Şimdi Ara

EVKURDAN S4 ALDIM YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVKURDAN S4 ALDIM 15 AY A BÖLDÜRDÜM TOPLAM 1995 LİRA TUTUYOR 40 LİRAYA 1 YILLIK SİGORTA YAPTIRDIM 1. SORUM SİGORTADADA Bİ SORUN OLURMU 2. İSE EVKUR COK SAAKAT Bİ YER DİYORLAR BÜTÜN TAKSİTLERİ BİTİRDİĞİN HALDE SANA EXTRA Bİ TAKSİT CIKARTIYOLARMIS DOGRUMUDUR ?

• hocam eğer sen 15 için imzaladıysan bişey çıkartamazlar ancak ben boyle yerlerden alışveriş yapmayı kesınlıkle tavsiye etmiyorum. 24 aya falan boluyorlar 1500 liralık şeyi 3000 liraya satıyorlar. EVKUR - EVVE vs yerlerden kesınlıkle alışveriş yapmayın .

sigortayı kıme yaptırdın cepkask falanmı ?
  • bilmiyorumki adam yapalımmı abi dedi bende yap dedim sorarım
  • Evkur 15 ay taksitle o fiyata vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Evkur 15 ay taksitle o fiyata vermez

Veriyor

• 3 ürün aldım taksidi zamanında ödedin sürece sorun yok 2 taksit ödemezsen baiın agrır.15 taksıt dogru kocaman bır pano yapmış peşin fiyatına 15 taksit diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_buruk

3 ürün aldım taksidi zamanında ödedin sürece sorun yok 2 taksit ödemezsen baiın agrır.15 taksıt dogru kocaman bır pano yapmış peşin fiyatına 15 taksit diye.

Peşin fiyatına 15 taksit diyor ama paralel ithalat malı satıyor. Yani cumartesi 1479 tl ye paralel ithalat aldığım cihazı 1995e satıyor yani yüzde 33 vade farkı geçirmiş oluyor otomatikman. Herkes de peşin fiyatına olayını yiyor maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben S3 aldım evkurdan şuana kadar hiç problem çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.