmayı sarsacak bir açık yakalamıştı. Üst üste yenen eti puflar insan üzerinde, ard arda yenen taco etkisi gösteriyordu...
    Evet, eti puf ishal yapıyordu insanı. vıcık vıcık, ıyk...
    "
    -Few Pork Times (Türkiye'nin skandalları isimli bir köşe yazısından.)

Değerli arkadaşlar, nette sörf yaparken bu gazete haberiyle karşılaştım. Doğru olup olmadığını bilmiyorum ama... Eti puf söylenildiği gibi gerçekten ishal mi yapıyor ? Bu çok önemli bir konu. Lütfen taktik verin :(
    Sizin görüşleriniz ne bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calva -- 18 Ocak 2015; 0:06:52 >

• Tamamen sallama.10 tane üst üste yediğimi bilirim
  • Başlıği okuyunca size de saçma gelmedi mi ? Eti puf la bu ne skandalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guerlain ST

Başlıği okuyunca size de saçma gelmedi mi ? Eti puf la bu ne skandalı
    Cem Uzan'a hapis şoku!
  • ne alaka
  • Gayet normal bisey
  • Viral reklam şimdi bakkala çıkıp eti püf alicam
  • Few Pork Times yazdıysa doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Gayet normal bisey
    Deneyimlerim sonucunda bende bu söylentiye üzülerek katılıyorum. 2 saat önce üst üste yediğim puf'ların ceremesini şimdi çekiyorum.
    Sanırım bu konuyla ilgili bir teoride bulunacağım.

Yenilen eti puflar mideye girdiği zaman değişik bir reaksiyon başlatıyor. Kakao ve kokonat molekülleri mide duvarlarını tetikliyor, emiyor onları. Mide duvarını emdikleri için su kalmıyor midede. Bu yüzden inceden, kalın bağırsağa doğru ilerliyorlar. kısa süre sonra emdikleri su ile çıkıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calva

Deneyimlerim sonucunda bende bu söylentiye üzülerek katılıyorum. 2 saat önce üst üste yediğim puf'ların ceremesini şimdi çekiyorum.

Yenilen eti puflar mideye girdiği zaman değişik bir reaksiyon başlatıyor. Kakao ve kokonat molekülleri mide duvarlarını tetikliyor, emiyor onları. Mide duvarını emdikleri için su kalmıyor midede. Bu yüzden inceden, kalın bağırsağa doğru ilerliyorlar. kısa süre sonra emdikleri su ile çıkıyorlar...

Alıntıları Göster
    100 tane yersen bi zahmet ishal ol

• quote:

Alıntıları Göster
    Basurlara önericem saol

• quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

100 tane yersen bi zahmet ishal ol

Alıntıları Göster
    hocam niye küçük yazdın gözüm bozulacaktı
  • Biraz daha küçük yazsaydın mikroskopla okuyacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Biraz daha küçük yazsaydın mikroskopla okuyacaktım
    Boyutu ayarladım hocam, artık okuyabilirsiniz.
  • Bu çok önemli bir konu. Lütfen taktik verin :( ?

Hayatımın sorunu şuan kafayı taktım öğrenmem lazım vah vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulunmayan

Bu çok önemli bir konu. Lütfen taktik verin :( ?

Hayatımın sorunu şuan kafayı taktım öğrenmem lazım vah vah
    Arkadaşlar, uzun araştırmalarım (gerçi pek uzun sürmedi. paketin arkasını okudum sadece ) sonucunda puf'un materyallerini listeledim.

Şeker
    Glukoz Şurubu
    Fruktoz Şurubu
    Yenilebilir Sığır Jelatini
    Buğday Unu
    Bitkisel Yağ
    Tuz
    Emülgatör
    Aroma

Emülgatör'ün ne olduğunu bilen var mı ? İsminden dolayı bana çok şüpheli geldi... Sanırım ishale sebebiyet veren gizemli maddemiz o !
  • quote:

Arkadaşlar, uzun araştırmalarım (gerçi pek uzun sürmedi. paketin arkasını okudum sadece ) sonucunda puf'un materyallerini listeledim.

Şeker
    Glukoz Şurubu
    Fruktoz Şurubu
    Yenilebilir Sığır Jelatini
    Buğday Unu
    Bitkisel Yağ
    Tuz
    Emülgatör
    Aroma

Emülgatör'ün ne olduğunu bilen var mı ? İsminden dolayı bana çok şüpheli geldi... Sanırım ishale sebebiyet veren gizemli maddemiz o !

