Şimdi Ara

!!!!!!!!!!FANINIZIN SESİNE %90 ÇÖZÜM!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FANINIZIN SESİNİN ÇIKTIĞI YERE YANİ HAVA ÇIKAN YERE BÜTÜN GÜCÜNÜZLE 5-10 KEZ ÜFLEYİN.TABİ BUNU BİLGİSAYAR KAPALIYKEN YAPIN EĞER SORUN ÇÖZÜLMEZSE SERVİSE GÖTÜRÜN ÇÜNKÜ FANINIZ ESKİMİŞ VE YA BİLGİSAYARINIZ KAFAYI YEMİŞTİR. LÜTFEN BU ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULAN VEYA BULAMAYANLAR MSJ YAZSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkance -- 1 Ağustos 2009; 2:04:18 >

• :)
  • üflemek yerine elektrik süpürgesi ile fanı temizlesek daha mantıklı olmaz mı?
  • Açıp temizlemek daha kesim bir çözüm
  • ne bu şimdi içne üflede bütün pislikler içeri girsin işlemciye falan daha kotu olur sakın yapmayın eger supurgeylede cekerseniz bu seferde işlemci ondeyse ona girer tozlar en iyisi ya servise verin yada acın içini oyle bakın
  • garantide sorun olmasın diye ben açma konusunda birşey dememiştim, sanırım en mantıklısı servise götürmek :)
  • pislik içine girmez korkmayın flediğiniz zaman diğer hava deliklerinden çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kompresörle hava basalım o değil de en güzeli açıp temizlemek.
  • ya açıp temizlemek kolaymı yapıp deneyin. merak etmeyin bilgisayarınıza bişey olmaz. o kadar korkmayın. hem bu tavsiyemdi. benim sesten başım şişmişti acil çözüm olarak üfledim. ama uzun süreli çözüm tabiki servis. ama o kadar para vermeye gerek yok. böyle yaparak işiniz 6-7 ay görülür
  • deneyen yok mu
  • Başlığı görünce bir solusyon çıktı da onu damlatınca ses mes kalmıyo sandım.
  • Bu nasıl başlık nasıl konu ilkel yöntemi bir buluşmuş gibi başlık yapıp büyük harflerle ünlemlerle bir de yüzde oranı var...

Yakında medyum memiş mi keto mu hangisi daha iyi?? yardımınızı bekliyorum ya da 100-200 TL arası acil üfürükçü tavsiyesi!! diye konular açılacak.

Bu yanlış yöntem fandaki tozları diğer bileşenlerin üzerine yollamakla kalmayıp zaten fan sesini başlıkta dendiği gibi azaltmaz ancak çok fazla tozdan dolayı oluşan ses problemini normale yaklaştırır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 3 Ağustos 2009; 4:21:31 >
  • Arkadaş komiklik yapmak için yazmıştır belkide
  • yıkayın ne toz kalır ne pislik
  • ben makineye attım herkese öneririm kesin çözüm. ama nedense laptopum daha çalışmamaya başladı yüksek ısıda açtım ondan mıdır

• Calgon kullanmamışsın ondandır. içi kireç dolmuştur. Bence bir kireç çözücüye yatır bikaçgün kendine gelir baktın yine olmuyo üflersin
  • 3 sübhaneke 1 elham okuduktan sonra üfleyin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkumsel

3 sübhaneke 1 elham okuduktan sonra üfleyin ama.

3 kulhu 1 elham olcak o hocam
  • Allahallaaaaaaaah millet azıtmış yavvvvv. denemeyenin laptopu bozulsun :) YAKINDA RESİMLİ ANLATIMINI KOYACAM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkance -- 15 Ağustos 2009; 19:40:50 >
  • Arkadaşlar bende de fan sesi artmıştı hatta bilgisayar açılınca hemen fan sesi geliyordu. Açtım arka kapakları lastikçide bi güzel kompresörle hava tuttum sesten eser kalmadı. Birşey olmaz korkmayın. Korkanın başına gelir derler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.