quote:Orijinalden alıntı: aktifnetikisini de aynı anda kullanıyorum ben f yalnızca benmi kullanıyorum yaaa
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcanbaz61f yalnızca benmi kullanıyorum yaaaAlıntıları Göster C kullanıyom ben.
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchC kullanıyom ben.Alıntıları Göster onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcanbaz61onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım Alıntıları Göster Sol taraftaki harfler silinmiş sadece C okunuyor başta.
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchSol taraftaki harfler silinmiş sadece C okunuyor başta. Alıntıları Göster Q tabiki.. F klavyeyi sevmem . sevene de mani olmam
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcanbaz61onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ahmetcanbaz61 onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: ahmetcanbaz61 onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım Alıntıları Göster Q
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchSol taraftaki harfler silinmiş sadece C okunuyor başta. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Hellmarch Sol taraftaki harfler silinmiş sadece C okunuyor başta. Emektar klavye diyorsun yani 2-3 senelik herhalde
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: ahmetcanbaz61 onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: ahmetcanbaz61 onu kullanmadım bilmiyorum yalan konuşmayayım Komutanım çokmu hoşunuza gitti hayırdır
quote:Orijinalden alıntı: ArkadaşQ tabiki.. F klavyeyi sevmem . sevene de mani olmam Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Arkadaş Q tabiki.. F klavyeyi sevmem . sevene de mani olmam +1
quote:Orijinalden alıntı: mert25quote:Orjinalden alıntı: Arkadaş Q tabiki.. F klavyeyi sevmem . sevene de mani olmam +1 Alıntıları Göster F mi Q mü Klavye Kullanıyorsunuz ? F (Buna Türk Klavyesi Diyelim) 6% (1) Q (Bunada Avrupa Klavyesi Diyelim) 93% (14) Toplam oy : 15 [Anketi değiştir] Yukarıdaki yüzde oranları toplandığında 99 ediyor neden böyle fikri olan varmı
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcanbaz61F mi Q mü Klavye Kullanıyorsunuz ? F (Buna Türk Klavyesi Diyelim) 6% (1) Q (Bunada Avrupa Klavyesi Diyelim) 93% (14) Toplam oy : 15 [Anketi değiştir] Yukarıdaki yüzde oranları toplandığında 99 ediyor neden böyle fikri olan varmıAlıntıları Göster Arapça klavye kullanıyorum ben!!
quote:Orijinalden alıntı: Spetsnaz!Arapça klavye kullanıyorum ben!!Alıntıları Göster 2 Parmak A Klavye 10 Parmak F Klavye 8 PArmak Q Klavye Daha Yazım mi?..
quote:Orijinalden alıntı: ender_arslanturk2 Parmak A Klavye 10 Parmak F Klavye 8 PArmak Q Klavye Daha Yazım mi?..Alıntıları Göster yaw haangisi F hangisi Q asd nin yan yana olduğu hangisiyse onu kullanıom :D
quote:Orijinalden alıntı: ender_arslanturk2 Parmak A Klavye 10 Parmak F Klavye 8 PArmak Q Klavye Daha Yazım mi?..Alıntıları Göster bende 10 parmak ogrenmiştim F KLAVYEDE yazmayı ama.... şuan Q klavye kullanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: uzerme jr.yaw haangisi F hangisi Q asd nin yan yana olduğu hangisiyse onu kullanıom :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: uzerme jr. yaw haangisi F hangisi Q asd nin yan yana olduğu hangisiyse onu kullanıom :D sol üstteki tuş neyse odur. q kullanıyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: acheronquote:Orjinalden alıntı: uzerme jr. yaw haangisi F hangisi Q asd nin yan yana olduğu hangisiyse onu kullanıom :D sol üstteki tuş neyse odur. q kullanıyosun yaniAlıntıları Göster q