face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D
quote:Orijinalden alıntı: u_eskici face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D şimdilik bu boyutta idare et büyütünce tekrar getiririm de
quote:Orijinalden alıntı: n55s-s1194v quote:Orijinalden alıntı: u_eskici face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D şimdilik bu boyutta idare et büyütünce tekrar getiririm de
quote:Orijinalden alıntı: Bajo quote:Orijinalden alıntı: n55s-s1194v quote:Orijinalden alıntı: u_eskici face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D şimdilik bu boyutta idare et büyütünce tekrar getiririm de İyiymiş ama daha iyileri gelirmi bilemem...
quote:Orijinalden alıntı: n55s-s1194v quote:Orijinalden alıntı: u_eskici face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D şimdilik bu boyutta idare et büyütünce tekrar getiririm de hobaaa adamssın :D
quote:Orijinalden alıntı: 1881 ''Tam olarak sana ne kadar yeter?'' de. + Ne kadarını alabiliyorsun? Buda olabilir...