Şimdi Ara

Evde nasıl menengiç kahvesi yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esselamu aleyküm arkadaşlar. Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. Size bir sorum olacaktı. Başlıktan anlaşılacağı gibi, evde menengiç kahvesi yapmak istiyorum fakat *ekeroğlu'nda satılan hazır kahveler ile değil. Kahve çekirdeğini öğütüp türk kahvesi yaptığımız gibi... Tamamen evimde hazırlayıp zevkle içmek istiyorum. Nasıl yapabilirim, var mıdır bir bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne yahu camiye mi geldik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

Bu ne yahu camiye mi geldik ?

Beğenmediysen adamın verdiği selamı almazsın. Konuyla ilgili yardımcı olmayacaksan da uzar gidersin.
  • UnLimiteD. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saptırmayın konumu. Sen nasıl istiyorsan öyle selam ver. Istersen ramazanımı tebrik et, istemezsen de etme. Burda ayıp bi şey yapmiyoruz. Paldır küldür konuya girmek yerine Allah'ın selamını veriyoruz. Üzerine alınmıyorsan, emin ol ne benim umrumda ne de bir başkasının. Biz selâmı sadece camilerde vermiyoruz.

• Menengiç tohumlarını tavada kavur bir su bardağına bir yemek kaşı ölçüsünde soğuk suda kısık ateşte kaynat kavrulan tohumları havanda döverseniz memenmişim yağı ortaya çıkar ben dövmemeyi tercih ediyorum aroması sade oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Menengiç tohumlarını tavada kavur bir su bardağına bir yemek kaşı ölçüsünde soğuk suda kısık ateşte kaynat kavrulan tohumları havanda döverseniz memenmişim yağı ortaya çıkar ben dövmemeyi tercih ediyorum aroması sade oluyor

Yardiminiz icin tesekkurler hocam. Deneyeceğim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.