Şimdi Ara

Evime fiber internet bağlatmak istiyorum ama sorularım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar! 1 hafta önce superonline'ı aradım ve fiber internete geçmek istediğimi söyledim falat evimin üzerinde altyapı bulunmadığını söylediler. Fakat 2 apartman yanımda fiber altyapı var ve ben bunu buraya getirtebilir miyim? Apartman yöneticisiyim eğer sadece ben istersem de bu olabilir mi ve eğer olursa da belli bir maliyeti (yüksek maliyet) olur mu? Teşekkürler

Bu arada ek olarak belirteyim. Bana superonline, apartmanımda 4 daire olduğunu söylediğimde imza ile getirebileceklerini söylediler ama pek sanmıyorum açıkçası 1-2 dairenin isteyeceğini o yüzden umarım sadece apartman yöneticisi başvuru yaptığında olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@W@ve -- 2 Ocak 2016; 0:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ???

• Bizde varda noluyo be kardeş boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Theanarki

Bizde varda noluyo be kardeş boşver

Gerçekten çok yardım ettiniz teşekkürler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL

4 daireye fiber çekmezler dostum, boşuna uğraşma bence

Fakat çekebileceklerini söylediler daha 1 hafta önce aradığımda.

• 1gbps alıcam derseniz çekerler :D
  • merhaba hocam 5 daire şartı vardır binanıza alt yapının gelmesi için ama dairelerden imza alıp hepiniz alacaksanız olabilir sormak lazım tabi bunlara kazı iznide olması lazım ayrıca turkcell tarafından bakıldığında bir binanın satışa acılması 10 bin buluyor bu 5 dairede aynı 20 dairede olsa aynı dediğim gibi genede bölgedeki bayiye danışın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün ttnet internet baglatmak için başvurdum 16 mgbt hizinda 50 gb adk sınırsız Yalın internet.
    banada zyxel vmg3312-b10b modem verdiler bir sorun yasarmiyim acaba birde benim evim 5. Katta 2. Katta oturan bir kişi benim internetimi kullanmak istiyor ortak kullanacagiz yani bunun için sorunsuz bir onerisi olan varsa lutfen yardimci olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.