Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım(177 boy 73 kilo) 1 2 aydır duzensiz bir şekilde şınav mekik vs yapıyorum ve formum baya gelişti tek seferde 60 şınav çekebiliyorum , bunu düzene sokmak ve gelişmek istiyorum bunun için kendimce şöyle bir program hazırladım: 1 gün egzersiz 1 gün dinlenme 30dk kondisyon bisikleti 4×15 Squat 4×36 şınav 4×30 yarım mekik(crunches) 4×10 ayakları ve elleri yukarda birleştirme 4×10 dips Ve bu programdaki tekrar sayıları her antrenman günü 1 er tane artacan(4×37 şınav , 4×16 squat ..) Bu şekilde 3 5 ayda ne kadar gelişme gösterebilirim. Beslenme olarak çok dikkat edemiyorum ama en az gerektigi kadar protein alıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde Antrenman Programı
-
-
Bunlarda tekrar arttırmak yerine üstüne ağırlık almayı deneyebilirsin. Bu ağırlıkların bir adı vardı ama unuttum. Ay-yarım simit çeklinde oluyor boyuna asılıyor. Kendine kumdan böyle birşey yapabilirsin. Büyük bir çoraptan yada dikiş yeteneğin varsa daha büyüğü ile kumaştan. Çorabın-kumaşın içine birde naylon koyarsın dökülmez patlamaz.
Sırtına omuzuna böyle bir ağırlık ile squat, şınav, dips, hatta programına kesinlikle eklemelisin barfiks yaparsan çok daha hızlı gelişirsin. Çünkü tekrar arttıkça sıkılacaksın :) Böylece bu hareketleri ağırlıkla yaparak daha hızlı gelişme sağlarsın. Ayrıca mekiğide bu ağırlıkları göğüsüne koyarak yapabilirsin.
-
Dediklerini yapmaya çalışacağım.Barfiks barı almayı düşünüyordum bende.Vakit ayırdıgın için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Ağırlık eklemek daha faydalı olacaktır. Eğer bunu yapacak imkan yoksa tempo varyasyonları deneyebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X