Şimdi Ara

eve çıkmak(izmir'de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de Ege üniv. çevresi eve çıkmayı düşünen arkadaşlar var mı? şimdi '' burdan tanıştığınla nasıl eve çıkacaksın ,bu saate kadar bulmadın mı ?'' diyenler olacak başka çarem yok gibi bu yüzden ev en mantıklısı. internett başka sitelere ilanı vermedim onların ne olduğu hiç beli değil öğrenci bile olmuyor bazıları burası daha güvenli geldi.

• Zor izmirde geçim derdi zor adam 30 yıllık binayı 200 250 bin tl istiyor kirası bile 600-700 üniversite yakınında binalar yenidir dar bile olsa 600 kağıt istese yemek vs işin içinden çıkamazsın ben 4 sene yurtta kaldım ortam vardı ona rağmen gözüm kesmedi evi süpürüp temilemesi bile sorun oluyor kimse huyunu bilmediği adamla eve çıkmak istemez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3 kişi çıkmıştım kişi başı kira ve faturalar dahil ayda sırf 350 tl veriyodum.Yeme içmeyide katınca para tuz oluyordu.İçkim alkolüm iddam yok çok gidiyordu.Bende dedim Yemişim egeyi dön istanbula kazan marmarayı. bıraktım geldim. illa çıkıcaksanda küçükparkta çıkma orada kazıklıyorlar kötü kötü dairelere... manavkuyu kiralık daire araştır birde hatay 3 yola bak hem daha güzel evler var burda hem daha uygun. ben migrosun ordaydım eskiden.
  • neyse ki boş boş yazan olmamış teşekkür ederim mesajlar için.aslında konumu çok da önemli değil küçükpark çevresi cidden düşünmüyorum. özel yurtlar 700den başlıyor kyk da çıkmadı kyk çıksa da 6 kişilik odalar var diyenler oluyor moralimi çok bozdu zaten hiç konforlu değil haliyle ,yurda da 750-800 çok geliyor ziyanlık gibi.
  • orada yükseliş yrdu var bölge metroda 780 lira aylıgı yurttada kaldım sakın yurta çıkma pisliği pasaklının teki geliyo çıldırıyosun bütün yıl. erkek kyksı taa bucaya taşındı. buca bornova arası 1.5 saat. kız kyksı kampüsün içinde bitek. Erkeği taşıdılar.Yerinde olsam hatay3 yol ve manavkuyuya bakardım.YUrta çıakcaksanda illa ucuz bi yer var evka 3 ün orda oraya bak 550 600 gibi olması lazımdı.İzmirde kenid dairen yoksa okumak çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwsRws -- 11 Eylül 2015; 17:55:43 >
  • evka3ün yurtlarına bakıyorum ve üçyoldan ev. hangisi uyabilirse artık.teşekkürler yardımın için
  • Upandis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.