Arkadaşlar selam, kuzenim ve eşi dünya turuna çıktı. Uzun süre boyunca gezicekler. Bu yolculukda onlara destek olmak isterseniz bu kanalı takip edebilirsiniz. Kanalı inceleyip takip ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar. Sırt Çantamızda Dünya
Aga tavsiyem fakir ve işid gibi terör örgütleri olan ülkelerden uzak dursunlar gezerken.Fas afganistan ırak suriye vs gibi.Özellikle söyle bunu şaka değil.
En güzelini yapmışlar vallahi, şu dünyaya bir kere geliniyor, sabit bir yerde durup belirli maaş ile milletin kölesi olacağına dünyayı gezmek en güzeli.Helal olsun destkliyorum.
ben paristen başladım
Çok teşekkürler bende çok destekliyorum onları, 1000 abone olmaları çok önemli başlangıçta sizden ricam abone olursanız çok sevinirim. Dedikleriniz dikkate alacaklardır mutlaka
Hazıra dağ dayanmaz derler. Kısa sürede paralarını tüketeceklerdir.. Nasıl para kazanacaklar acaba
Bu da moda oldu. Sirt çantası ile dünya turu, 0 para ile dünya turu, çadır kurarak dünya turu, bilmem kimin yol anıları. Sorsan parasız geziyorlar ama youtube kanalı açıp sponsor reklamlarını da tiklatmaktan geri kalmiyorlar. Gez işte parasız yorma bizi...
Herseyin fazlası zarar. bal yıyen baldan usanir derler. ara ara gidip gezmek neysede dunya turunada gerek yok. yine de tercih meselesı tabikı
abone oldum, biz gezemiyoruz bari gezenlere destek olayım
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
kiloları ne yaptın hocam ya süzülmüşsün kuru dala dönmüşsün
sıcak fırsatlardan voleyi vurdun herhalde paris doğu avrupa falan..
Sub-Comandante Marcos
kullanıcısına yanıt
insanların genelinin CESARET EDEMEDİĞİNİ yaptıkları için alkışı hakettiklerini düşünüyorlar, onlar ve alkışlayanlar.
Bence de büyük cesaret isteyen birşey, çoğu kişinin gidip göremeyeceği yerleri gezip tanıtıyorlar. Evet belli bir kitleye ulasirlarsa belki sponsorda bulabilirler. Umarım abone sayıları hızlıca artar. Tabiki de eleştirenler olacaktır herkes kendi penceresinden yorum yapıyor ben destekliyorum. Desteklemeyen arkadaşlara da saygım sonsuz iyi forumlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos
Bu da moda oldu. Sirt çantası ile dünya turu, 0 para ile dünya turu, çadır kurarak dünya turu, bilmem kimin yol anıları. Sorsan parasız geziyorlar ama youtube kanalı açıp sponsor reklamlarını da tiklatmaktan geri kalmiyorlar. Gez işte parasız yorma bizi...
Bana göre gezilerini sosyal medyalardan paylaşanların birincil amacı daha çok kitleye ulaşıp firmaların dikkatini çekmek ve bu geziye maddi destek verecek bir sponsor bulmak
dünyanın en salakça fikri. bu devirde başını sokacak bir evden daha önemli ne var. sokmuşum eyfel kulesini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme