Şimdi Ara

Farklı ölçüde lastik kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 185x65x15 olan orjinal lastiklerimi,ücretsiz ve alternatifsiz 195x65x15 ölçülü lastiklerle değiştirmemin sakıncası var mı? varsa nedir? Çapta sadece 2.5 mm lik bir artış oluyormuş.

• incele kullanıcısına yanıt
    TIKLA--->Lastik Hesap Modülü
  • bende tam benzer i konu açıcaktım :) umarım banada yardımcı olursunuz.
    araç peugeot 407 altı çok alçak üstüne üstlük birde aldıktan sonra saç karter koruma taktırdık 2-3 cm daha alcaldı ve sürekli sacı vuruyoruz saca baktık pek birşey yok neyse orjinal lastik ebatları 205/55R16 benim istediğim araç biraz yükselsin ama km göstergesi bundan etkilenmesin orjinalde 100 le giderken 110 göstermesin yani 195/65r16 nasıl bir seçim olur sizce bu şekilde yanak çapını büyüten varmı aranızda?ortalama kaç cm fark eder 55 ile 60-65 arasında?birde biraz daha az yaksın diye 195 taban lı almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler
    lastiknet.com dan baktım +-%2,5 arasında olmalı diyor ama o zmnda 195/60R16 almam gerkiyor ben birazcık daha yüksek olsun istiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

185x65x15 olan orjinal lastiklerimi,ücretsiz ve alternatifsiz 195x65x15 ölçülü lastiklerle değiştirmemin sakıncası var mı? varsa nedir? Çapta sadece 2.5 mm lik bir artış oluyormuş.

Camurluga filan surtmedigi surece sorun yoktur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

185x65x15 olan orjinal lastiklerimi,ücretsiz ve alternatifsiz 195x65x15 ölçülü lastiklerle değiştirmemin sakıncası var mı? varsa nedir? Çapta sadece 2.5 mm lik bir artış oluyormuş.

araç nedir? yakıt gözle görülmeyecek kadar artabilir.. tam sağ-sol yaptığınızda sürtme yoksa sıkıntıda olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.