|
Facebook’a kötü haber: Meta isim haklarının önceden alındığı ortaya çıktı
-
-
100 Milyon $ cepte o zaman.
-
1 trilyon dolar cezaya çarptırılır umarım. Nasıl olsa öder o parayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 200 milyon dolar istesinler. Afilli isim olmazsa Zuckerberg'in planı suya düşer
-
Nuhahahahahahahahahasdfghjjkll
Kontrol etmemişlermi isim haklarını hiç bu markta gram beyin yok. zuhahahahahahahahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 3 Kasım 2021; 21:6:25 >
-
togg.com domainini alamayan TOGG geldi aklıma.
-
20 milyon mark için para değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metaex yaparsın olur biter. 20 milyon dolar sırf Meta kelimesi için, bu adamlar hakikaten para delisi.
-
Zuckerberg dübürünü siliyordur o parayla
-
Metaa yapsınlar gg
-Alo engin,20 milyon doları gönderin harfiyat kamyonuyla. Bi kaç tane de dr gönderin bayılmasınlar garibanlar parayı görünce.Hev hev hev hev…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de aklıma o rezillik geldi. Tabi bunlar büyük ihtimalle alan adı için pazarlığa oturur ve para konusunda anlaşırlar diye düşünüyorum. Bizdeki gibi fıkralalık durumlar yaşanmaz diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse'de girip bakmamış facebook metayı almış zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 5 Kasım 2021; 13:33:22 > -
Apple ve Samsung arasında kamyonla bozuk para gönderme olayı vardı bir ara. Onu hatırlattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satın alır şirketi o da mı sorun :d
m3ta yapsınlar sddfggh
Bizim bildiğimiz Mark, 20M$ isime vermez gider şirketi alır.
-
Facebook'un belki günlük geliri bile değil , çoktan almıştır :)
-
zenginsen düşünmene gerek yok facebook verir parayı alır ismi hatta şirketi bütünüyle alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 5 Kasım 2021; 22:51:38 > -
ACUNN yapsınlar :D
Nuhahahahahahahahahasdfghjjkll
Kontrol etmemişlermi isim haklarını hiç bu markta gram beyin yok. zuhahahahahahahahahaha |
togg.com domainini alamayan TOGG geldi aklıma. |
En az 200 milyon dolar istesinler. Afilli isim olmazsa Zuckerberg'in planı suya düşer
|
100 Milyon $ cepte o zaman.
|
Benim de aklıma o rezillik geldi. Tabi bunlar büyük ihtimalle alan adı için pazarlığa oturur ve para konusunda anlaşırlar diye düşünüyorum. Bizdeki gibi fıkralalık durumlar yaşanmaz diye tahmin ediyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X