Bildirim
fan sürtmesi problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardes benim acerdada var... bi arkadasin 2 senelik makinedede var... benim ses ekran karti fanindan gelio... vuuuuu ruzgar gibi ama otuo :))) takma kafana keyfini cikar laptobun.... -
quote:
Orijinalden alıntı: gunesindostu
kardes benim acerdada var... bi arkadasin 2 senelik makinedede var... benim ses ekran karti fanindan gelio... vuuuuu ruzgar gibi ama otuo :))) takma kafana keyfini cikar laptobun....
yok kafaya takma meselesi değil de işte o sesin sebebini anlamaya çalışıyorum. -
bende 5 aylık bi r 580 kullanıcısıyım. o dediğin ses etiketin altından değilde tam işlemcinin olduğu yerden geliyor. pc servise gitti tüm falnarı değişti 1 hafta ses gelmedi sonra tekrar aynı ses gelmeye başladı bende sorunu anlayamdım pek de üstüne düşmüyorum şu anda... -
Garantiye gönder gerekeni yapsınlar niye gürültü çekeceksin ki?.Sorun fandadır büyük ihtimalle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X