Şimdi Ara

Evde Antrenman Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım(177 boy 73 kilo) 1 2 aydır duzensiz bir şekilde şınav mekik vs yapıyorum ve formum baya gelişti tek seferde 60 şınav çekebiliyorum , bunu düzene sokmak ve gelişmek istiyorum bunun için kendimce şöyle bir program hazırladım:

1 gün egzersiz 1 gün dinlenme

30dk kondisyon bisikleti

4×15 Squat

4×36 şınav

4×30 yarım mekik(crunches)

4×10 ayakları ve elleri yukarda birleştirme

4×10 dips

Ve bu programdaki tekrar sayıları her antrenman günü 1 er tane artacan(4×37 şınav , 4×16 squat ..)

Bu şekilde 3 5 ayda ne kadar gelişme gösterebilirim.

Beslenme olarak çok dikkat edemiyorum ama en az gerektigi kadar protein alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarda tekrar arttırmak yerine üstüne ağırlık almayı deneyebilirsin. Bu ağırlıkların bir adı vardı ama unuttum. Ay-yarım simit çeklinde oluyor boyuna asılıyor. Kendine kumdan böyle birşey yapabilirsin. Büyük bir çoraptan yada dikiş yeteneğin varsa daha büyüğü ile kumaştan. Çorabın-kumaşın içine birde naylon koyarsın dökülmez patlamaz.

Sırtına omuzuna böyle bir ağırlık ile squat, şınav, dips, hatta programına kesinlikle eklemelisin barfiks yaparsan çok daha hızlı gelişirsin. Çünkü tekrar arttıkça sıkılacaksın :) Böylece bu hareketleri ağırlıkla yaparak daha hızlı gelişme sağlarsın. Ayrıca mekiğide bu ağırlıkları göğüsüne koyarak yapabilirsin.

• MCA90 kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yapmaya çalışacağım.Barfiks barı almayı düşünüyordum bende.Vakit ayırdıgın için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum. Ağırlık eklemek daha faydalı olacaktır. Eğer bunu yapacak imkan yoksa tempo varyasyonları deneyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    5 ay önce açıldı
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.