Şimdi Ara

Fakirliğin allah belasını versin ya ss’li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakirliğin allah belasını versin ya ss’li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok zekisin kardeşim benm aklıma hiç gelmemişti, yarın gel nasa da başla.Siz her arabasıı olanı zengin mi zannediyorsunuz ? Ben arabayı aldığımda 5 yaşında gıcır gıcır araba 30 bin liraydı, şimdi aynı araba ikinci elde 500 600 bin lira.Arabaya kasko yaptırmaya gittim 10 bin tl para istediler, para olmadığı için yaptıramadım.Arabaya bir şey olsa bırak aynı arabayı almayı, kıçı kırık bir şahin bile alacak param yok.Hatta araba arızalandı, arabayı yaptıracak param bile yok kenarda.Herkes gibi biz de ucu ucuna geçiniyoruz.30 bin liraydı arabayı aldığımda, zaten alırken de tamamını kredi çekip borç harç zorla aldık.Eskiden yine yürütme masrafları vs. uygundu idare ediyorduk, şimdi zor yetişiyoruz.Taksiye binsek taksi iki adımlık yola kim bilir kaç para alacak, cebimdeki parayı taksiye versem ay sonuna kadar ben ne yiyip içeceğim ? Bırakın artık şu her arabası olanı zengin zannetme olayını.Eskiden arabalar ucuzdu herkes alıyordu biz de bir şekilde aldık, bizim mahallede çöp toplayan adamın bile kamyonu var.Sıkıyorsa aynı arabayı şimdi al, alabilir misin ? Sanmam.Alım gücü mü kaldı para mı aldı milletin cebinde ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin
    Allah kimseyi fakir etmesin
    Allah kimseyi istanbula mecbur etmesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fakir adamın akasya AVM de işi ne

• Valla öyle fakirlik zor, araba arızalandı geçen gün.Bugün servise fiyat sormak için gittiğim güzergahta minibüs otobüs vs. de gitmediğinden mecburen 10 km yol yürüdüm.Ayaklarıma kara sular indi belim ağrıyor hala tansiyonum felan düştü.Arabayla aynı yolu 5 dk da gidiyordum bugün 4 saat yol yürüdüm.

edit: allah herkese bir araba nasip etsin kimseyi yayan bırakmasın çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7443585 -- 20 Eylül 2023; 16:54:53 >
  • Araba alacak kadar paran var ama taksiye binmek aklina gelmemis...

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

çok zekisin kardeşim benm aklıma hiç gelmemişti, yarın gel nasa da başla.Siz her arabasıı olanı zengin mi zannediyorsunuz ? Ben arabayı aldığımda 5 yaşında gıcır gıcır araba 30 bin liraydı, şimdi aynı araba ikinci elde 500 600 bin lira.Arabaya kasko yaptırmaya gittim 10 bin tl para istediler, para olmadığı için yaptıramadım.Arabaya bir şey olsa bırak aynı arabayı almayı, kıçı kırık bir şahin bile alacak param yok.Hatta araba arızalandı, arabayı yaptıracak param bile yok kenarda.Herkes gibi biz de ucu ucuna geçiniyoruz.30 bin liraydı arabayı aldığımda, zaten alırken de tamamını kredi çekip borç harç zorla aldık.Eskiden yine yürütme masrafları vs. uygundu idare ediyorduk, şimdi zor yetişiyoruz.Taksiye binsek taksi iki adımlık yola kim bilir kaç para alacak, cebimdeki parayı taksiye versem ay sonuna kadar ben ne yiyip içeceğim ? Bırakın artık şu her arabası olanı zengin zannetme olayını.Eskiden arabalar ucuzdu herkes alıyordu biz de bir şekilde aldık, bizim mahallede çöp toplayan adamın bile kamyonu var.Sıkıyorsa aynı arabayı şimdi al, alabilir misin ? Sanmam.Alım gücü mü kaldı para mı aldı milletin cebinde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyleyecek bişey bulamadım, haklısın.

• Moueson kullanıcısına yanıt

emaar'a mı gidek hocam

• Sende maraz ali gibi al bir 250lik motor 5 dakkada her yere gidersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.