Şimdi Ara

Evrim ve Tesadüf (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
9
Favori
20.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilim veya gerçek bilim insanı yaratıcı vardır veya yoktur varsayımından yola çıkmaz, ilgilenmez.
    (Bilim din ve inançları inceleyebilir ve araştırır)
    "Yaratıcıyı kökten reddetmese evrime bu kadar karşı durmam" ifadesi evrimi kısmen kabul etmek demektir.
    Ya da ne demek bu ifade?
    yaratıcıyı hangi noktaya koyacağız, eskiden "yağmur yağarken" devrede idi mesela..
    şimdi nereye koyacağız, "adem ve havva" noktasına mı, yoksa "eli ile dna yı dünyaya attı sonra elini çekti " mi diyeceğiz..
    belki de bing bang noktasına koymamız lazım..binlerce yıl sonra bilinmeyenler bilindiği zaman tanrı yı bing bang ın ötesine mi koymamız gerekecek..bilim yaparken tanrı varsayımından yola çıkıp her seferinde tanrıyı ötelemek zorunda mı kalacağız..
  • Vikipediye bakarsak buyrun : '' evrim konusunda İbn'i Haldun ve İbn-i Sina farklı teoriler sunmuşlardır.'' İki ilim adamı da müslüman ve evrim konusunda farklı düşünceler ortaya atmışlar.Ayrıca Darwin'in gemiyle çıktığı gezintinin tek amacı yaratılışı ispatlamak idi.Ama gördükleri ve araştırmaları sonucu yaratılışın mantıklı olmadığını gördü.Ailesi de koyu katolikti,kendisi de.Doğal Seçilim ile evrimi ilk Darwin ortaya atmıştır,diğer evrim görüşleri sığdır,yeterli araştırmaya ve gözleme dayalı değildir.

Evrim konusunda varsayım yapmıyoruz.Fosiller inceleniyor,genomlar inceleniyor,emriyolojik araştırmalar yapılıyor.Evrim kuramını destekleyen bir sürü bilim dalı var.Şuraya evrim kuramını destekleyen ve araştırmalara destek veren 30-40 tane kurum yazabilirim.O da sadece ABD deki.Ateizm adına uydurulmuş bir şey demeyin bir zahmet.
  • Kendi ağzınla itiraf ediyorsun,,, Darwin yaratılışı ispat etmek için yola çıktı diyorsun. Benim sana çok güzel cevaplarım var ama hakem sizin takımdan. Benim yazacaklarımın silinmeme garntisi yok. Ben havlu atıyor ve maçı terk ediyorum. Gider ayak son bir yorum yazıp şansımı deneyeyim, belki hakem insafa gelir ve adil davranmaya karar verip silmez...

Bir insan yaratıcıyı aramak amacıyla yola çıkıyorsa o insanın bulacağı tek şey kocaman bir hiçtir. Yaratıcıyı aramak ahmaklıktır. Tekrar yazıyorum Yaratıcıya inanmamak değil, aramak ahmaklıktır. İnanmamak yaratıcı tarafından verilen en temel haktır. Kimse sana inanmıyorsun diye ahmak diyemez ama 5 duyu organınla yaratıcıyı aramaya kalkarsan senden ahmak kimse yoktur. Sonsuzluğun ne olduğunu bilimin hiçbir dalı asla bulamayacak ve açıklayamayacaktır. Sonsuzluk diye birşey yoktur diyor mu bilim? Diyorsa da ben bilmiyorum. Hiçbir deney, hiçbir ölçü sonsuzluğu hesaplayamaz. Sonsuz +- sayı = sonsuzdur. Sonsuz / sayı = Belirsizdir. Sayı/sonsuz = Sıfırdır. Yani sonsuzluğun içinde 10 üzeri 8000 bile olsa sıfırdan farksızdır. 10 üzeri birmilyon/Sonsuz = sıfırdır... Anlayana sivri sinek saz.

Ayrıca İbn-i Haldun ve İbn-i Sina, evrim teorisini araştırmış ve değişik yorumlar katmıştır. Ben detaylarını bilmiyorum araştırmalarının, ama onların yaratıcıyı aramak gibi bir derdi olduğunu hiç sanmıyorum. Evrim teorisinin araştırılması gereken bir bilim konusu olduğunu zaten yazmıştım. Ama amaç yaratıcıyı aramak olmaması kaydıyla...

Bana başka yorum yazma AbiyuGu.

