Bildirim
Far Sistemi En İyi Marka ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Opel - AFL muazzam.
Audi-Seat Led de çok iyi.
BMW bi-xenonları süper.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi A8 deki Matrix LED farlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Opel - AFL muazzam.
BMW bi-xenonları süper.
Aynen hocam -
Opel AFLquote:
Orijinalden alıntı: sametsamettquote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Opel - AFL muazzam.
BMW bi-xenonları süper.
Aynen hocam
Alıntıları Göster -
Bu güne kadar gördüğüm en iyi far Toros farı. Resmen Projektor gibi geceyi gündüz ediyor. Xeon LED falan hikaye. Heleki uzunları yaktığınızda önünüzdeki 2 kilometrelik mesafe bile gündüz gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: AO
Bu güne kadar gördüğüm en iyi far Toros farı. Resmen Projektor gibi geceyi gündüz ediyor. Xeon LED falan hikaye. Heleki uzunları yaktığınızda önünüzdeki 2 kilometrelik mesafe bile gündüz gibi.
Maharet karşıdakinin gözünü almadan aydınlatmakta
premium markalar haric
son donemlerde= tasarim da opel astra nin kiler guzel
focus 3
ve pejo 308
Opel almak için sebep bile olabilir. (AFL )
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Orijinalden alıntı: AO
Bu güne kadar gördüğüm en iyi far Toros farı. Resmen Projektor gibi geceyi gündüz ediyor. Xeon LED falan hikaye. Heleki uzunları yaktığınızda önünüzdeki 2 kilometrelik mesafe bile gündüz gibi.
Maharet karşıdakinin gözünü almadan aydınlatmakta
Eğer düzgün ayarlı ise karşıdakinin gözünü falan almaz. Gerçekten geceleri çok güzel ve insanı yormayan gir görüş sunar. Hele ampuller yeni ise super. Öellikle kırsal kesimde yol direklerinin olmadığı yollarda uzağı net görebilmek için gerçekten çok ideal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Opel AFL
+ Wir leben autos ... -
Bir seneye yakindir yeni astra sedan cosmo kullaniyorum.
Afl cidden harika bir sistem. 9 farkli ayninlatma modu var. Ayrica uzun far asistani harika birsey
Gecen seneye kadar mercedes 5 farkli aydinlatma sistemi kulllaniyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: opelmania
Afl cidden harika bir sistem. 9 farkli ayninlatma modu var. Ayrica uzun far asistani harika birsey
uzun far asistanı için karanlık yol bulmak gerek. bulunca da yolculuk çok eğlenceli oluyor. karşıdan araba geldi kapatıyor uzunları. adamlar neler yapmış ya. hızlandıkça daha uzağı gösteriyor farlar. ıslak zeminde biraz daha iyi olabilirdi afl. -
Islak zeminde yagmur sensoru aciksa ona gore aydinlatma sagliyor. Isigi yaymiyor ve öne dogru daha az parlak isik veriyor.
Benzer sistemlerle kıyaslayamadım ama ben de AFL den çok memnunum, alıştıktan sonra özellikle halojen farlara sahip diğer araçlarla gece yolculuğu daha riskli geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ogretmenhtquote:
Orijinalden alıntı: opelmania
uzun far asistanı için karanlık yol bulmak gerek. bulunca da yolculuk çok eğlenceli oluyor. karşıdan araba geldi kapatıyor uzunları. adamlar neler yapmış ya. hızlandıkça daha uzağı gösteriyor farlar. ıslak zeminde biraz daha iyi olabilirdi afl.
Alıntıları Göster
-
şaka mı yapıyorsunuz? farların etrafına araba tasarlayan audi dururken, diğerlerine laf söylemek düşer mi?quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Benzer sistemlerle kıyaslayamadım ama ben de AFL den çok memnunum, alıştıktan sonra özellikle halojen farlara sahip diğer araçlarla gece yolculuğu daha riskli geliyor.
Alıntıları Göster
şaka bir yana, audi'nin aydınlatma konusundaki yeri ayrıdır.
-
En gelişmişi BMW'nin en son çıkardığı lazer farlar. Ancak daha tam olarak (i8 hariç) kullanıma sunulmadığı için satışta olan açık ara en iyi far sistemi Audi'de sanırım. Tasarım olarak da yine Audi diyorum ben. Özellikle trafikte A6 falan görünce gözümü alamıyorum stoplarından.quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
şaka mı yapıyorsunuz? farların etrafına araba tasarlayan audi dururken, diğerlerine laf söylemek düşer mi?
şaka bir yana, audi'nin aydınlatma konusundaki yeri ayrıdır.
Alıntıları Göster
-
AFL+quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
En gelişmişi BMW'nin en son çıkardığı lazer farlar. Ancak daha tam olarak (i8 hariç) kullanıma sunulmadığı için satışta olan açık ara en iyi far sistemi Audi'de sanırım. Tasarım olarak da yine Audi diyorum ben. Özellikle trafikte A6 falan görünce gözümü alamıyorum stoplarından.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi araç yazılım firmaları
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- 3 silindir mi 4 silindir mi
- dur levhasına uymamak kusur oranı
- araç satışında eft açıklaması
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- mg marvel r fiyat
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- byd dolphin menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X