Şimdi Ara

-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB20375A2 -- 3 Ekim 2023; 16:37:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İyide neden ayrılıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik bana göre değil derken hocam kız arkadaşınızdan mı sıkıldınız yoksa kız arkadasinizla mutlu olmanıza rağmen evlilik kurumuna çok erken mi adım attığınızı düşünüyorsunuz?

Bu ikisi çok farklı şeyler

• bir karar ver. ya kendin olup hayatına bakacaksın ya da kızı kırmamak için kendi hayatını yakacaksın. ben olsam kendimi seçerdim.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt

Evliliğin özgürlüğü tamamen yok ettiğini attığın her adımı 20 düşünmen gerektiğini anladım cebinde ki parayı bile kendin için harcayamıyorsun 4-5 ay öncesine kadar kral gibiydim canım ne isterse alır istediğim gibi gezer yer içerdim şimdi ayın sonu gelmiyor.

• trustem.111 kullanıcısına yanıt

Mutluyuz ama sürekli didişiyor sürekli evde sana hesap soran bir ses var mutluluktan ziyade evlilik kurumu beni yoruyor.

• Bende kendim de karar kıldım ama bunu nasıl yapacağımı düşünmekle geçiyor günlerim ömrü boyunca taşıcayağı bir travmanın üstüne bir de ben tekme vurmuş olmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kızın ailesiyle konus, evliliği erteleyin biraz. Seviyorsan terk etme, bana dua edersin 4 5 yıl sonra. Bu evlilik vs süreçlerin bu şekilde ilerlemesi çok normal öyle bir durum varsa komple terk etmek yerine evlilik kurumunu öteleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen geçen başka nişanlı bir kızla hergün birlikte oluyorum demiyor muydun, olm böyle hikayeler yazıyonuzda, az destekli yazın...

• Kız hastanede yatarken beni almıyorlardı odaya evde boştu o boşlukta olan oldu

• csb olmadığını umarak yazayım;

büyük şanssızlık, hem kız için hem de senin için. ama evlenmek gibi bi vazifen yok.

saa değil de genel olarak herkese yazıyorum: bizim Türkiye'de şöyle bir durum vardır, mesela üniversitede kız ile erkek 5 sene sevgili olurlar, aileler çoktan tanışmıştır falan. kız 5 sene sonra ayrılmak istediği an ayrılabilir. kımse kıza hesap sormaz. kızın ailesi de kızlarını ayıplamazlar. bu süreçte erkeğin sunduğu ilişki süreci sömürülmüştür ama kimse umursamaz. öte yanda, değil 5 yıl, daha 5 ay olmamış ilişkilerde bile erkek ayrılmaya karar verirse hemen erkekten hesap sorulur, kız eğer ayrılmak istemiyosa erkeğe utandırma yapar. birçok erkek de baskı latında hisseder.

bu tarz durumlarda:

1- siz bu dünyaya birileri ile evlenme vazifesiyle gelmediniz, nikah yokken kimse ile evlenmek zorunda değilsiniz.
    2- böyle ilişki sorunlarında sakın kendinizi baskı altında hissedip germeyin, kafanızı boşaltın ve rahatlayın. hayat devam ediyor ve sizin önünüzde kaçamadığınız tek bir "yol" yok. kendi yolunuzu çizme özgürlüğüne sahipsiniz.

bu olay özelinde: kazadan bağımsız olarak, sizin hâlâ ve her zaman ayrılmayı isteme hakkınız da var.

ayrıca karşınızda geri döndürülemez şekilde felç falan olmuş birisi yok. siz zaten tedavi sürecinde yanındasınız ki sonrasında hanımefendi zaten eskisi gibi sevgili bulabilir duruma geri gelecek. sıkmayın kendinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bir an önce ayrıl, yazık kızcağız karakterli bir sevgilisi var sanırken başka kadınlarla yatıp kalkıyorsun, üstelik karşı tarafta nişanlıymış. Milletin ırzına göz dikmek dururken niye tek kıza bağlı kalasın sen de haklısın.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

Milletin ırzına göz diktiğim falan yok karşı taraf istemese böyle bir şeyin olması imkansız kimseyi zorla kendimle yatırmıyorum alanda verende memnun durumu söz konusu biraz.

• kıza senet mi imzaladın arkadaşım. garanti mi verdin evleneceğim diye? güvendirip birlikte oldun sonra vazgeçiyor durumunda mısın. nedir seni nasıl yapacağım dertlerine düşüren.

• Sen kızı bırak terk et birader adama bak uzak dur kızdan bu ona yeterli ödül olur. Hem aldatıyor hem de vicdan yapıyor güya.

• Gençken kadınların çoğu böyledir. Kıskançlık ve bencillikleri yüksek olur, olgunlaşmaları zaman alır. Kızla oturup özgürlüklerin hakkında onu kırmadan konuşmalısın. Belli ki nahif biri.

Ayrıca kızı aldatarak zaten büyük bir hata yapmışsın. İkincisini düşünme bile.

• Evlilik planını ertelemek istediğini belirt, bir süre yanında ol, sonra efendi efendi konuşup terk edersin.

• Kızın ailesinde ne geniş mide varmış. Bekar bekar ateş ile barut ev tutmuşlar . Kızın anne babası olaya dahil hatta dost hayatı yasanan evde beraberler kaza münasebetiyle. Baya pembe dizi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.