Şimdi Ara

Evde bench press

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 160cm lik bar ve ağırlıkları var.2 hafta oldu başlayalı bar yeni gelince bir deniyeyim dedim ilk bir 15 kilo ağırlık taktım.Ağırlık sehpası yok bende yatağa üst vücudum dışarıda kalıcak şekilde uzandım bitişiğinede sandalye koydum.Kaldırdım indirdim 3 set halinde hafif geldi.Ek yaptım toplam 30 kilo oldu.Kaldırma şekline getiremedim kendimi barla birlikte.Çünkü ağırlık sehpam yok.Ağırlık sehpası olmadan nasıl yapıcam bu işi ?

• 3 sandalye birleştir uzan oraya
  •  Evde bench press

bunu yap
  • Sandalye olayı bence sıkıntılı omurga için.

En iyisi düz bir zemine benche yatıyormuş gibi yatıp yapmak, bacakları dizden 90 derece kırıp. hafif de bir bel çukuru verin.

Dirseklerin yere değmesinden korkmayın, değse de değmese de göğüs çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 16 Nisan 2013; 15:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sandalye olayı bence sıkıntılı omurga için.

En iyisi düz bir zemine benche yatıyormuş gibi yatıp yapmak, bacakları dizden 90 derece kırıp. hafif de bir bel çukuru verin.

Teşekkür ederim cevaplar için bir sorunda şöyle ağırlıkla birlikte nasıl pozisyona geçebilirim ? Malum ön kolumla kaldırıp alamıyorum.Ağırlık sehpasındaki gibi o kenarda yukarda tutan kancalardan da yok hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: JR8

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sandalye olayı bence sıkıntılı omurga için.

Teşekkür ederim cevaplar için bir sorunda şöyle ağırlıkla birlikte nasıl pozisyona geçebilirim ? Malum ön kolumla kaldırıp alamıyorum.Ağırlık sehpasındaki gibi o kenarda yukarda tutan kancalardan da yok hani

Barbell ile o iş biraz zor.Dumbell bench press yaparsan rahat alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench press yapamıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.