Şimdi Ara

Farklı bir arayışım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu günlerde sık sık uzun yol yapmam gerekti gidişler çok iyiydi ama dönüşlerde yorulmaya falan başladım. Yeterince araç kullandığımı düşünüyorum, hani arabayı satalım en basiti bir mustang gt alalımda diyemiyorum en fazla olacağı insigniadan passat a passat tan s60 a şeklinde gidebiliyorum. Çünkü maddi gücüm sınırlı...

Bakkala bile arabayla gitmek isteyen modeldenim.

Kafamda çin malı cruiser (chopper) tarzı tipi iyi 250 cc bir makina var hem bu bakkal ihtiyacını ucuz fiyatla halletmekte var fakat ailem karşı çıkıyor genede alıcam ama korkuyorumda. Bilmiyorum aramızda aktif olarak hem araç hem motor kullanan var mı? Genelde monoblok bir kullanım yapıyor insanlar gördüğüm kadarıyla. Sizce nasıl bir fikir olur bu durum?

• chopper iyidir kullanımı rahat ve keyiflidir. çin mali motosikletlerin dayanıklık konusunda zayıf olacağı kanaatindeyim ama kore malı eski adı hyosung yeni adı s&t kanuni olan gv250 model chopper işinizi görür.Naçizane tavsiyem bu yöndedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun s60 tan çin malı chopper' a kaydığını görünce okumayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

konunun s60 tan çin malı chopper' a kaydığını görünce okumayı bıraktım.

Motor kullanmayı bilmemem etken olabilir mi :)
  • Motor için ayırdığınız bütçe nedir hocam
  • hocam açıkçası küçük araştırmalar yaptım fakat bütçe olarak mümkün olduğunca minimum düzeyde tutmak istiyorum çünkü motoru yan yatırmaktan tutunda sevmeyip kullanamayıp satmak zorunda olmak var Aklımdaysa kuba superlight 200 modeli var tipi gerçekten güzel yaklaşık 5000 tl anahtar teslim fiyatı

Farklı bir arayışım var
  • Çin malı motorlar hakkında bilgim yok açıkcası. Ama benim tavsiyem Honda Yamaha gibi markalar tercih edebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha yükseltip scooter alabilirsiniz 0 km Hpnda PS 150 veya 2. el Yamaha X-Max, X-city Kymco X-citing 250 modellerine bakabilirsiniz. Chopper istiyorsanız Honda Rebel, Yamaha Dragstar 250 bakabilirsiniz. Motosiklet konusunda daha önce tecrübeniz olmadığını varsayarak 250cc den büyük motor kesinlikle almayın diyorum arabaya benzemez çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Çin malı motorlar hakkında bilgim yok açıkcası. Ama benim tavsiyem Honda Yamaha gibi markalar tercih edebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha yükseltip scooter alabilirsiniz 0 km Hpnda PS 150 veya 2. el Yamaha X-Max, X-city Kymco X-citing 250 modellerine bakabilirsiniz. Chopper istiyorsanız Honda Rebel, Yamaha Dragstar 250 bakabilirsiniz. Motosiklet konusunda daha önce tecrübeniz olmadığını varsayarak 250cc den büyük motor kesinlikle almayın diyorum arabaya benzemez çünkü

Araştırıcam hocam sağolun
  • Ben yardımcı olmak isterim fakat kusura bakmayın tam kavrayamadım konuyu

Ekonomik olsun diye mi birde motor almak istiyorsun yoksa hızlı gitmek ve pratik olsun mu diye ona göre motor önerebilirim
  • Konu başlığı çok manidar olmuş.

Dilimizin azizliği. :)
  •  Farklı bir arayışım var
  • Hocam ilk deneyiminiz olacak 250 cc lik bir scooter isinizi görecektir.piaggio öneririm scooter isterseniz.italyandir ve bu isin ehillerindendir.sadece bir tavsiye olarak aklınızın bir tarafında kalsın.gerçi siz ekonomik demişsiniz ama biraz fiyati yüksektir.hakkını da verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol yorgunluğundan girip motorsikletten çıkmanız çok garip olmuş hakkaten :)
  • Benim yapacağım şeyi tavsiye ederim.
    2. el lüks bir otomobil(rover 75 ve x type radarımda),ve işleri halletmek için toplu taşıma ve bisiklet.
    Böylece hem yakıt bakım gibi dertlerin olmayacak(fazla yol yapmayacağın için),hem de arabanı keyif için kullanabileceksin.
  • yürümeyi niye denemiyorsun
  • Özür dileyerek söylüyorum başlık öyle böyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Özür dileyerek söylüyorum başlık öyle böyle değil

abi olmaz ki ama :) sanki acaba vites topuzunda mı araba kullansam gibi olmuş yeni farkettim bende fakat değiştirmeyelim mertlik bozulmasın :)
  • Bence scooter alın ve çin malından uzak durun...Sizin gibi gösterişine bakıp çin malı chopper almıştım motor kullanmaktan soğudum resmen.İş yerim için Yamaha aldım 6 senedir eşek niyetine önüne gelen biniyor;arıza yapmadı.
  • Çin malı cruiser alınacaksa tek marka var oda regal raptor. Diğer çinlilere bulaşılmaz. İkinci el Gv250 ler canavar gibi aletlerdir çok sağlamda giderler. 2012 GT250R kullanıcısıyım.
    Şehir içi sağa sola gitmek için en pratik aletler scooterlardır. Devamlı olarak araç-motor kullanan birisi olarak şehir içinde motosikletin pratikliği hiçbişeyde yok. Gerçi benim motosiklet çok ağır ve kullanması ve oturuş şekli zor bir model. Dediğim gibi scooterlar şehir içinde pratiktir ancak çevre yoluna falan çıkacaksanız 125lik scooter kesmez. İlla cruiser isteniyorsa en mantıklısı gv250 dir. Bütçe arttıkça dragstar 250 ve virago 250-535 işin içine girer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.