Burada harcadığım zamanın boşa olduğunu üzülerek anladım. Bir daha foruma bakar mıyım onu bile bilmiyorum. Kendini benim yerine koy ve savunduğun şeyleri burada yazmanın yasak olduğunu düşün. Yazdıklarına sansür koyan bir zihniyet olsa (kaldı ki kimseye hakaret veya saygısızlık yapmadan sadece bilgi paylaşmak adına yapıyorsan bunu) nasıl hissederdin? Sen bana yaratıcıyı soruyorsun ama ben sana yaratıcıyı anlatamıyorum... Burası dindar, yobaz bir yöneticinin elinde olsaydı ve senin her evrim demende seni sansürleseydi sen 2 dakika duru muydun burada... Biraz empati yap...

Selam ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borsazede -- 21 Kasım 2013; 15:14:09 >

• Arkadaşlar Trojka ve Neuro ile tartıştım fakat şöyle bir durum var elimizde bulgular hem tanrının hemde tanrısız bir evreni tam olarak kanıtlayamıyor bu yüzden theism ve dinleri bir köşeye koymamız lazım ben abiyogenez gibi bir bilmecenin bilinmezliğin etkisi altında olarak herhangi bir bilinç olmadan 46 kromozomlu sıcakkanlı akciğer solunumu yapan bir canlının denizde oluşmasına kafayı takmış durumdayım böyle birşey mümkün olurmu arkadaş ya diğer bir arkadaşta demişki hayvanlar evrilmek için bitkilerin fotosentez yapmasını bekledi filan oda bu şekilde alay etmiş adam haklı çünkü 1.si fotosentez olması gereken bişey mi yada beyin bunlar ciddi kimyasal işlemlerdir fotosentez için diyorum tmm bende bir ateistim

fakat 1.fotosentez birden gerekli koşullar altında çıktı dersen adama gülerler(bu kadar basit değil bu olay komplikasyon var)
    2.karmaşıklı yapılı 46 kromozmlu sıcakkanlı akciğer solunumu yapan eşeyli üreyen canlılar denizde oluşup karada evrilip update olurmu hoca bunada gülerler Evrim günümüzde kanıtlanmış fakat abiyogenez tam bir muamma !
    3.Beyin halen bilimin üzerinde inceleme yaptığı milyarlarca sinirin olduğu ve bakın elektrik ile çalışan bir yapı tekrar ediyorum 25 volt muydu tam hatırlamıyorum elektrik akımı ile sinirler arasında iletişim var burda buna nörotranstmitter diyoruz

Yani beyler aniden uygun koşullar oldu tak diye gerçekleşti diyemeyiz araştırmamız lazım !! çok komplike bir bir yapı ve kimyasala reaktifler var.

SONUÇ ; şimdi tesadüfler ve fizik kanunlarının eseri diyalektik determinist bir şekilde beynin elektrik geçen milyarlarca hücre ve siniri olan omurgası olan sistematik organ düzeni olan 46 kromozmlu sıcak kanlı akciğer solunumu yapan ve eşeyli üreyen bu canlı denizde mi oluştu diyorsunuz lütfen herhangi bir bilinç olamadan bu kadar trilyon bileşke varyasyon oluşabilirmi bakın ben ateisttim fakat inceliyorum abiyogenezi çözmemiz lazım yoksa burda atıp tutmakla olmaz dostlar

not:abiyogenez aniden olmadı daha yavaş bir süreç dersen ani olmasından dahada imkansız bu durum yavaş olduğunu söylemek onu rasyonel değil irrasyonel hale getiriyor iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nationalsocial -- 21 Kasım 2013; 19:13:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

Arkadaşlar Trojka ve Neuro ile tartıştım fakat şöyle bir durum var elimizde bulgular hem tanrının hemde tanrısız bir evreni tam olarak kanıtlayamıyor bu yüzden theism ve dinleri bir köşeye koymamız lazım ben abiyogenez gibi bir bilmecenin bilinmezliğin etkisi altında olarak herhangi bir bilinç olmadan 46 kromozomlu sıcakkanlı akciğer solunumu yapan bir canlının denizde oluşmasına kafayı takmış durumdayım böyle birşey mümkün olurmu arkadaş ya diğer bir arkadaşta demişki hayvanlar evrilmek için bitkilerin fotosentez yapmasını bekledi filan oda bu şekilde alay etmiş adam haklı çünkü 1.si fotosentez olması gereken bişey mi yada beyin bunlar ciddi kimyasal işlemlerdir fotosentez için diyorum tmm bende bir ateistim