Alıntıları Göster
    olsada yesem 10 15 tane hindistan cevizli :D

• Bir kez kandilde eve gelen çocuklara vermek için almıştık. Talas ta o sıralarda 4 çocuk kacirlirmisti. Kimse gelmemişti nerdeyse 30 A yakın pusu 2 günde duman ettim. Hasta falan olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Bir kez kandilde eve gelen çocuklara vermek için almıştık. Talas ta o sıralarda 4 çocuk kacirlirmisti. Kimse gelmemişti nerdeyse 30 A yakın pusu 2 günde duman ettim. Hasta falan olmadım.
    Öneriler ve cem uzan ile alakalı olarak yeni bir teori daha ürettim. Olay iki aşamada gerçekleşiyor.

İlk adımda puf ağız yoluyla alınıyor ve tükürük yardımıyla fazla çiğnenmeden yutuluyor. Eti puf yemek borusundan geçmeye çalışıyor fakat bünyesine aldığı tükürük sıvısı borudan geçmeye yetmiyor. Boru kardeş durur mu basıyor buna sıvıyı. Yeteri kadar kayganlaştıktan () sonra borudan geçiyor puf ve doğrudan mideye ışid tarafından peşmergelere atılmış el bombası gibi atlıyor. Midede bulunan akşam yemeği halkı ise bir oraya bir buraya yuvarlanıyor. Kızıyorlar pufa ve kokonatını denk almasını söylüyorlar. Yinede eti puf, içlik giymediği için kötü biri, söylenenlere aldanmıyor ve mideyi sallamayı devam ediyor.

Olayın ikincisi aşamasında ise mideyi sallandıran puf bununla da yetinmiyor. Topunuzu keserim diyor ve ilahi bir güçle midedeki asit sıvısını EMİYOR. Mide sıvısının içinde adeta havuz partisi yapan halk dayanamıyor ve kısa süre sonra mide duvarına yapışıp yeni bir cumhuriyet kuruyorlar. Bu sırada sıvıyı EMEN puf inceden kalın bağırsağa doğru ilerliyor ama küçük bir engelle karşılaşıyor. Kalın bağırsak kardeşimiz diyor ki "Tamam, bizden çıkan bellide. Yinede kendine çeki düzen" ver diyor. Eti puf onuda dinlemiyor, bağırsağın pullarına yapıştığı gibi var gücüyle EMİYOR onu. Rektuma geldikten sonra büyük bir mutluluk ve dünyayı ele geçirme çabasıyla dışarı çıkıyor.

• quote:

Öneriler ve cem uzan ile alakalı olarak yeni bir teori daha ürettim. Olay iki aşamada gerçekleşiyor.

İlk adımda puf ağız yoluyla alınıyor ve tükürük yardımıyla fazla çiğnenmeden yutuluyor. Eti puf yemek borusundan geçmeye çalışıyor fakat bünyesine aldığı tükürük sıvısı borudan geçmeye yetmiyor. Boru kardeş durur mu basıyor buna sıvıyı. Yeteri kadar kayganlaştıktan () sonra borudan geçiyor puf ve doğrudan mideye ışid tarafından peşmergelere atılmış el bombası gibi atlıyor. Midede bulunan akşam yemeği halkı ise bir oraya bir buraya yuvarlanıyor. Kızıyorlar pufa ve kokonatını denk almasını söylüyorlar. Yinede eti puf, içlik giymediği için kötü biri, söylenenlere aldanmıyor ve mideyi sallamayı devam ediyor.

Olayın ikincisi aşamasında ise mideyi sallandıran puf bununla da yetinmiyor. Topunuzu keserim diyor ve ilahi bir güçle midedeki asit sıvısını EMİYOR. Mide sıvısının içinde adeta havuz partisi yapan halk dayanamıyor ve kısa süre sonra mide duvarına yapışıp yeni bir cumhuriyet kuruyorlar. Bu sırada sıvıyı EMEN puf inceden kalın bağırsağa doğru ilerliyor ama küçük bir engelle karşılaşıyor. Kalın bağırsak kardeşimiz diyor ki "Tamam, bizden çıkan bellide. Yinede kendine çeki düzen" ver diyor. Eti puf onuda dinlemiyor, bağırsağın pullarına yapıştığı gibi var gücüyle EMİYOR onu. Rektuma geldikten sonra büyük bir mutluluk ve dünyayı ele geçirme çabasıyla dışarı çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Evet, eti puf ishal yapıyordu insanı. vıcık vıcık, ıyk...

istemsizce kahkaha attım :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.