Şimdi Ara

etw yardım gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben etw oynadım uzun süre oynadım 1941 yılındayım 62 tane bölge var teknolojilerde 6 tane eksik var o kadar yeni yeni başladı tur atlıyorum ve tur sıra bana doğru gelirken oyun çalışmayı durdurdu diyo o kadar emek boşa gitsin istemiyorum

önce çerokilerde oluyo du şimdi korsanlarda başladı çözüm bilen var mı dep ayarını denedim ve evet yönetici olarak çalıştırıyorum

• sıkılmadın mı birader? tüm teknolojileri araştırman lazımdı. oyun korsansa normal böyle hatalar
  • ikinci dünya savaşı başladı mı?

korsansa o yüzdendir.kayıtlarını yedekle sil tekrar kur derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet korsan bilgisayarım 1 gb ram 512 mb ekran kartı olunca orjinal almaya biraz korkuyorum

Abi niye sıkılayım benim oyunda amacım tüm dünyayı elime geçirip dünyada tek devleti osmanlı yapma zaten korsanları yok etmiştim sonra ingilizleri yok edince yeniden ingiliz topraklarında çıktıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

ikinci dünya savaşı başladı mı?

korsansa o yüzdendir.kayıtlarını yedekle sil tekrar kur derim.

abi dediğini iki farklı cdyle yaptım ama sıkıntı savede save kurtarmanın yolu varmı abi tam kayıt yaptıgımda sigorta atmıstı bazıları kayıt dosyan bozulmuştur dedi çözüm bilen var mı

abi bide save bi ileri gidiyor bi geri gidiyor bi şeylere 20.000 harcamıştım bi açısımda 20.000 hala elimde oluyor diğerinde harcandığı sefere geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇölYolcusu12 -- 27 Temmuz 2014; 0:18:11 >
  • yardım edebilecek yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.