Şimdi Ara

explorer.exe.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar 1 aydir genelde her tarafta ariyorum bulamadim bu sorunu.bi kac biglsiyarimza explorer.exe.exe diye bir sey yapismis virus programindan saymio kendini ama bütün cpu yu yiyo gorev yoneticisinden baktimizda %40 ini alio ve bilgisayari asiri bir sekilde kastiriyor.sag tus tiklayip gorevi sonlandirdikmi gidio biglsiayar kendine gelio bunu neden yapar ? bir cozuumu var yada bununla ilgili hic kasilastinizmi ?

• başlat çalıştır bula yazarak yerini öğrenin ve görevi sonlandırdıktan sonra silin gitsin
  • denedim bulmuo yapmadigim sey kalmadi regeditte aradim gene yok explorer.exe acilinca hemen arkasindan gelio...
  • o zaman gizli doyaları göster dedikten sonra aramayı dene birde temp klasörü templorey internetfiles klasörü prefetch klasörü bunların içini temzile bunlardada saklanabiliyor namussuzlar
  • valla yaptim hepsini zaten gizli olmadan aratmiom temp fln zaten hemen hepsi tune up otamatik her gün silio... perfectihede ole.. ya virus olarak gosterimlio ona sasiriorum..
  • Hijackthis ile sistemnizi taratınız. Ayrıntılar aşağıda..

http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm
  • teşşekkür ederim bi deniim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmuooooooooooooooooooooooo
  • peki şöyle yap o zaman bilgisayarı yeniden başlat ve o explorer.exe.exe çalışırken hijackthis ile tarattır çalışan dosyaların yolunu gösterdiği yere git ve sil eğer gözükmüyorsa birde totalcammanderi yükle onun üzerinden git çünkü windows sistem dosyalarını gizli dosyaları göster desenizde göstermez bazı virüsler bu yolla kendisini sistem dosyası gibi saklıyor buda windows üzerinden gözükmüüyor kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.