Eyüp B AYT Matematik SB vs Barış Çelenk AYT SB

-
-
Koskoca forumda şu soru bankalarını çözmüş insan yok mu?
Harbi bitiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış çözmedim ama Eyüp hocanın kitabından baya çözdüm ve özellikle trigonometri kısmı çok zorladı şahsen beni. Öncesinde acil ve biraz apotemi çözmüştüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Barış gayet kaliteli sorular güzel. Çözümler iyi yapılmış. Lti'ye kadar çözdüm sonrasını çözümler yüklenmedi diye bırakmıştım. Hala integral yüklenmemiş bunu halletmeleri lazım. Zorluğu aşırı zor değil son bakış testleri sadece orta-zor arası onun harici normal seviyede.
-
Hocam piyasanın en zor Mat 2 kitabı diyenler vardı. Sizin seviyeniz çok üst düzey olabilir mi?
Sınavla paralel bir zorluk mu hocam?
Yani saçma bir zorluk değil, zaten genel olarak ince noktaları kaçırmamamız için yazmış soruları gibi. Kaliteli yani bence. Tabi her test de aşırı zor değil ama basit de olsa öğretiyor demek istediğim.
Hocam az önce soruları çözmeye başladım tam sizin dediğiniz nokta aklıma geldi. Soru bankası sanki uç noktaları da unutmayalım diye yazılmış gibi. Barışla beraber tararım. Umarım ikisi de biter.
Daha 4 ay var bitirisin bence. Ben de Eyüp B. Den sonra barış çözmeyi planlıyorum zaten
Hayır değilim, sorular evet kaliteli ama bir soru üzerine beş dakika düşündürecek sorularla dolu bir kitap da değil. Orijinale yakın bir tık üstü diyebilirim, 3d'den daha zor açık ara.
-
İkisi de çöpppppppp
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X