Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Facebook ve Hotmail sitelerinde sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • login.live.com sayfasına girdiğimde e-posta adresimi ve parolamı yazıyorum giriş yaptığımda beyaz ekran çıkıyor ve açılmıyor bu evdeki diğer bilgisayarlarda olmuyor farklı tarayıcılar denedim yine düzelmedi Facebook'ta da buna benzer bir sorunum var giriş yapıyorum bir şeylere tıkladığımda açılıyor fakat bi süre sonra (yani 5-10 tıklama sonra) neye tıklasam yükleniyor diyor ve bekletiyorwww.facebook.com'u url ye yazıp gittiğimde de açılmıyor ancak tarayıcıyı kapatıp ccleaner dan çerezleri temizleyince tekrar açılıyor.
    Diğer sitelerde böyle bir sorun yaşamıyorum sorun internette veya modemde değil çünkü evdeki diğer bilgisayarlarda da böyle bi sorun yok.

• Araçlar internet seçeneklerinden çıkışta gözatma geçmişini sil sekmesini işaretleyip birde öyle deneyin
  • Tarayıcınızı değiştirin... Mesela Firefox 2.0.0.20 çok stabil bir sürümdür.
  • bana da oluyo arada dediğin gibi bende geçmişi silince ya da tarayıcıyı kapatıp açınca düzeliyor .
  • ben de hep oluyor hiç düzelmiyor. firefox, opera, safari, internet explorer, chrome hepsini denedim düzelmedi çıkışta göz atma geçmişin sil zaten işaretli çıkıp tekrar girince facebook a giriyorum mesela giriş yapiorm sayfada 5-10 tıklama sonra bişeye tıkladıımda bekletiyor öylece tarayıcıyı kapatıp ccleanırı çalşıtrımadan da düzelmiyor hotmail e de giriş yapamıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.