fakat 1.fotosentez birden gerekli koşullar altında çıktı dersen adama gülerler(bu kadar basit değil bu olay komplikasyon var)
    2.karmaşıklı yapılı 46 kromozmlu sıcakkanlı akciğer solunumu yapan eşeyli üreyen canlılar denizde oluşup karada evrilip update olurmu hoca bunada gülerler Evrim günümüzde kanıtlanmış fakat abiyogenez tam bir muamma !
    3.Beyin halen bilimin üzerinde inceleme yaptığı milyarlarca sinirin olduğu ve bakın elektrik ile çalışan bir yapı tekrar ediyorum 25 volt muydu tam hatırlamıyorum elektrik akımı ile sinirler arasında iletişim var burda buna nörotranstmitter diyoruz

Yani beyler aniden uygun koşullar oldu tak diye gerçekleşti diyemeyiz araştırmamız lazım !! çok komplike bir bir yapı ve kimyasala reaktifler var.

SONUÇ ; şimdi tesadüfler ve fizik kanunlarının eseri diyalektik determinist bir şekilde beynin elektrik geçen milyarlarca hücre ve siniri olan omurgası olan sistematik organ düzeni olan 46 kromozmlu sıcak kanlı akciğer solunumu yapan ve eşeyli üreyen bu canlı denizde mi oluştu diyorsunuz lütfen herhangi bir bilinç olamadan bu kadar trilyon bileşke varyasyon oluşabilirmi bakın ben ateisttim fakat inceliyorum abiyogenezi çözmemiz lazım yoksa burda atıp tutmakla olmaz dostlar

not:abiyogenez aniden olmadı daha yavaş bir süreç dersen ani olmasından dahada imkansız bu durum yavaş olduğunu söylemek onu rasyonel değil irrasyonel hale getiriyor iyi akşamlar

Burda sizin anlayabileceğiniz şekilde temel düzeyde evrim ve abiyogenezi anlatabilecek kimse yok arkadaşım. Karşı çıksanız size saldırmak için yarışıp sizi dansözlükle bile suçlarlar ama evrimi anlat derseniz size kıt beyinlisin, anlayamazsın diye hakaret ederler. En akıllısı size ingilizce-türkçe birsürü makaleyi dayar. Sanırsın ki bu adamlar aşmış, ingilizce kaynaktan çalışıyorlar ama hikaye... Birtanesi bile temel düzeyde anlatamaz. Anlatmaya çalışsalar ortaya çıkacak temelsiz oldukları.

Siz en iyisi gidip farklı kaynaklardan araştırın. Ama size tavsiyem, tek kaynağa bağlı kalmayın. Bulabileceğiniz kaynakların çoğu, yaratıcıyı en baştan yok sayarak size birşeyler öğretmeyi değil, birşeyler empoze etmeyi amaçlamaktadır. Bir görüşü merak ediyorsanız ve öğrenmek için araştırma yapıyorsanız, tüm karşıt görüşleri de dikkate alın. Yok amacınız öğrenmek değil de inançlarınıza dayanak aramaksa benim tavsiyemi dikkate almayın.

Selam ve saygılar.

• Balıklardan iki yaşamlılara geçiş oldu,iki yaşamlılardan da sürüngenlere geçiş oldu.Sürüngeler de kuşlar ve memelilerin atalarıdır.Dolayısıyla sıcakkanlı canlıların suda oluştuğunu söylenmiyor.Sonradan sıcakkanlı canlılara geçiş var.Sıcakkanlı canlılar,karada oluşuyor.
  • quote:

Arkadaşlar Trojka ve Neuro ile tartıştım fakat şöyle bir durum var elimizde bulgular hem tanrının hemde tanrısız bir evreni tam olarak kanıtlayamıyor bu yüzden theism ve dinleri bir köşeye koymamız lazım ben abiyogenez gibi bir bilmecenin bilinmezliğin etkisi altında olarak herhangi bir bilinç olmadan 46 kromozomlu sıcakkanlı akciğer solunumu yapan bir canlının denizde oluşmasına kafayı takmış durumdayım böyle birşey mümkün olurmu arkadaş ya diğer bir arkadaşta demişki hayvanlar evrilmek için bitkilerin fotosentez yapmasını bekledi filan oda bu şekilde alay etmiş adam haklı çünkü 1.si fotosentez olması gereken bişey mi yada beyin bunlar ciddi kimyasal işlemlerdir fotosentez için diyorum tmm bende bir ateistim

