Bildirim
Fahir Talib porsche 911, michelin pilot sport 4 tanıtımı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üzerinden çıkan güzelim lastikleri tertemiz çıkma lastik diye 2000 liradan satacak lastikçi 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kimseye satamaz çünkü araca özel ebatta lastikler hangi Porsche sahibi çıkma alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu yoruma katılmıyorum. Arabasına sonradan 19 jant takan çok insan var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu adam acaba ne iş yapıyor .
235/35 ve 305/30 yanak bu lastikler.quote:
Orijinalden alıntı: ataince
Ben bu yoruma katılmıyorum. Arabasına sonradan 19 jant takan çok insan var.
235 taban neyse de 305 tabanı takamazlar her arabaya yemez.Takılabilecek arabaların da sahipleri zaten çıkma lastik almaz örnekteki gibi.Alanda alsatçı/galerici tayfasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Haziran 2019; 1:47:6 > -
Malum işten kasıt nedir? İnsanları tanımadan etmeden ne iş yaptıgını bilmeden böyle yorumlar ayıptır.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ben araç videolarını kastetmiştim diye kıvırma yok ne iş yapıyor biliyorsan açıkça yaz madem öyle ''malum iş'' nedir?.
Ne iş yaptıgını,geçim kaynagını biliyorsan yazarsın yoksa boş yorum yapmanın alemi yok.
Ayrıca kimsenin bunu sorgulamasına da gerek yok.Bir porshe vs olan bu adam degil.Bizlerde yok orası ayrı...
@ALOK Ne iş yaptıgını bilmiyorum ama anlaşılan hali vakti yerinde.Araçlarına yaşadıgı yere vs bakınca vardır bir geçim kaynagı.Yabancı dil vs biliyor anlaşılan iyi bir egitim almış konuşma tarzı felan düzgün.Öyle bir kamera alayım youtube başlayayım kafasında birisi degil bence.
Saçma sapan videolar çeken insanlar bile film çeker olmuş altlarında ki arabaların bu araçtan aşagı kalır yanı yok.
Kimsenin nasıl para kazandıgını sorgulamaya hakkımız yok ayrıca...
Öenmli soru bizde niye para yok olacak?Bizde yok diye başkalarına sallamanın anlamı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Haziran 2019; 1:58:36 >
-
bende bu adama kıl kapardım artık hoşuma gitmeye başladı.Özellikle yaptırdığı her işin parasını paylaşıyor.
Bazıları yaptırıyor parasını paylaşmıyor o zaman niye yaptırdığını paylaşıyorsun
Böyle devam eder umarım -
Şakasına yazmıştım siz çok ciddiye almışsınızquote:
Orijinalden alıntı: alembizim
Malum işten kasıt nedir? İnsanları tanımadan etmeden ne iş yaptıgını bilmeden böyle yorumlar ayıptır.
Ben araç videolarını kastetmiştim diye kıvırma yok ne iş yapıyor biliyorsan açıkça yaz madem öyle ''malum iş'' nedir?.
Ne iş yaptıgını,geçim kaynagını biliyorsan yazarsın yoksa boş yorum yapmanın alemi yok.
Ayrıca kimsenin bunu sorgulamasına da gerek yok.Bir porshe vs olan bu adam degil.Bizlerde yok orası ayrı...
@ALOK Ne iş yaptıgını bilmiyorum ama anlaşılan hali vakti yerinde.Araçlarına yaşadıgı yere vs bakınca vardır bir geçim kaynagı.Yabancı dil vs biliyor anlaşılan iyi bir egitim almış konuşma tarzı felan düzgün.Öyle bir kamera alayım youtube başlayayım kafasında birisi degil bence.
Saçma sapan videolar çeken insanlar bile film çeker olmuş altlarında ki arabaların bu araçtan aşagı kalır yanı yok.
Kimsenin nasıl para kazandıgını sorgulamaya hakkımız yok ayrıca...
Öenmli soru bizde niye para yok olacak?Bizde yok diye başkalarına sallamanın anlamı yok
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten bu tür videoları yapan kanallar belli.quote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
bende bu adama kıl kapardım artık hoşuma gitmeye başladı.Özellikle yaptırdığı her işin parasını paylaşıyor.
Bazıları yaptırıyor parasını paylaşmıyor o zaman niye yaptırdığını paylaşıyorsun
Böyle devam eder umarım
Fahir Beyin videoları ki bey diyorum hitap şekli konuşma tarzı olarak onların çok ilerisinde.
Sanki bir oyunculuk egitimi yada diksiyon egitimi almış felan çok düzgün konuşuyor tane tane.
Diger kanalları da izliyorum orası ayrı ama bu kanalın videoları daha sempatik gelmeye başladı.Mesela kılık kıyafetine bakıyorsun hep düzgün,saçlar hep yapılı.Bir tane başka kanalın videosunu izliyorum saç baş dagınık sanki yataktan kalkmış gelmiş zorla çekiyor utanmasa yataktan kalktıgı pijamayla gelecek.Fahir Bey daha çok tv programı gibi kalıyor onların yanında
Mesela araç testlerinde bu yanlamıyor,bunun sigortasını sökelim vs gibi geyiklere girmiyor.Araçla yanlama kısmına pek girmiyor diger test edenler genelde apaçi tayfa bu adam daha cool duruyor.Esp kapanmıyormuşyada kapanıyor ama devreye tekrar giriyormuş bunu begenmemişler ee esp neden var?
Bence bu yanlama vs olaylarını özendiriyorlar ve yanlış.Sol ayak freniymiş hill an toe miş.Normal kullanıcı neden bunları yapsın? Neden virajlara hızlı girme egilimde olsun?Yanlasın?Hız kuralı neyse ona uysun trafik terörü olmasın yeter.Bu yönüyle Fahir Bey benim gözümde farklı.
Bir Ferhat Albayrak birde Fahir Talib ikisininde anlatımı güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Haziran 2019; 2:27:55 >
-
Nasıl para kazandığını sormadım ne işle meşgul olduğunu merak ettiğimi belirttim lakin aileden zenginde olabilir. Videolarında bir çok şeyi paylaşan birinin mesleğini öğrenmek gayet doğal bir şey.
Tanıtımlarında zerre bilgi olmayan bir adam. Bütün testlerinde sınıf beklentilerini karşılıyor dan başka bir laf yok. Hep kilişe cümleler. Araç değişiyor tanıtım aynı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden otomobil dergisin de calisiyormus ardindan youtube videolari cekneye baslamis egitimi saglam okulda okumustu galiba aileden de maddi durumu vardir illaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X