Bildirim
Fahri Trafik müfettişi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu sistemde çok boşluk var bence kafaya göre ceza yazmanin önüne geçilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 26 Ağustos 2014; 17:45:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o insanlardan birisi zeytinburnunda sadece 3 dakikalığına börekçiye girdiğimde bana da 2.sıra park oluşturmadan ceza yazmıştı.
söve söve gidip ödedim. -
Kimin yazdığının hiç önemi yok.Bu ülkede kuralsızlık kural olmuş.Hata yapan herkes ceza yerse trafk düzelir.Aksini iddaa eden varsa hemen bir örnek vereyim.Ankara'da kameraların olmadığı yerlerde kırmızıda geçen birçok sürücü görüyorum.Ama mesela Ulus'ta kamera olunca bırak yaya geçidine basmayı, çizgisinden 5 m. geride duruyorlar.Daha dün kaldırıma diklemesine park eden kişiyi uyardım.Adam duymamazlıktan geldi.İki defa ceza yese aynı davranışı sergilemez.Köpekbalıkları bile öğrenilmiş çaresizliği öğrenebiliyorlarsa insanlarda kesinlikle sonuç verir.quote:
Orijinalden alıntı: özkonak50
o insanlardan birisi zeytinburnunda sadece 3 dakikalığına börekçiye girdiğimde bana da 2.sıra park oluşturmadan ceza yazmıştı.
söve söve gidip ödedim.
-
Mahkemeye itiraz ederseniz, karşıdakinin ispatlaması gerekir. İspatlayamassa, ceza iptal edilir.quote:
söve söve gidip ödedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinan26tr
Mahkemeye itiraz ederseniz, karşıdakinin ispatlaması gerekir. İspatlayamassa, ceza iptal edilir.
Mahkemeye verceğim para yerine cezayı ödemeyi tercih ederim usta ama bu insanlar ne kadar güvenli olabilir ki @zotacing arkadaşa katılıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi düzenleme getirilmesi sart
cezadan cok avukata para odersinquote:
Orijinalden alıntı: trakony
Bi düzenleme getirilmesi sart -
peki araç kullanırken telefon kullanıyormusunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9
cezadan cok avukata para odersin
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mavipasa
peki araç kullanırken telefon kullanıyormusunuz?
Arama olursa görüşüyorum ama o saatte yoktu çağrı kaydı ödedim artık cezayı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sulh mahkemesi trafik cezasına bakıyordu galiba.İtiraz dilekçesi yazıp,bulunduğun ilçedeki adliyeye gidip cezaya itiraz edebilirsin.İnternetten dilekçeyi indirip,üzerinde düzenleme yapman yeterli.Bu arada cezanın sana tebligatı hakkında sakın itirazda bulunma,sürekli yasalar değişiyor.Ben ayrıca tebligat süresine de itiraz etmiştim,kadın hakim herşeyi es geçmiş tebligat süresine itirazı yersiz bulduğundan cezanın yürürlüğüne karar vermişquote:
Orijinalden alıntı: e.caglarquote:
Alıntıları Göster
-
Kahvehanelerde sigara içilmesinin yasaklanmasıyla ve fahri trafik müfettişliği kanunu aynı amaca hizmet eden bir dünya görüşünün bir ürünüdür.İlk başta çok anlamsız gelebilir.Derin düşünenler anlayacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: e.caglarquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xchg
quote:
söve söve gidip ödedim.
İyi yapmış. Sen iki adım yürümemek için insanlara saygısızlık yap, yolun ortasına park et, sonra da ceza gelince söv. Sen yolun ortasına parkettiğinde oradan gelen geçen diğer araç sürücüleri de sana güzel güzel sövüyorlar.
sana çok sövdüler iyi biliyosun bu işi galiba,
bir insanı küçük düşüren senin gibi önyargılı olup daha cadde mi sokak mı çıkmaz yol mu ne olduğunu bilmeden böyle usturupsuz yorumlarda bulunanlardır.
-
Abi ona bakarsan %90 'nın psikolojik sorunu var Türkiye'nin test edilmiş. -
quote:
quote:
quote:
quote:
söve söve gidip ödedim.
İyi yapmış. Sen iki adım yürümemek için insanlara saygısızlık yap, yolun ortasına park et, sonra da ceza gelince söv. Sen yolun ortasına parkettiğinde oradan gelen geçen diğer araç sürücüleri de sana güzel güzel sövüyorlar.
bir insanı küçük düşüren senin gibi önyargılı olup daha cadde mi sokak mı çıkmaz yol mu ne olduğunu bilmeden böyle usturupsuz yorumlarda bulunanlardır.