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 22 Aralık 2013; 0:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Bilim veya gerçek bilim insanı yaratıcı vardır veya yoktur varsayımından yola çıkmaz, ilgilenmez.
    (Bilim din ve inançları inceleyebilir ve araştırır)
    "Yaratıcıyı kökten reddetmese evrime bu kadar karşı durmam" ifadesi evrimi kısmen kabul etmek demektir.
    Ya da ne demek bu ifade?
    yaratıcıyı hangi noktaya koyacağız, eskiden "yağmur yağarken" devrede idi mesela..
    şimdi nereye koyacağız, "adem ve havva" noktasına mı, yoksa "eli ile dna yı dünyaya attı sonra elini çekti " mi diyeceğiz..
    belki de bing bang noktasına koymamız lazım..binlerce yıl sonra bilinmeyenler bilindiği zaman tanrı yı bing bang ın ötesine mi koymamız gerekecek..bilim yaparken tanrı varsayımından yola çıkıp her seferinde tanrıyı ötelemek zorunda mı kalacağız..

Olay da orada zaten. Denizde fırtına çıkınca Poseidondan biliyorlardı. Şimşek çakınca Zeus'tan. Güneş doğunca Apollo'dan.

Çevresinde olan bitenden dönüp de kendilerine baktığında Prometheus'tan bildiler.

Bilim hepsini açıkladı.

Evrimin karşısına sözde yaratılış teorisini çıkardılar. Baktılar olmuyor. Hiçbir bilimsel mecradan, üniversiteden destek bulmuyor çıkardıkları sözde teori; çareyi evrimi, dini ve ideolojik eksene çekmeye çalıştılar. (Darwinizm Ateizm) Darwin üzerinden evirme saldırıp Darwini sanki peygambermiş gibi gösteriyorlar şimdi de.

Son 300 seneye baktığımızda dinin etki alanındaki daralma inanılmaz boyutlara geldi.

Tek sığınacakları dal Big Bang kaldı ki orada bile tutunamıyorlar aslında. O kadar çaresizler ki bilimin aydınlattığı her şeye bir kılıf uydurmaktan başka yapabilecekleri bir şey yok.

200 sene sonra insanlar yakın tarihlerini okuduklarında; bilgi çağının başında hala tanrıya inanan insanların olduğunu öğrenince hayretler içinde kalacaklar.

• sonra evrimi ateizm argümanında kullanıyorsunuz diyince kızarsınız,yahu nasıl bir cevaptır o daha kendi içinde çekişkiler var.Big bang kaldı tek diyerek ne bilimden ne teolojiden anlamadıgınız belli oluyor.200 yıl sonra Tanrıya kimse inanmaz diyip klasik evrimci olarak geçmişi gördüğünüz gibi geleceğide görebiliyorsunuz,tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interludium -- 22 Kasım 2013; 0:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Yahu eskidi artık bu ben de ateistim numaraları. İndirgenemez karmaşıklık ve akıllı tasarım iddiasında ateist mi olur? İkisi de tanrı vardır önkabulüyle başlayan bilimsel hiç bir değeri olmayan görüşler.

Abiyogenez neden tanrısız bir ortaya çıkış olsun? İlla sizin inandığınız tanrının dediği şekilde mi olacak. Bir tanrının cansız maddelerden canlı bir organizma yaratması ihtimali neden olmasın? Kim nerede diyor diye sordum şu insanın bir anda denizde evrildiğini, hala cevap yok. Sıfırla, sonsuz arasındaki tüm basamaklar burada nasıl anlatılsın size? Bir şeyleri temel düzeye, basite indirgeyip anlatmaya çalışacaksın gelecek birisi "Sizin bilim anlayışınız bu işte!" deyip çileden çıkartacak insanı, işim gücüm yok akşam akşam şakirt mi sevindireyim?

Olmadı, bunların hiç birisi kendi kendine olmadı. Bunların sadece olduğu iddia ediliyor. Kimse kendi kendine oldu demiyor. Önce kendi kendinize teori oluşturup yıkmaktan vazgeçin. Kimse İnsan denizde evrildi demiyor. Bunlar olmayan şeyler. Önce kendi kendinize uydurup, ardından da çürütüp bayram yapıyorsunuz. Bırakın gerçekten şu saçmalığı ya.

