Şimdi Ara

Evliliğin maliyeti 2 milyon lirayı geçiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden saymayayım hocam ilerde bizimde olsa başta para veriyoruz sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans mezunuyum hala iş arıyorum senin yine işin var. 40k ile geçinirsin ben napayım 27 yaşında daha sevgilim olmadı evlilik hayal zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni2

altın ve ev eşyasını neden sayıyorsun?

ev eşyası yaşamak için lazım.

altında sende kaldığı için ileride araba-ev almak için mantıklı.

düğün gereksiz masraf mı? kimine göre evet kimine göre hayır. mesela karşı tarafın ailesi de kafa dengi olsa akrabalar yerine arkadaşlarla güzel bir eğlence yapılsa daha iyi olur sonuçta eskisi gibi akraba ilişkisi yok.

düğün salonları iç anadoluda da bile 120 binden başlıyor bu arada.

bu arada doğru evlenip mutsuz olan da var. ama sınır 35 dir sonrasında insan delirmeye başlıyor yalnızlıktan çevremde 40+ olup evlenmeyen çok ve maalesef garip denebilecek hareketlerde bulunuyorlar.

Evlenmeyen insan deliriyormu ? Kaçtanw evli adam cinnet geçirip ailesini yok etti la belki yalnız kalsa adam kafası daha rahat olurdu :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Baldıza düğün yapcanız mı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Alan yok ki bi isteyen olsa bırak düğünü sabahına al git derler,

• Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bekar adam hayatı boyu sap sap geziyor .. onunda sevgilisi oluyor herhalde kız arkadaşı oluyor zaten işler ciddiye binerse evleniyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bekar adam hayatı boyu sap sap geziyor .. onunda sevgilisi oluyor herhalde kız arkadaşı oluyor zaten işler ciddiye binerse evleniyor ..
    Aynen evlen yalnız kalma falan filan ,hayat görüşünüz o kadar dar olmasın ya bizimde sevgilimix oluyor,konuştuklarımız oluyor sadece niyet evlilik değil bu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

evlenmesen de alırsın zaten. 4 yıldır tek yaşıyorum.

• Eskiden forumda eksi oy vardı.

Şu konudaki bazı mesajları görünce hunharca eksi vermek istedim ama olmuyor artık, maalesef...

• altın niye alıyorsunuz almayın

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Altın bi hindistanda bide bizde var hiç bi olayıda yok sadece gösteriş akraba komşu kıskandırma

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de birçok insanın içinde genel bi eziklik var. bu kişiler kendi elde ettikleri şeyleri etraflarındaki kişileri ezmek için kullanıyorlar.

bu kişiler eğer hiçbir şey elde edemiyorsa, busefer de 20'lerinin başında olan genç bi erkek görünce "ben deneyimliyim sen anlamazsın gel sana öğüt vereyim evlilikle ilgili" diye sözüm ona yardımcı olma ayağına artistlik yapıyolar, ezmeye çalışıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginler evlensin.

• Allah yardımcımız olsun aileden de destek yok vallahi ne yapacağız bilmiyorum yaş 27 arabamı daha yeni alıyorum onun borcuna girdim ev isteyeni mi ararsın 500 bin liralık altın isteyeni mi kadınlar bir yaştan sonra tamamiyle mantiklariyla hareket eden varlıklara dönüşüyorlar seviyormuş gibi iyi rol yapıyorlar çünkü gerçekten sevseler 200 bin liraya bile yuva kurarsınız arkadaşlar insan sevdiğini zora sokmak istemez yok aileymiş şu bu hikaye. Bunun örnekleri etrafınızda illaki vardır. Gireceğiz yüklü borca sonra evde ne huzur kalacak ne düzen herkesin gözü yüksekte kimse dengini beğenmiyor herkes en iyisine layığım kafasında Allahım nasıl bir dönemde dünyaya geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 21 Şubat 2025; 15:0:50 >
  • Miralay05 M kullanıcısına yanıt

Burdaki çoğu kişi heralde isveçte norveçte yaşıyor hiç ekonomik zorluk yok sanki

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Toplumsal çöküşün ayak sesleri hocam bunlar biraz sosyoloji inceleyen doğum oranlarına bakan kişi durumun ciddiyetini kavrar.İnanın ekonomik şartlar şu an en iyi vaziyette olsun insanımız yine evlenirken o zorlugu yaşayacaktır. Cunku bizim toplumumuzda evlilik yada düğün ne derseniz evlenme amaciyla degil saga sola hava atma en iyisini ben yaptim en guzel yerleri ben gezdim en luks düğünü ben yaptim en cok altın bana takıldı demek amacıyla yapılır. Evlilik kadınlar için artık bir statü yükseltme amacıyla yapılan sözleşmeye dönüştü. Sosyal medya insanlarımızın özellikle kadınların gerçeklik algısını yerle bir etti. Aile kurumu yok olma yolunda ilerliyor. Gözünüzün önüne cok degil bir 15 yıl önce yapılan evlilikleri getirin. İşin ilginci ailelerde kafayı yemis durumda. Kendilerinin 50 55 yaşında zor başardıkları şeyleri 25 30 yasindaki damat adayından bekliyorlar.

• Up

• asıl sorun 2 milyon harcamak değil. asıl sorun o harcayacağın paranın karşılığında çöp hizmet almak.

600 bin TL'ya satılması gereken düşük kalite arabalara 1 buçuk milyon veriyoruz.

düğün yapacağımız zaman, işinin ehli olmayan, tek amacı para kazanmak olan tiplere fahiş paralar veriyoruz.

eleman düğün esnasında bizim hazırladığımız videoyu sinevizyonda oynatacak, bizim karışmamıza izin vermiyo, ama, videoyu açtığında tam ekran yapmıyo, davetliler videoyu izlerken Windows masa üstünde açılmış VLC penceresi içinden izliyorlar. gidip uyarınca eleman "aaaa unutmuşum tam ekran yapmayı" diyo çünkü bu elemanın umrumda değil.

böyle çöp oğlu çöp hizmetlere ederinin kat kat üstü para ödüyoruz.

• Türkiye'de evler bilerek çürük yapılıyor ki böylece 25 senede ömrü bitsin ve sen yeniden inşaat mafyasının BMW'sini finanse et diye.

bu ülkede herkes çöp hizmete fahiş para talep ederek zengin oluyo. herkes böyle.

zengin olamadıysan sen tembel biri değilsin sen bu vahşi öpme düzeninde ezilmiş birisin.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Türkiyede dürüst ve onurlu biri zengin olamaz,tuzlada devletin arsasına kaçak ev yapıp yıllarca kalanlar vardı gece kondu yani bildiğin,daha sonra devlet o evleri yıkıp hepsine 2 şer tane rezidanstan daire verdi 

https://www.ilgazetesi.com.tr/tuzlada-yirmi-gecekondunun-takasi-gerceklesti-141629h.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.