Şimdi Ara

fan ve hdd arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amerikadan yaklaşık iki sene önce hp marka g7 serisi amd işlemcili bir bilgisayar aldım.

fan arızası verdi yüksek ses ile çalışıyordu ve yeterince soğutmadığından pc arada kendini kapatıyordu yüksek ısıdan korumak için.

kadıköyde bir bilgisayarcı yaptı ve 180 tl aldı benden. 3 ay kadar sonra aynı sorun tekrar başladı ve hdd çöktü şimdi hiç açılmıyor ve içinde bilgilerim kaldı alamıyorum.
    fan değiştirildi dendi ama güvenemedim daha doğrusu inanmıyorum sadece temizleyip yağlayıp cilalayıp geri verdiler sanırım.

bu konuda teknik yardımı en sağlıklı ve uygun nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevirim.

herkese saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theroconqueror -- 25 Temmuz 2014; 21:49:48 >

• En sağlıklısı kendiniz yapacaksınız, yapamıyorsanız da yapabilecek bir şey yok, verdiğiniz yere güveneceksiniz. Çok sıkıntı duyuyorsanız hp servisine gönderiniz.

Keşke bende zamanında yaptığım bu işler için 180 TL alsaymışım dedirttiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: theroconqueror

herkese selamlar arkadaşlar,

amerikadan yaklaşık iki sene önce hp marka g7 serisi amd işlemcili bir bilgisayar aldım.

fan arızası verdi yüksek ses ile çalışıyordu ve yeterince soğutmadığından pc arada kendini kapatıyordu yüksek ısıdan korumak için.

kadıköyde bir bilgisayarcı yaptı ve 180 tl aldı benden. 3 ay kadar sonra aynı sorun tekrar başladı ve hdd çöktü şimdi hiç açılmıyor ve içinde bilgilerim kaldı alamıyorum.
    fan değiştirildi dendi ama güvenemedim daha doğrusu inanmıyorum sadece temizleyip yağlayıp cilalayıp geri verdiler sanırım.

bu konuda teknik yardımı en sağlıklı ve uygun nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevirim.

herkese saygılar.

kesin yazıcıoğlundan bir yerdir

• Aynen yazıcıoğlu idi. Bana yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?? KendimYapabilsem zaten buraya yazmazdım. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.