Şimdi Ara

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Eyüpsultan'da Irak uyruklu Y.K. isimli öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti.

Okulda büyük panik yaşanırken, Oktugan'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Irak uyruklu öğrencinin okulda öğretmenlerine karşı saygısızlık yaptığı ve birçok defa disiplin cezası aldığı öğrenildi.

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.
    Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.Aykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    #SONDAKİKA İstanbul Eyüpsultan'da Irak uyruklu Y.K. isimli öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti. Okulda büyük panik yaşanırken, Oktugan'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Irak uyruklu öğrencinin okulda öğretmenlerine…
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1787801212751913359?t=u_pMnZSjcnqHoPRZ1wEJhQ&s=19

İşlediği suçtan sonra utanmaz bir şekilde paylaşım yapmış.

Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan Irak uyruklu öğrenci, olaydan sonra “Kafasına sıktım' sözlerinin geçtiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.Aykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan Irak uyruklu öğrenci, olaydan sonra “Kafasına sıktım' sözlerinin geçtiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1787854405401718827?t=JbzK2WXrF2zGd6ZW3AP8GA&s=19

Okul müdürü hayatını kaybetti.

Irak asıllı bir öğrenci tarafından kafasına silah sıkılarak vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti.

Haberi yakınlarından aldım.

Konuştuğum öğretmenler, okulun çevresindeki esnaf dahil herkes İbrahim Oktugan'ın öğrencilere karşı çok titiz olduğunu söylediler.

Oktugan'ın katili, diğer öğrencilerin öğrenimine engel olduğu için okuldan uzaklaştırılmış. Ne söylesek az.

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
    Irak asıllı bir öğrenci tarafından kafasına silah sıkılarak vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti. Haberi yakınlarından aldım. Konuştuğum öğretmenler, okulun çevresindeki esnaf dahil herkes İbrahim Oktugan'ın öğrencilere karşı çok titiz olduğunu söylediler.…
    https://twitter.com/haskologlu/status/1787878024202928355?t=2uvkmmNLIMuHbABYDM7GdA&s=19

İstanbul’da okuldan atıldığı gerekçesiyle okul müdürünü kafasına sıkarak öldüren Iraklı öğrencinin:

Taksirle yaralama,

Ruhsatsız silah taşıma suçlarından kaydının olduğu ortaya çıktı.

Katilin okula giriş ve çıkış görüntüleri:

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
    İstanbul’da okuldan atıldığı gerekçesiyle okul müdürünü kafasına sıkarak öldüren Iraklı öğrencinin: Taksirle yaralama, Ruhsatsız silah taşıma suçlarından kaydının olduğu ortaya çıktı. Katilin okula giriş ve çıkış görüntüleri:
    https://twitter.com/haskologlu/status/1787919522793406534?t=OhF6JLbigE_7UKiJrDiTIQ&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 8 Mayıs 2024; 10:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Türk müdürün hayattan kopartılmasına neden olan kişi Iraklı öğrenci değil memleketi yol geçen hanına çeviren,Avrupa'nın iç huzurunu korumayı kendisine görev bilen ve bununla övünen,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını sudan ucuza herkese dağıtan,ülkenin yol geçen hanı olmasına karşı çıkanları sindirmeye çalışan zihniyetin kendisidir...Gerçek sorumlu bu zihniyettir.Çok değil 10 yıl önce '10 yıl sonra bu ülkede Iraklı bir öğrenci bir Türk okulunda o okulun müdürünü öldürecek cesarete sahip olacak' denseydi kimse ciddiye almazdı ama ne diyorlardı 'Hayaldi gerçek oldu'...Alın size Türkiye yüzyılı gerçeği..

Bir gün herkes Zafer Partisinin verdiği mücadeleyi anlayacak ama umarım bu anlaşıldığında iş işten geçmiş olmaz...Bu ülkenin birinci ve acil çözülmesi gereken meselesi plansız sığınmacı alımıdır,sudan ucuza vatandaşlık dağıtımıdır,demografik değişimdir.Bunun aksini iddia eden ya polyanna iyimserliğine sahiptir ya da bundan bir çıkar ilişkisi vardır.Bunun başka bir açıklaması olamaz...

Hadi AKP'liler bu Ortadoğu canavarlarını çok seviyor, sapıkları, tecavüzcüleri, katil ve potansiyel teröristlerin topluca ülkeye sokulmasında problem görmüyorlar. Peki ya ülkenin geri kalanına ne demeli? AKP artık çoğunluk bile değil. Ülkenin sinirleri alınmış resmen. Ya da hap atmış, kafayı dumanlamış gibi. Ben bu kadar uyuşuk ve uyuşmuş bir millet görmedim.

En ufak tepki vermez, hiçbir şeye bulaşmaz, hiçbir şeyi sorgulamaz...

