Şimdi Ara

Farları Kapalı Dolaşan 'Clio'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar her akşam eve giderken en az bir tanesine denk geliyorum.

Sisler ve farlar kapalı sadece gündüz farlarıyla dolaşıyorlar.

Benim aklıma takılan bu hareketi bilinçli mi yapıyorlar yoksa yeteri kadar aydınlattığı için(sanmıyorum fazla aydınlattığını) farları yakmayı mı unutuyorlar?

• Görgüsüzlük. Cevap basit. Sis farını neden yakıyorlarsa bu da bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz farı kontak basınca otomatik yanıyor ve sönmüyor, far sensörü yok ise tam hava kararma zamanı kısaları açnayı unutabilirler.

Hava karardıktan sonra ısrarla farı yakmayıp gündüz ledi ile dolaşan var ise, onun psikolojik durumu başka olur.

• Ben de dikkat ettim buna, gerçekten clio'da var böyle bi durum.

• Corolla ve auris lerde gördüm bunu yapan.Havalı göründüklerini falan sanıyorlar heralde

• boyle gorunduklerini saniyolardir gariplerim

Farları Kapalı Dolaşan 'Clio'lar
  • Jeep de gördüm Quasqai de bilinçli olarak led farlarla gidiyorlar ama arka stop karanlık farkında değiller. Led gündüz farı olan bir çok model zaten otomatik hava kararınca ledleri kapatır kısaları yakar. Ama bunlar bilerek manuelde kullanıyorlar. Arkadan selektör yapıyorum anlamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peugeot 3008de gördüm aynısını, uyardım farların kapalı diye adam farkında değildi. Büyük ihtimal far sensörü vs. yoksa akşam unutuyorlardır, ledler güçlü olduğundan aydınlatıyor şehir içi adamın önünü göreceği kadar.
  • Biri gorgusuzluk demis, biri psikolojik sorunlari var demis, biri gariplerim demis. Nasil bir ruh haliniz var. Bende bir kac defa unuttum. Gunduz ledleri iyi aydinlattigi icin farkina varinca actim. Kimsenin ruhsal sorunu oldugunu sanmiyorum. Clio tamponundaki iki karis led ile kim hava atmak ister ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni araçlarda gösterge aydınlatmaları sürekli yandığı için bazen unutuyorlar sanırım, şehir içinde zaten heryer aydınlık olduğu için farketmiyorlar farları açmadıklarını.
  • Bizim Megane 2'de göstergeler falan kısalarla birlikte yandığı için unutma şansı yok. Ha bizde zaten gündüz ledi de yok.

• Benim anlamadigim bunlarin far konumlarina Auto yok mu ?

Sunu da soyleyeyim gunduz farlari , 0 konumundayken de yanar.

Yani Merco gibi havam olsun ona benziyorum olayi yok. Gunduz farlarini istesen de kapatamiyorsun.

Farlarini acmayan araclarin onunda 2-3 kere far acip kapatiyorum ama bugune kadar anlayan. Olmadi ne yapiyor bu deli diyorlardir kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Benim anlamadigim bunlarin far konumlarina Auto yok mu ?

Sunu da soyleyeyim gunduz farlari , 0 konumundayken de yanar.

Yani Merco gibi havam olsun ona benziyorum olayi yok. Gunduz farlarini istesen de kapatamiyorsun.

Farlarini acmayan araclarin onunda 2-3 kere far acip kapatiyorum ama bugune kadar anlayan. Olmadi ne yapiyor bu deli diyorlardir kesin.

Alt donanımlarda far sensörü olmadığı için “Auto” modu yok. Ayrıca gündüz farlarının sürekli yanmasını istemiyorsanız ayarlardan kapatılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Biri gorgusuzluk demis, biri psikolojik sorunlari var demis, biri gariplerim demis. Nasil bir ruh haliniz var. Bende bir kac defa unuttum. Gunduz ledleri iyi aydinlattigi icin farkina varinca actim. Kimsenin ruhsal sorunu oldugunu sanmiyorum. Clio tamponundaki iki karis led ile kim hava atmak ister ?

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’a gelirseniz her gün kullanan birisi olarak E-5’te uyduruk led farlarıyla gece vakti hava Atmaya çalışan onlarca apaçiyi görebilirsiniz

• Anlamadınız sanırım. Apaçi tayfasından bahsetmiyorum. Onlar her yerde sis/led farları açık geziyorlar. Clio 4'ün şehir içi gündüz ledlerinin iyi aydınlattığından ve sürekli açık konumda olduğundan unutulabildiğinden bahsediyorum. Her led farı açık olan psikolojik sorunu olan apaçi olmuyor.
  • günümüzde çoğu araçta led şerit ışıklar olduğu için öndeki araca yanaştığında farın açık olduğunu sanıyor.
    bilmiyor ki arka taraf zifiri karanlık.
  • quote:

Anlamadınız sanırım. Apaçi tayfasından bahsetmiyorum. Onlar her yerde sis/led farları açık geziyorlar. Clio 4'ün şehir içi gündüz ledlerinin iyi aydınlattığından ve sürekli açık konumda olduğundan unutulabildiğinden bahsediyorum. Her led farı açık olan psikolojik sorunu olan apaçi olmuyor.

O kadar uyarıya rağmen açmayanlar ne oluyor peki. Adamın arkasından selektör yapıtyorum yanına geliyorum far diyorum önüne geçip kendi farlarımı kapatıp açıyorum yine yok yine yok.
  • Kuş serisinden geçmeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Anlamadınız sanırım. Apaçi tayfasından bahsetmiyorum. Onlar her yerde sis/led farları açık geziyorlar. Clio 4'ün şehir içi gündüz ledlerinin iyi aydınlattığından ve sürekli açık konumda olduğundan unutulabildiğinden bahsediyorum. Her led farı açık olan psikolojik sorunu olan apaçi olmuyor.

O kadar uyarıya rağmen açmayanlar ne oluyor peki. Adamın arkasından selektör yapıtyorum yanına geliyorum far diyorum önüne geçip kendi farlarımı kapatıp açıyorum yine yok yine yok.

Apacilerden bahsetmiyorum yazmama ragmen tekrar ayni seyleri yaziyorsunuz. Farkına varmiyordur veya apacidir. Clio 4'lerde sehir ici far bazen unutulabiliyor. Gelip burada apacidir sorunları vardır garipler psikolojisi bozuklar yaftalari yapistirmak yanlis. Ben de iki defa sehir icinde unutup farkina varip actim. Size gore psikolojik sorunları olan apaciyim demek ki.

• şehir içinde her taraf ışıl ışıl olduğu için bende kaç kez unuttum sağolsunlar selektörle hatırlattılar. çok da küfretmeyin yani unutan da oluyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.