Şimdi Ara

EV KULLANICISI İÇİN WİNDOWS 7 NİN HANGİ SÜRÜMÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-home premium

3-professional

4-ultimate

Ev kullanıcısıyım ve pc yi daha çok oyun ve overclock için kullanıyorum.
    w7 nin hangi sürümünü öneriyorsunuz?

Ben ''home premium 64 bit'' kurmayı düşünüyorum.
    Acaba diğer 2 üst modele (professional ve ultimate) göre kayıplarım ne olur?

Professional ve ultimate nin home premiuma göre üstünlükleri nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: amone

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare

Link için teşekkürler.
    Home premium 64 bit benim için en uygunu gibi duruyor.
  • Ev için Home Premium en uygunu olacaktır ancak sisteminiz imzanızdaki sistem sanırım, o sistemle Ultimate'i de rahatlıkla kurabilirsiniz.
  • Ultimate veya Pro tavsiye ederim.
  • windows sürümleri ev-iş olarak ayrılmıyor.pc'nin kaldırabileceği ve maliyetini kaldırabileceğiniz en üst sürümü kullanın. ultimate bunların en üstü oluyor.
  • ultimate hiç gerek yok home premium yükle bence
  • Profesyonel ve Ultimate'de normal ev kullanıcılarının kullanmayacağı özellikler var. Sadece internet, oyun, müzik, office programları için kullanıyorsanız Profesyonel ve Utimate'in bir getirisi olmaz size.
    Windows sürümlerinin özelliklerine buradan bakabilirsiniz;
    http://mshowto.org/client-ailesi/windows-7/719-windows-7-surum-karsilastirmalari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim düşünceme göre eğer orjinal alacaksanız dediğiniz gibi home premium en mantıklısı, yeterli ve ideal. Fakat orjinal almayacaksanız ultimate daha iyi olur.
  • Professional veya Ultimate alın. Ultimate pek farklı değil Professionalden ama en az Professional almalısınız bence.

Sırf disk kalıbı alarak yedekleme özelliği bile yeter, Norton Ghosttan kurtuldum şükürler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Professional veya Ultimate alın. Ultimate pek farklı değil Professionalden ama en az Professional almalısınız bence.

Sırf disk kalıbı alarak yedekleme özelliği bile yeter, Norton Ghosttan kurtuldum şükürler olsun.

Disk kalıbı alarak yedeklemeden kastınız, bu sistemde sorun olduğu zaman kalıbı aldığınız zaman ki şekilde olduğu gibi Windows'u kullanmaya yarayan sistemse eğer çok kullanışlı bir şey değil ben kalıbı aldım harddiskte 80 gb yer kapladı sadece kalıbı ve alan gittikçe artmaya başladı.
  • Windows 7 sürümleri karşılaştırma tablosu

diyor ki;

quote:

Tüm sürümlerde bulunan tam sistem Yedekleme ve Geri Yüklemesi'ne ek olarak, bir ev veya iş ağına yedekleme yapabilirsiniz.

Professional sürümün home premium sürümüne yedekleme olarak üstünlüğü burada. Bunun haricinde domain desteği ve Sanal PC var fazlalık olarak.

Eğer lisanslı kullanacaksanız professional gereksiz görünüyor. Tabi sonuçta herşey paraya bakıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 10 Kasım 2009; 12:29:17 >

• hepsini kullanabilirsin, ben hic dusunmeden ultimate kurdum, bugune kadar ne kurduysam ultimate kurdum. guvenlik guncellestirmeleri aynı ne de olsa. eskiden vista home edition kurmustum bi dunya sorun cıkmıstı. professional kurunca kurtulmustum. paralel dusunursek ultimate kurmanı tavsiye ederim cok da dusunmeye gerek yok. dusunecegin kısım acaba 32 bitmi yoksa 64 bitmi kurmak olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepserkan

hepsini kullanabilirsin, ben hic dusunmeden ultimate kurdum, bugune kadar ne kurduysam ultimate kurdum. guvenlik guncellestirmeleri aynı ne de olsa. eskiden vista home edition kurmustum bi dunya sorun cıkmıstı. professional kurunca kurtulmustum. paralel dusunursek ultimate kurmanı tavsiye ederim cok da dusunmeye gerek yok. dusunecegin kısım acaba 32 bitmi yoksa 64 bitmi kurmak olsun..

Sizin söylediğiniz korsan kullanımlar için geçerli. Lisanlı yani parayla kullananlar için Home Premium'la Ultimate arasında 200 $ fark var. Burada da korsan kullanmayacağını var sayarak tavsiyede bulunuyoruz

• haklısın lisanslı alacagini ihtimal vermedim. lisanslı alcaksa en ucuzuna gitmek lazım. simdiye kadar lisanslı bi isletim sistemim olmadı ne yaparsın duz mantık gidiyorum o yuzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Professional veya Ultimate alın. Ultimate pek farklı değil Professionalden ama en az Professional almalısınız bence.

Disk kalıbı alarak yedeklemeden kastınız, bu sistemde sorun olduğu zaman kalıbı aldığınız zaman ki şekilde olduğu gibi Windows'u kullanmaya yarayan sistemse eğer çok kullanışlı bir şey değil ben kalıbı aldım harddiskte 80 gb yer kapladı sadece kalıbı ve alan gittikçe artmaya başladı.

Evet sıkıştırmıyor ancak benim C sürücüm 20GB civarında zaten. Oyunlar felan komple D'de, sadece sistem dizini için kullanıyorum C'yi.
    O yüzden problem olmadı, geçen test etme şansım oldu, kurtarma diskini de yazdırıyor zaten, kolayca eski haline getirdim sistemi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.