< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 27 Mayıs 2018; 19:6:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ETSY'de Satış Yapmak
-
-
Ticaret yapıyorsun elbette mükellef olman gerekiyor. -
Up 1 yıl geçmiş ne yaptın hocam girebildin mi etsy pazarına, tavsiye eder misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en büyük sorun paypal ve kargo. belirttiğin fiyatlar günümüz için değil ufacık bi kutuya 130tl kargo parası çıkıyor (amerika). -
Yurtdisi kargo gonderimleriniz icin turkbox.com.tr yi kullanabilirsiniz. Uygun fiyat ve hizli teslimat saglaniyor. Fiyatlari aninda canli gorebilirsiniz, coklu gonderim icin de avantajli fiyatlar mevcut.
Ozellikle etsy amazon gibi sitelerden satis yapiyorsaniz danismanizi oneririm.
www.turkbox.com.tr -
bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
-
E-Ticaret artık çağımız için çok önemli bir hale gelmiş durumda. E-Ticaret'le birlikte doğal olarak satışı da çok önemli bir hale geldi. Ben de bu konuda kendimi geliştirebilmek adına Trexup Akademi'nin istihdam garantili ve uygulamalı e-ihracat eğitim programını duydum ve hemen başvurdum. Kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes için de öneriyorum. Başvurular 31 Aralık'a kadar devam ediyormuş. İlgilenenler için de linki buraya bırakıyorum:
-
Artık herkesin ikinci bir mesleğe yöneldiği bu zamanda e-ihracat bu konuda en popüler yöntemlerden biri oldu. Bu konuda etsy, amazon gibi en çok satış yapılan sitelerden de satış yapabilmek için belirli bir bilgi birikimine sahip olmak gerekiyor. E-ihracat konusunda https://trexupakademi.com/ 31 Aralık'a kadar müthiş bir eğitim fırsatı ve istihdam garantisi sunuyor.
-
rauvas - web tasarım hizmetleriRauvas - Web Tasarım Hizmetleri - Web Tasarım, SEO, Dijital Pazarlama, Reklamcılıkhttps://www.rauvas.com
-
son durum nedir
-
Öncelikle Etsy nedir bunu bilmek lazım daha sonra vergi muhafiyetlerini kontrol edin kişisel durumunuza göre ancak şunu önceden belirtmeliyimki amazon ve ebay gibi bir satış platformu değil kesinlikle. daha farklı bir tarzı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X