Şimdi Ara

Evini Terk Eden Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi, evini ve ailesini terk eden var mı? Kaç yaşında ve neden? Terk edenler hayatını nasıl, ne ile, hangi koşullarda, hangi para ile sürdürdü? Evini terk edip okula devam eden var mı?

• evden kaçip internet cafelerde parklarda sabahliyordum babam beni gördü dove dove eve getirmisti 10 yasindaydim o zamanlar evden 200lira calmistim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Mart 2014; 12:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

evden kaçip internet cafelerde parklarda sabahliyordum babam beni gördü dove dove eve getirmisti 10 yasindaydim o zamanlar evden 200lira calmistim :D

Adam kendi evini soymuş :D

• quote:

evden kaçip internet cafelerde parklarda sabahliyordum babam beni gördü dove dove eve getirmisti 10 yasindaydim o zamanlar evden 200lira calmistim :D

Çılgınca ama evini sürekli olarak terk eden var mı? Bir daha hiç geri dönmemiş olan var mı?
  • up
  • Herkes ailesiyle mi yaşıyor yani?
  • 18 yaşında ben terk etmeden evden attılar beni Şahin ke amcam sahip çıkıp yetiştirdi beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evini özleyen yok mu
    3 hafta önce açıldı
    Bu şekilde park eden var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben terketmedim de evden atıldım

• ben 1 defa atıldım 1 defada tartışıp kendim gittim ikisinde de geri geri aldılar beni zor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Ben terketmedim de evden atıldım

ekmek almaya mı gönderdiler sincap:d

• Babam evden kovaladı üst kata taşındım 1 odada yaşama tutunuyorum yeme içme ancak yersek akşam yemeği evin faturalarını öderim kimsede hayatıma karışmaz. Asgari ücretle geçiniyorum.
  • Kac defa kactigimi sayamiyorum bile o derece su an para olsa aninda kacacagim yer bellide simdi anne var hak var varda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelonelyman

quote:

Çılgınca ama evini sürekli olarak terk eden var mı? Bir daha hiç geri dönmemiş olan var mı?

Evet herkes düzenli olarak evi terk ediyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    "EVİ TERK EDİP BİR DAHA DÖNMEMİŞ OLAN" ANLAMINDA KULLANDIM O "SÜREKLİ" KELİMESİNİ.
  • Nick + Mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelonelyman

"EVİ TERK EDİP BİR DAHA DÖNMEMİŞ OLAN" ANLAMINDA KULLANDIM O "SÜREKLİ" KELİMESİNİ.

Tamam sakin ol takılmak amaçlı yazmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovulan veya terk eden fark etmez, neden terk ettiniz veya neden kovuldunuz?
  • into the wild izleyip gelmiş
  • mccandless terk
  • var, şimdi bir club'de stiprizci olarak çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.