Şimdi Ara

Ev Telefonunda Hat Düşme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet'in sabit telefon hizmetinden bank vb. kuruluşların 850'li numaralarıyla görüşme yaparken genelde hat düşüyor. Müşteri hizmetlerinde bir işimi hallettirmek için 4-5 defa aramak durumunda kalıyorum. Normal sabit hatlarla görüşme yaparken bu tür bir sıkıntı yaşamadım. Nedir bunun sebebi ve çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 13 Temmuz 2020; 22:52:53 >

• Ücretlendirme olabilir.. Cep telefonundan bazı prefix'lere doğru aramalar ücretlendirme dolayısıyla kısıtlanmış olabilir. Mesela 0800 ile başlayan numaraları arayamazsın çünkü ücret arayandan değil aranandan alınır.

Birde kullandığın operatörün internet sayfasından kullandığın tarifenin detaylarına bakıver. Orada yazar.. 0850 prefix'ler kullandığın tarife paketi harici ücretlendirilir, akıllı fatura özelliği kullanıyorsan yaptığın aramalar kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 30 Ocak 2016; 21:38:44 >
  • Konuyu ilk açtığımda hep 850'li numaraları aradığım için 850'li numaralarda hat düşüyor sanmışım. Ama hat düşme sorunu her yöne aramada başıma geliyor. Görüşme yaparken bir anda hat sessizliğe bürünüyor. Ben telefonu kapatana kadar hiçbir ses gelmiyor.

Turknet telefon hattını kullanıyorum yıllardır. İki farklı telefon cihazı ile denedim, hat düşme sorunu hiç geçmedi. Bunun üzerine yeni telefon aldım, onda da hat düşüyor. Yakın zaman önce ADSL'den VDSL'ye geçti hattım, ev telefonu ile konuşurken hat yine düşüyor.

Bu konuyu ilk açtığım zamanlar arıza kaydı oluşturmuştum. Türk Telekom görevlisi evin içine gelip ölçüm yaptı. Sorun yok dedi ama aboneliğim başladığı günden beri ev telefonu sağlıksız çalışıyor.

Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Konu ücretlendirme ile alakalı olamaz, 850ler her yöne dakikalardan düşer, Türknet voip hizmeti üzerinden hizmet veriyordur, servisi ile ilgili bir sorun olmalı, Türknetten destek almanız lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.