Şimdi Ara

Ezberci Anlayışla Anca Bu Olur Zaten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ellerine veriyorlar çarpım tablosunu, daha çocuk çarpmanın ne olduğunu bilmiyor. Ezberle bunu diyorlar. Çoğu çocuk 6.sınıfa kadar ne yaptığının farkında olmadan cevaplar veriyor. Aynısı liselerdede geçerli. Formülü ezberle.

• Böyle eğitim sistemini................................................................ Sesliye geçtim

Edit: Video için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 9 Mart 2014; 16:20:25 >
  • Lise 1 Çarpım Tablosunu bilmiyorum.
    Belki 50 kere ezberlemişimdir hep unuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim sistemi kötü.

• maalesef ki böyle.
  • milli eğitim bakanını etiketleyin şu konuya baksın bi
  • Matematiği Katleden Çocuk izle komik
  • Ben de nefret ediyorum eğitim sisteminden
  • işin garibi bende çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum ama ezbere bilen adamlardan daha yüksek alıyorum sınavlarda
  • Ben Turizm okuyorum 4 senedir aşçı olarak yemek yapıyorum , bu sene lise sönüm bildiğiniz gibi üniversite için YGS sınavında başarılı olmak gerekiyor , ama bana sınavda matematik , fen , tarih soruyorlar, e kardeşim ben 4 sene bunları görmedimki nasıl kazanayım.Ey Hükümet sen anca facebook u youtubeyi kapatacaz diye uğraş.

• Gerçekten yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarpım tablosu ezberlemek kadar saçma bir şey yok.
  • burada herkesin suçu var öğretmenden milli eğitim bakanına kadar yazık günah yani
  • ogretmen farki egitim sistemiyle alakasi yok

• @Ömer
  • Pehh eğitimmiş

• Ben de ezbere bilmiyorum ama işlemleri hep beynimden yapıyorum.
  • Bizden de belki dünya çapında isim yapacak kişiler çıkacak belki bu çocuk sayısal veya bilimsel alanda bir çığır açamayacak fakat tarım alanında dünya da yeni bir başlangıç yaşatabilecek biri olabilir fakat eğitim sistemi sağolsun böyle insanlar da matematik üzerinde veya edebiyat vs. üzerinde telef oluyor. Neden herkesin mühendis, mimar, avukat, doktor olması isteniyor anlamıyorum bırakın çocuk kendi istediği alanda ilerlesin neymiş çocuk astronot olmak istiyormuş çocukla herkes dalga geçiyor neden? Serbest bırakın çocuk hayalinin üzerine gitsin yapabilirse kendisinde bu şartlar varsa zaten hayalini başarır başaramazsa da kendine daha uygun bir yön mutlaka bulacaktır. Türkiye de uzay bilimi bile yok hede hödö diyecek arkadaşlara da şimdiden cevap vereyim Türkiye de olmayabilir fakat NASA da çalışan Türk de var bunu da unutmayın.
    Eğitim sistemine gelirsek gerçek anlamda REHBER öğretmenler yardımı ile çocuklar ilköğretim'den sonra mesleki alan üzerinde geliştirilmeli. Hayali avukat olan bir kişiye matematik sormak, hayali mühendis olmak isteyen bir kişiye edebiyat sormak nasıl bir mantık.
    Sanırım bu resim de herşeyi özetliyor.
     Ezberci Anlayışla Anca Bu Olur Zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

milli eğitim bakanını etiketleyin şu konuya baksın bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: byob

milli eğitim bakanını etiketleyin şu konuya baksın bi

@nabi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.