Ya okumayın, evrim teorisini falan okumayın. Makaleleri, kitapları okumayın. Bu mantıkla değerlendirecekseniz okumayın. Bilimsel yöntemin ne olduğu öğrenin önce, bilimsel yaklaşımın nasıl olduğunu öğrenin önce, bilim felfesesi hakkında bilgi edinin, ondan sonra onları okuyun.

Bilim sadece "Bu bir masadır, üç bacak üzerine bir kaidenin oturtulmasıyla elde edilmiştir." der. Bunu Allah yarattı ya da kendi kendine oluştu demez.

Yeter artık şu ateizm karşıtlığınız, mide bulandırdı ya.

Zaten Trojka benimde kızdığım nokta ortak bnde tanrısız bir evreni düşünmek istiyorum fakat adam bana abiyogenez deyince sonra insanlar denizde değil olum aslında karada oluştu diyince ee ozaman akciğer ??? diye sorunca bende bu abiyogenezin bir bilinç tarafından oluşturulmadığına emin olamıyorum.Acaba mı diyorum bir ateistin abiyogenezi savunması yanlıştır bence çünkü o kendiliğinden yada fizik kanunları yapto demesi daha komik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Interludium

sonra evrimi ateizm argümanında kullanıyorsunuz diyince kızarsınız,yahu nasıl bir cevaptır o daha kendi içinde çekişkiler var.Big bang kaldı tek diyerek ne bilimden ne teolojiden anlamadıgınız belli oluyor.200 yıl sonra Tanrıya kimse inanmaz diyip klasik evrimci olarak geçmişi gördüğünüz gibi geleceğide görebiliyorsunuz,tebrik ederim.

Gerçekten söyleyecek bir kaç sözün varsa söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

sonra evrimi ateizm argümanında kullanıyorsunuz diyince kızarsınız,yahu nasıl bir cevaptır o daha kendi içinde çekişkiler var.Big bang kaldı tek diyerek ne bilimden ne teolojiden anlamadıgınız belli oluyor.200 yıl sonra Tanrıya kimse inanmaz diyip klasik evrimci olarak geçmişi gördüğünüz gibi geleceğide görebiliyorsunuz,tebrik ederim.

Sen böyle konuşunca,bir ağırlığın oldugunu mu zannediyorsun ?,kusura bakma ama hiçbirşeyden anladığın yok,bari biraz terbiyeli ol da konuşmaya değer bir insan olarak sayalım seni.Saygı duymayı öğren insanlara ilk önce,Fikirlerini begenmeyebilirsin,sevmeyebilirsin ama saygılı olmalısın.İnternet bilgilerinle ahkam kesip milletin görüşlerine saygısızlık yaparsan,bende böyle düşünürüm.

Cahillik,bilgisizlik değil,bilgisiz oldugunu kabul edememektir.

Özür dilerim daha fazla seninle diyaloga giremeyecegim.

Selam ve sevgiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Sen böyle konuşunca,bir ağırlığın oldugunu mu zannediyorsun ?,kusura bakma ama hiçbirşeyden anladığın yok,bari biraz terbiyeli ol da konuşmaya değer bir insan olarak sayalım seni.Saygı duymayı öğren insanlara ilk önce,Fikirlerini begenmeyebilirsin,sevmeyebilirsin ama saygılı olmalısın.İnternet bilgilerinle ahkam kesip milletin görüşlerine saygısızlık yaparsan,bende böyle düşünürüm.

Cahillik,bilgisizlik değil,bilgisiz oldugunu kabul edememektir.

Özür dilerim daha fazla seninle diyaloga giremeyecegim.

Selam ve sevgiler.

Yahu bir şey söyleyin o zaman.

Bir şey söylüyoruz. Argüman sunuyoruz.
    Çok saçma. Sen bir şey bilmiyorsun. Bu bazen benim sözlerim oluyor. Bazen kaynakçası verilmiş bir yazı oluyor bazen de direk makale oluyor.
    Gelen cevap: Çok saçma. Tesadüf. 2-3 tane cümle ezberlemişsiniz her evrim konusunda aynı şeyi söylüyorsunuz.

Terbiyeli ol diyen adam iki satır altta cahil yazıyor.

Hiç bir argüman üretemeyeceksen, yapılan her yoruma bir yerine dokundu diye; çok saçma, cahilsin, terbiyeli ol yazacaksan girme zaten.

• O değilde neommy hocam nerelerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogh

A: futbol =~ dogmatik görüş
    B: basketbol =~ bilim / biyoloji/ evrim/...