Ben bunu 3 senedir söylüyorum. Türk çocuklarını mı ezikliyorsun deniyor. Ailemde öğretmenler var. Mülteci çocukları türk çocuklarını dayak manyağı yapıyor. Kimisi 8.sınıfa gitmesi lazım 1.sınıfa gidiyor. Kimisinin abisi suriyede kafalar kesmiş şiddet meyilinden çocuklarla kvga ettiğinde ölümcül yerlerine öldürecek şekilde vuruyor. Mülteci dolu semtlerde önceden adam gibi adam öğretmenler olurdu hepsi kaçtı gitti köyüne dönen bile var suriyelilerle uğraşamadığından. Özel okulların fiyatlarının pound cinsinden bile ingiltereden pahalı olmasının sebebi bu evladını seviyorsan devlet okuluna göndermezsin. Adam gibi bir millet olsak bunların yaşandığı okulları basarız ama herkes kendini kurtarma derdinde olduğundan özel okullara koşuyoruz. Ayrıca sınıfda 40 kişi varsa her sınıf 80 kişi gösteriliyor 40 tanesi asla okula gelmeyen mülteciler, karne hazırlanırken milli eğitimden arayıp zorla geçirtiyorlar hiç okula gelmeden 8 sene sınıf geçiyorlar. Son 1 senedir türkler de ilkokula gitmiyor medreseye gidiyor milli eğitimden arayıp zorla geçer not veriliyor girmediği sınava geçer not yazılıyor çocuğun illegal şekilde.
  • Iraklı. Yani tam bir Ortadoğu çocuğu.

• ırak uyrukludan sonrasını okumadım. gram şaşırtmadı zira.

Ayıdan post, Araptan, Azeriden, Rustan, Çinliden, Afgandan, Pakiden, Orta Asyalıdan dost olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 7 Mayıs 2024; 18:21:55 >
  • Yabancı uyruklu değil.
    Oralar bizim idinin çocuğu

Hani oralar bizim idi ya.

Bunlar her sakallıyı dedesi sanmanın sonuçları.

Daha ülke elden gidicek.
    O günleri de göreceğiz.

• Bu haberdeki asıl şaşırtıcı nokta, bir öğrencinin okuldan atılabilmiş olması. Artık her okulda polis, güvenlik görevlileri ve kapılarda metal detektörleri şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Mayıs 2024; 15:10:37 >
  • Emeği geçenler vicdan nasıl ?

Milyonlarca kez söylendi bu ortadoğulular entegre falan olamaz onlar kendilerine entegre eder bizi. Yardım edin sonra gönderin memleketine ama dinleyen kim. Aramızda kapatılamaz bir kültür farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 7 Mayıs 2024; 15:32:53 >
  • Halk uyutuluyor. Türk halkına karşı büyük bir ırkçılık yapılmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 7 Mayıs 2024; 16:14:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi AKP'liler bu Ortadoğu canavarlarını çok seviyor, sapıkları, tecavüzcüleri, katil ve potansiyel teröristlerin topluca ülkeye sokulmasında problem görmüyorlar. Peki ya ülkenin geri kalanına ne demeli? AKP artık çoğunluk bile değil. Ülkenin sinirleri alınmış resmen. Ya da hap atmış, kafayı dumanlamış gibi. Ben bu kadar uyuşuk ve uyuşmuş bir millet görmedim.

En ufak tepki vermez, hiçbir şeye bulaşmaz, hiçbir şeyi sorgulamaz...

• Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1787854405401718827?t=_EIZ3syhVDdc_V0eplXhtQ&s=19

• Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.
    Irak asıllı bir öğrenci tarafından kafasına silah sıkılarak vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti. Haberi yakınlarından aldım. Konuştuğum öğretmenler, okulun çevresindeki esnaf dahil herkes İbrahim Oktugan'ın öğrencilere karşı çok titiz olduğunu söylediler.…
    https://twitter.com/haskologlu/status/1787878024202928355?t=4d76y--DP8bI_Xhq6Tmbpg&s=19

• Allah rahmet eylesin. Küfür dağarcığımın yetersiz kaldığı durumlardan biri. Kendi memleketinde işgale uğrayan bir halk.

• kerimcen özkan k

• Ben bunu 3 senedir söylüyorum. Türk çocuklarını mı ezikliyorsun deniyor. Ailemde öğretmenler var. Mülteci çocukları türk çocuklarını dayak manyağı yapıyor. Kimisi 8.sınıfa gitmesi lazım 1.sınıfa gidiyor. Kimisinin abisi suriyede kafalar kesmiş şiddet meyilinden çocuklarla kvga ettiğinde ölümcül yerlerine öldürecek şekilde vuruyor. Mülteci dolu semtlerde önceden adam gibi adam öğretmenler olurdu hepsi kaçtı gitti köyüne dönen bile var suriyelilerle uğraşamadığından. Özel okulların fiyatlarının pound cinsinden bile ingiltereden pahalı olmasının sebebi bu evladını seviyorsan devlet okuluna göndermezsin. Adam gibi bir millet olsak bunların yaşandığı okulları basarız ama herkes kendini kurtarma derdinde olduğundan özel okullara koşuyoruz. Ayrıca sınıfda 40 kişi varsa her sınıf 80 kişi gösteriliyor 40 tanesi asla okula gelmeyen mülteciler, karne hazırlanırken milli eğitimden arayıp zorla geçirtiyorlar hiç okula gelmeden 8 sene sınıf geçiyorlar. Son 1 senedir türkler de ilkokula gitmiyor medreseye gidiyor milli eğitimden arayıp zorla geçer not veriliyor girmediği sınava geçer not yazılıyor çocuğun illegal şekilde.

