Şimdi Ara

Evimin Önünde Zombiler Var(dı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz temiz hava alayım diye balkona çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Doluşmuşlar evimin önüne şerefsizler. Bir de tuhaf tuhaf ses çıkarmalar. Kıl oldum tağbi.

Önce ekmek attım bunlara, baktım üşüştüler ekmeğin başına. Ondan sonra attım bombayı, 15 leş havada uçuşuyoy. Mahalleli alkış tufanına tuttu şerefsizim. Şimdi de alkıştan yatamıyorum. Anlamıyorum bombaya ne meraklı millet? Bir tane de onlara mı takayım illa!

Edil: Bütün apartmandaki kızlar eklemiş faceden. Popüler olduk iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif Adam -- 6 Ekim 2011; 23:02:40 >

• Ss alabildinmi bari nasıldı zombiler yüzleri kana bulanmışmıydı
  • L4D terk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

L4D terk.

O ne demek
  • o taktiği l4d de yapmaya bayılırdım 'd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek o bombayı atan sendin Oğlum seni bulacam senin yüzünden havada uçan zombilerden birisi yatak odasına camdan içeri fırladı yatakta neye uğradığımızı şaşırdık Yatağa giremiyoruz iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

o taktiği l4d de yapmaya bayılırdım 'd

E♥S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

L4D terk.

O ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

L4D terk.

O ne demek

Bu fotoyu çok sevdiğim için şikayet etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Zweistein

Biraz temiz hava alayım diye balkona çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Doluşmuşlar evimin önüne şerefsizler. Bir de tuhaf tuhaf ses çıkarmalar. Kıl oldum tağbi.

Önce ekmek attım bunlara, baktım üşüştüler ekmeğin başına. Ondan sonra attım bombayı, 15 leş havada uçuşuyoy. Mahalleli alkış tufanına tuttu şerefsizim. Şimdi de alkıştan yatamıyorum. Anlamıyorum bombaya ne meraklı millet? Bir tane de onlara mı takayım illa!

Edil
    Edil
    Edil
    Edil
    Edil
    Edil

• quote:

Biraz temiz hava alayım diye balkona çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Doluşmuşlar evimin önüne şerefsizler. Bir de tuhaf tuhaf ses çıkarmalar. Kıl oldum tağbi.

Sen F.3.A.R Oyna ve hayatdan yavaş yaavaş git

• quote:

Orijinalden alıntı: Russkii_Tsar

quote:

Edil
    Edil
    Edil
    Edil
    Edil
    Edil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.