A -> B - topu elledin, faul!
    B -> A - arkadaş git işine!

arkadaşlar oyunun kuralları farklı, anlayın artık...

yok fosil yalandı, yok bu karmaşıklığı kim yaratabilir, yok orada burada yazıyordu, yazmıyordu vb. sözlerle buralardaki kimsenin fikrini değiştirebileceğinize de inanmayın artık!
    arkadaşlar yukarıdaki bilinmezci yaklaşım sadece bilgisi olmayanlarda belki işe yarayabilir, lütfen bunu da anlayın...

bakın çok kısa net bir cevap: bir giz, başka bir giz ile açıklanamaz...

Katılıyorum, ortaya atılan açıklama değil yeni sorular olur.
  • İşte ara fosil resmi aşağıdadır :)

evrim teorisine inananlar bu resmi sayfalarınızda paylaşabilirsiniz, bakınız ismi "Pitorodoptusdaktus", yani pitbull cinsi ördeğin duck'ın atasıdır kendileri,
    tam bilinçli bir şekilde evrimsel geçişini yaparken yakalanmış bir resmidir....

Maalesef bu kadar tutarsız ve bilinçsiz açıklamalarınıza ciddi cevaplar değil de bu şekilde cevaplar vermek çok daha anlaşılır olacak...

En son RNA nın bilinçli bir şekilde DNA yı nasıl oluşturmaya çalıştığını yazmış biri, hangi şuurla oluşturuyor??? bu hücreler aralarında milyonlarca yıl sonrası için nasıl bir plan yapıyorlar da birbirleriyle alışverişe giriyorlar? buraya yazıp nasıl yani anlamadım diyenler sırf bunu düşünsün, hücrelerde veya bu atamız dedikleri hayvanlarda evrilmek için nasıl bir bilinç ve şuur var?

Fazla söze gerek yok, evrim düşünmek istemeyenlerin ateistliklerini savunmak için inanmaya çalıştıkları bir hipotezdir, kafalar bu kadar kapalıysa uğraşmaya değmez zaten tüm detaylar yazılmış çizilmiş, teori ispatlanamadan bitmiş....

Evrim ve Tesadüf

• quote:

Orijinalden alıntı: archozi

İşte ara fosil resmi aşağıdadır :)

evrim teorisine inananlar bu resmi sayfalarınızda paylaşabilirsiniz, bakınız ismi "Pitorodoptusdaktus", yani pitbull cinsi ördeğin duck'ın atasıdır kendileri,
    tam bilinçli bir şekilde evrimsel geçişini yaparken yakalanmış bir resmidir....

Maalesef bu kadar tutarsız ve bilinçsiz açıklamalarınıza ciddi cevaplar değil de bu şekilde cevaplar vermek çok daha anlaşılır olacak...

En son RNA nın bilinçli bir şekilde DNA yı nasıl oluşturmaya çalıştığını yazmış biri, hangi şuurla oluşturuyor??? bu hücreler aralarında milyonlarca yıl sonrası için nasıl bir plan yapıyorlar da birbirleriyle alışverişe giriyorlar? buraya yazıp nasıl yani anlamadım diyenler sırf bunu düşünsün, hücrelerde veya bu atamız dedikleri hayvanlarda evrilmek için nasıl bir bilinç ve şuur var?

Fazla söze gerek yok, evrim düşünmek istemeyenlerin ateistliklerini savunmak için inanmaya çalıştıkları bir hipotezdir, kafalar bu kadar kapalıysa uğraşmaya değmez zaten tüm detaylar yazılmış çizilmiş, teori ispatlanamadan bitmiş....

Evrim ve Tesadüf

Noldu, ödemelerde sorun mu çıktı? Yoktun bayağıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 2 Aralık 2013; 0:47:18 >

• derin konu iyi araştırılması lazım eksik bilgide farklı sonuçlar çıkabiliyor ilk oluşumundan amaç dogrultusuna kadar gidilmesi gerekiyor unutmayın boş yere yaratılmadık dünya ve bu gezegen boşyere yok. Küçük bilgi dahi önemli.
  • TRojka kullanıcısına yanıt
    boşuna vakit kaybı, yukarıda yazdığım gibi seviye çok düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archozi

boşuna vakit kaybı, yukarıda yazdığım gibi seviye çok düşük...

E sayın archozi ördek ve köpek arasında bir tür geçişi mi söz konusu oldu ki böyle bir ara geçişe ihtiyaç var?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.