Şimdi Ara

evdeki bilgisayarda internete giremiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim adsl led ısığım yanmıyor modemi sıfırladım tekrardan kurdum olmadı ve internet exploreri acıp 192.168.1.1 diyincede girmiyor bilgisayar kullanıcı adı ve sifre istiyor bi soru daha bilgisayar kendi kendine acılıp kapanıyor yardımcı olurmusunuz

• KULLANICI VE ŞİFRE ZORUNLUDUR BENDE MODEME RESET ATIYORUM VE KULLANICI VE ŞİFRE YAZIYORUM VE NETE BALANIYORUM SANA ÖNERIM KULLNICI ADINI VE ŞİFRENİ BİLMİYORSAN 4440375 İİ ARA SORUNUN ÇÖZÜLÜR YADA PTTYİ ARA 2CİSİİ VİRÜSTUR KARDESIM ama virüs programını indirip kurana kada r reset cekmezse bı tarat . hemen reset atıosa hemen format kardesım bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demem3131 -- 11 Kasım 2007; 18:00:08 >
  • tamam formatı atarım ama benim dediğim kulllanıcı adı ve sifre adsl ki değil bilgisayarın

ben sunu demiyorum

örnek

kullanıcı adı
    ....@ttnet

sifre :5555555

bunu demiyorum bilgisayar kendi kendine cıkarıyor tam o ıp yi yazıyorum adres cubuğuna hemen bu sey cıkıyor
  • modemin kullanıcı adı ve şifresidir genelde admin admin dir bir dene olmazsa modemin kitapcığından bakarsın
  • ya ben onları biliyorum ama onlar değil bide bu adsl ledi nie yanmıyor
  • hattın da problem olabilir veya modemin uçmuş olabilir. Başka modemler dene. olmadı telekoma hattını sor.
  • Kullanıc kağıdına bak olmadı ttnetin telefonu ara pc de virüs taraması yaptır belki o yüzden atıodur
    modeme reset atmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hattın da problem olabilir veya modemin uçmuş olabilir. Başka modemler dene. olmadı telekoma hattını sor.
  • ADSL led ışığının yanmaması hattın aktif olmadığını gösterir.

Donanımsal bir arıza olup olmadığını en kolay yolu modemi ADSL hattı olan bir başka yerde denemektir.

Güç kaynağından ve ram probleminden dolayı da reset atabilir makina.

Kısa süreli elektrik kesilmeleri ve ani voltaj farklılıkları hem modeme hem de anakart,ram,hd gibi hassas parçalara ve güç kaynağına
    zarar verebilir. Mutlaka iyi bir ups kullanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 13 Kasım 2007; 0:04:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.