• Hangi kesim tepki gösterecek hocam?Chp kitlesini entegrasyona alıştırma peşinde,mhp umursamıyor,hdp durumdan memnun,bir zafer partisi var onunda %3-4 oyu var.Anca mahallesinde olay çıkacak o zaman milletin aklı başına geliyor.

• amerikan yalamaları ülkenin her yerinde, kimisi polis üniforması giymiş, kimisi savcı olmuş, diyanetin içerisinde, milli eğitim bakanlığında, askeriyenin içerisinde cart curt her yerde bu amerikan yalamaları... ve hepsinin ortak bir özelliği var, hepsi korkak.

bakın protesto için birlik olmak gerek, bir örgütlenme gerekiyor... hali hazırda zaten böyle bir durum var, bilmiyorsanız bir bakın. Hüseyin Hakkı Kahveci'ye katılın, üstümüze çöken bu kara bulutları bizler yok edeceğiz... hiç bir siyasi parti yapmayacak, millet olarak biz yapacağız bunu... Hüseyin Hakkı Kahveci yıllardır kendini paralıyor milleti bir araya getirmek için, daha neyi bekliyoruz? bu kışa doğru protestoların başlaması öngörülüyor ve bir şeyler yapmak isteyen herkes destek versin, gerek fiziki gerek maddi olarak destek versin...

siyasi partileri bırakın artık, biz yapacağız, sen yapacaksın, ben yapacağım, bizler bu hainlere kök söktüreceğiz. birliğe katılmak isteyen internet üzerinden yada bulunduğu ilde "Atabey19 Gençlik Kültür Ocakları" şubesine giderek kayıt olabilir.

edit: mücadele için çok heyecanlıyım, bekar biri olarak sorumlu olduğum kimse yok ve öyle kana susadım ki Türkiye'yi ortadoğu çöplüğüne dönüştürenlere bedel ödetmek için canımı hiçe saymaya hazırım. zaten son zamanlarda tehdit etmediğim insan kalmadı neredeyse ama sicilimi temiz tutmalıyım, en azından herhangi bir suça karşıp hapse girmemeliyim... daha bu amerikan yalamalarına kök söktüreceğiz.

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci okul müdürünü odasında silahla vurarak öldürdü.atabey19 gençlik kültür ocakları
    Atabey19 Gençlik Kültür Ocakları | Biz ATATÜRK'ün Türkleriyiz
    https://www.atabeyturkocaklari.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 7 Mayıs 2024; 21:50:18 >

• Bunları başımıza çok fena bela ettiler

• Bu Türk müdürün hayattan kopartılmasına neden olan kişi Iraklı öğrenci değil memleketi yol geçen hanına çeviren,Avrupa'nın iç huzurunu korumayı kendisine görev bilen ve bununla övünen,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını sudan ucuza herkese dağıtan,ülkenin yol geçen hanı olmasına karşı çıkanları sindirmeye çalışan zihniyetin kendisidir...Gerçek sorumlu bu zihniyettir.Çok değil 10 yıl önce '10 yıl sonra bu ülkede Iraklı bir öğrenci bir Türk okulunda o okulun müdürünü öldürecek cesarete sahip olacak' denseydi kimse ciddiye almazdı ama ne diyorlardı 'Hayaldi gerçek oldu'...Alın size Türkiye yüzyılı gerçeği..

Bir gün herkes Zafer Partisinin verdiği mücadeleyi anlayacak ama umarım bu anlaşıldığında iş işten geçmiş olmaz...Bu ülkenin birinci ve acil çözülmesi gereken meselesi plansız sığınmacı alımıdır,sudan ucuza vatandaşlık dağıtımıdır,demografik değişimdir.Bunun aksini iddia eden ya polyanna iyimserliğine sahiptir ya da bundan bir çıkar ilişkisi vardır.Bunun başka bir açıklaması olamaz...

• bu çocuğu çocuk demeden sokakta sallandırmak lazım. insanların başa türlü hizaya geleceği yok. SUÇ İŞLEYENLER SALLANDIRILMALI.

• Ulkeye iti kopugu doldurdular
    Akpliler sizin eseriniz

• Bu şerefsizleri güzelleyen ****olleri görmezden gelir.

Eğer ölen öğretmen ortadoğulu bu yaratığa bir tokat atsaydı Türklerin ne faşitsliğini nede vahşiliğini bırakırdu bu bu troller.

Hiç bir şey unutulmuyor merak etmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 7 Mayıs 2024; 22:26:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.