< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 5 Aralık 2020; 20:32:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 5 Aralık 2020; 20:32:34 > |
Her iki tarafa da aynı filmden yaptırınca, zaten sırıtmaz. Yine orijinali gibi hafif arkalar daha karanlık olacak. 1 numara bazen yazın yetmeyebiliyor. Aracın iç döşeme rengi de etkiliyor. Bazen 2 numara bile koyu göstermez. |
|
Ön camlardaki film özellikle yağmurlu gecelerde görüşü ciddi kısıtlıyor. En yüksek ışık geçirgenliğine sahip film bir bütünlük sağlamada yeterli olur sanırım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bizim araçta önlerde de karartma vardı hafif, arka daha koyu. Ama ön cam karartma ile film birleşince daha koyu oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben arka zaten koyuymuş iyice koyu olur diye dedim siz koyu cam seviyorsanız zaten bedava olacakmış seviyorsanız yaptırın tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de bu arabadan bekliyorum... Bir arkadaşım bu şekilde yaptırmıştı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|