Trafikte böyle saygısızca, saçma sapan şeyler yapmadığım için söven tarafta oluyorum ben.
Saçmalamayı da kes. Zeytinburnu'nda çıkmaz sokakta ne börekçisi olacakmış, nasıl bir ikinci sıra park yapılıyormuş. Olsa bile bulacaksın parkedecek yer, börekçiye veya ne işin varsa yürüyeceksin biraz, işini bitirip aracına yine yürüyeceksin. Kimse senin keyfini beklemek zorunda değil. İster cadde olsun, ister sokak.
Toplum içinde nasıl davranılacağını, toplumun diğer bireylerine saygı göstermeyi bilmiyorsun daha, gelmiş bir de yazılan cezaya laf ediyorsun. Bu tür şeyler ya eğitimle olur, ya da ceza ile. Eğitim ile bu yaşa kadar öğrenemediysen, ceza ile önünde sonunda öğreneceksin. Çoğu türe şartlandırma ile temel davranışlar öğretilebiliyorken, neden sen de öğrenemeyesin.
allah kalbine göre versin dicek birseyim yok sana
-
Fahri trafik müfettişinin verdiği cezaya itiraz çok zor değil avukata da ihtiyaç yok. Fakat haklı değilsen işin zor. Galiba Sulh Ceza Mahkemesine dilekçe yazılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: özkonak50quote:
quote:
quote:
quote:
söve söve gidip ödedim.
Trafikte böyle saygısızca, saçma sapan şeyler yapmadığım için söven tarafta oluyorum ben.
Saçmalamayı da kes. Zeytinburnu'nda çıkmaz sokakta ne börekçisi olacakmış, nasıl bir ikinci sıra park yapılıyormuş. Olsa bile bulacaksın parkedecek yer, börekçiye veya ne işin varsa yürüyeceksin biraz, işini bitirip aracına yine yürüyeceksin. Kimse senin keyfini beklemek zorunda değil. İster cadde olsun, ister sokak.
Toplum içinde nasıl davranılacağını, toplumun diğer bireylerine saygı göstermeyi bilmiyorsun daha, gelmiş bir de yazılan cezaya laf ediyorsun. Bu tür şeyler ya eğitimle olur, ya da ceza ile. Eğitim ile bu yaşa kadar öğrenemediysen, ceza ile önünde sonunda öğreneceksin. Çoğu türe şartlandırma ile temel davranışlar öğretilebiliyorken, neden sen de öğrenemeyesin.
allah kalbine göre versin dicek birseyim yok sana
Alıntıları Göster
Bir arkadaşımın hakim olan kardeşine de aynı ceza gelmiş ve iptal ettirmiş. F. Müfettişlerin yazdıkları cezalarda kanunen eksik bir şeylerden bahsetti ama hatırlamıyorum. Son söz hakimde. Güzel bir dilekçe ile hallolacağını düşünüyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_58487323/tm.htm
-
Toplu taşıma araçlarının duraklarını gösteren tabeleya 15 metreden fazla yaklaşmak diye bir ceza yedim. Çok güzel dileklerim oldu o fahri trafik memuruna.
Sorun ceza yazilan yerin bu duruma uymamasi!
Aracınıza bluetooth kit taktırın, telefon görüşmelerinde elleriniz boşta kalsın rahat rahat konuşun. Çözüm bu kadar basit.quote:
Orijinalden alıntı: ZuLaN
Sorun ceza yazilan yerin bu duruma uymamasi! -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Türkiye'de bu iş yürümez.
Adam sırf gıcık olduğu, kıskandığı arabalara bile keyfi ceza yazdırabilir nereden bileceğiz?
Son 5 yıl da psikolojik destek gören ve ilaç kullanan sayısı 100 kat artmış bir ülkeden bahsediyoruz.
Herkes fahri trafik müfettişi olamıyor hocam. Dediğinizde kısmen haklısınız ancak fahri trafik müfettişi olan insanlar ilk aşamada sağlam eğitimlerden ve sınavlardan geçiyorlar. Ayrıca 40 yaşını doldurmuş ve hiç bir kazaya karışmamış olma (Suçlu ya da suçsuz fark etmeksizin) şartı var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X