Şimdi Ara

Neden Bench Press Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5. ayımdayım. Spora başladıgımdan beri bench presste neredeyse hiç ağırlık arttıramadım.İncline yapıyorum 12-10-8-6 piramit set. Diğer hareketlerde hiç bir sıkıntı yok. Hatta Bench dumbell fly, bench dumbell press hareketlerinde de ağırlıkları baya arttırdım bir sorunum yok. Ama gelgelelim bench pressde ağırlık arttıramıyorum üstüne piramit olunca iyice kalıyorum işin içinde. İlk sette 10+10 takıyorum 12 tekrar yapıyorum ikinci sete 13+13 takıyorum 6-7 tekrarda kalıyorum. Ağırlığı düşürüyorum 1-2 hafta öyle yapıyorum. Sonra arttırmaya çalıştıgımda yine set çıkaramıyorum. Hocaya söyledim ama birinden yardım al demekten baska o da birşey diyemiyor.

• piramit miramit yapma saçma sapan şeyler. 5.ayında 10-10 takıyorsan boş iş bu kadar basit.

atıyorum göğüs bicep yapacaksan ilk hareket 5x5 bench koy gerisini miktir et zaten. bi süre haftadan haftaya 2.5-2.5 ilerlersin.

bide external rotationlarla omuz eklemini güçlendir. omzun ağrıyorsa falan bench pozisyonun yanlıştır veya eklem zayıftır. eklemde şimdilik sıkıntı olmasa bile ekstradan bir çalışma yapmazsan ileride patlar.

+

front raise önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 1 Şubat 2016; 1:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

piramit miramit yapma saçma sapan şeyler. 5.ayında 10-10 takıyorsan boş iş bu kadar basit.

atıyorum göğüs bicep yapacaksan ilk hareket 5x5 bench koy gerisini miktir et zaten. bi süre haftadan haftaya 2.5-2.5 ilerlersin.

bide external rotationlarla omuz eklemini güçlendir. omzun ağrıyorsa falan bench pozisyonun yanlıştır veya eklem zayıftır. eklemde şimdilik sıkıntı olmasa bile ekstradan bir çalışma yapmazsan ileride patlar.

+

front raise önermem.

O zaman 100 haftada 250 kilo basar değil mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

piramit miramit yapma saçma sapan şeyler. 5.ayında 10-10 takıyorsan boş iş bu kadar basit.

+

front raise önermem.

O zaman 100 haftada 250 kilo basar değil mi hocam?

okuma ve bilgi aşkıyla yanıp tutuşan kardeşim, bir süre 2.5-2.5 artar demişim orada. sevgiler.

• göğsünü öne çıkar sırtını sıkıştır bar göğsünün altına değsin inince hizasi yani. bu şekilde kesin dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Kendini çok zeki sanıyon kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorum zaten ama yine olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench Press artık artmıyor :(
    7 yıl önce açıldı
    Bench press yapamıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Önce Row mu Barfiks mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makine de çalış
    ileri itme butterfly yeterde artar bile
    benchle zaman kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

makine de çalış
    benchle zaman kaybetme

yok öyle dünya
  • 5x5 kadar güzel birşey yok. 1.25 lik ağırlıklar varsa salonunda antrenmandan antrenmana 1.25 x2 arttır. ama antrenmanlar arasında 4-5 gün olsun tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

makine de çalış
    benchle zaman kaybetme

yok öyle dünya

dedi mr olimpia
  • Njosnavelin kullanıcısına yanıt
    en düşük 3kg var malesef 20kgya kadar çıktım ama gerisi gelmiyor düzde 38-40 kg kadar çıkabiliyorum ama incline da olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

en düşük 3kg var malesef 20kgya kadar çıktım ama gerisi gelmiyor düzde 38-40 kg kadar çıkabiliyorum ama incline da olmuyor

1.25 ağırlıklardan edinmelisin. ayaklar yüksekte şınavda ağırlık arttırmana yardımcı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.