Şimdi Ara

evren bir atomdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    koskoca evrenin aslında başka bir evrende bir atom boyutunda olduğunu düşünüyorum.
    içinde bulunduğumuz evrende ki atomların içindede evrenler olduğunu düşünüyorum.
    yani bu demek oluyor ki, elinizde kolunuzda, havada kısacası her yerde evrenler var.
    boyutlarını tam tahmin edemememle birlikte bizim evrenimize yakın özellikleri olduklarını düşünüyorum.

benle aynı fikirde olan veya yaklaşık bir düşünceye sahip olan var mı?
    fikirleriniz benim için çok değerli. lütfen paylaşın.

• Ben Güneş bir atomdur diyordum. Ama beni aştın teorinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

Ben Güneş bir atomdur diyordum. Ama beni aştın teorinle.

Ahhaha.Aslında lise yıllarımdan gelen bir düşünce bu.
    Geçenlerde discovery science izliyordum.Sanırım Morgan Freeman'ın sunduğu programdı.Belgesel evren bir organizmamıdır diyordu.Dünyada ki olan olayları hücre içindeki olaylar ile bağdaştırıyorlardı. Sonra aklıma yeniden lisede ki teorim geldi.
    Kim bilir, belki gerçekten böyledir.
  • Benim de bu tür bir düşüncem vardı, ki hala ara ara düşünürüm. Yalnız olmadığımı görmek sevindirici .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Benim de bu tür bir düşüncem vardı, ki hala ara ara düşünürüm. Yalnız olmadığımı görmek sevindirici .

Aynı şekilde, yalnız olmadığımı görmek sevindirici.

Teoriye gelince, eğer teoriden çıkıp kanun olursa bu da demek olur ki maddenin en küçük yapı taşı diye bir şey yoktur.
    Çünkü evren içinde evrenler ve o evrenlerin içindeki atomların içinde de evrenler vardır.Paradoksal bir şekilde cümle uzayıp gider.

• Sinir bozucu olmakla beraber, tuhaf ve akla yatkın bir teori. Atom içinde atom sanki İnsepşın
  • Guzel bir teori.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evren 1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hoşunuza gittiyse diğer akla yatkın ve aynı zamanda tuhaf olan teorimden de bahsedebilirim.
  • herşeyin bir başlangıcı ve sonu var ise.
    Örneğin,
    Lokomotifin vagonları çektiği biliriz,fakat lokomotifi kim çekiyor söylenemez.sonsuz döngülerde bu kapsamda mümkün değil.evren içinde evren varsa bile sonsuz değil.

• Ben de küçükken Hamburgerin bir parçası mıyız diye düşünürdüm
  • Ben gezegenlerin ve yıldızların başka evrenlerdeki atomlar olduğunu düşünürdüm.Ama artık saçma geliyor,senin benim gibilerin ortaya attığı bu fikirleri çürütecek gerçekler vardır diye düşünüyorum.Yoksa bilim adamlarının tartıştığı bir konu olabilirdi.
  • "Evren büyük insandır, insan küçük evrendir."
  • Değildir. Kafa yorduğunuz şey bilim değil.
  • Dusunmesi guzel ama saglam temeller uzerine oturtulmus gunumuz teorilerinin yikilmasi cok zor

• Bence her düzeyin farklı bir yapısı var. Atom düzeyinde işler farklı gezegen,galaksi,evren ve belki daha büyük birşeyin içindeki evren. Küçük ile büyüğün bir sınırı varmı dır onu hep düşündüm. Bence küçük ile büyük teorik anlamda biryerlerde ucuca birleşiyor.
  • bence dünya bir elma bizde üzerindeki bakterileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Arkadaşlar hoşunuza gittiyse diğer akla yatkın ve aynı zamanda tuhaf olan teorimden de bahsedebilirim.

Sıkı dur şimdi söyleyeceğim teoriyi geçemezsin

Söylediğin şekilde pek çok evren vardır. Ve en üstteki evren en alttaki evrenin atomudur
  • man black 2 yi izledikten sonra, 1 hafta bunu düşündüm, kedinin boynundaki galaksi bizim düşündüğümüz sonsuz uzay gibisinden, geçiyor bir süre sonra
  • Suan bilinen evrendeki en kucuk yapi tasi sicim olarak adlandiriliyor. Sicimlerin dalgalardan olustugu tahmin ediliyor. İste ben o dalgalarda evrenlerin var oldugunu soyluyorum. Bu boyle olmasa bile evrenin en kucuk yapi tasinin asla bulunamayacagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Ben de küçükken Hamburgerin bir parçası mıyız diye düşünürdüm

hamburgerin kendisiyiz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.