Şimdi Ara

Fatura ödemelerinde büyük kolaylık.OYAKBANK güvencesiye Yetkili Ödeme Merkezi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korsan diye tabir edilen fatura ödeme merkezlerinden canları yanan istanbullunun yardımına OYAKBANK yetişti..Fatura ödemelerinde yepyeni bir hizmet başlatan banka oyakbank güvencesi ile fatura tahsilat ofisleri acıyor istanbulun her köşesine..Bu merkezlerin adı Yetkili Ödeme Merkezi(yöm)..Faturalarınızı oyakbank güvencesiyle gönül rahatlığı ile yatırabileceğiniz bu merkezler şu an itibariyle istanbul genelinde 120 tanesi aktif halde bulunuyormuş.300 ofis hedefinde olduğunu belirtiyor oyakbank..Zaten son dönemlerde oyakbanka uğradıysanız banka içerisindeki tv ekranlarında bu merkezlerin tanıtımlarını görmüşsünüzdür..

Ayrıca ; sadece tahsilat hizmeti verecek olan Yetkili Ödeme Merkezi lokallerine konulmak üzere Oyak Bank tarafından tasarlanan özel üretimler olan İşlem Teyit Makinası (İTM) vasıtasıyla, aboneler fatura ödemesini yaptıktan sonra dekont üzerinde bulunan barkodu okutarak, yaptıkları ödemelerin Kurum ve Oyak Bank kayıtlarına yansıdığını görebilecek, faturalarının ödendiğini ve borç durumlarını sistem üzerinden bizzat kendileri sorgulayabilecekler. Tahsilat yapıldığını belgeleyen makbuzlarını alabilecekler.

Zaman kaybını önleyen,abonelerin güven sorununu kendını guvencesını vererek gideren ve hayatımızı kolaylaştıran Oyakbanka teşekkür ediyorum..

www.yetkiliödememerkezi.com diye bir adresleride mevcut..

Ayrıcahttp://www.oyakbank.com.tr/oyakbank-basinbultenleri_08_06_2007.asp boyle bır basın bültenide mevcut..

• Aslında bu işe bende girmeyi düşündüm hani bir bankaya para yatırırsın ufak bir dükkan tutarsın performansı önemsiz bir bilgisayar bir koltuk bir bilgisayar masası bu iş için yeterli aslında parasıda sanırım fena değildir?İşlem başı 75 Ykr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasacar

Aslında bu işe bende girmeyi düşündüm hani bir bankaya para yatırırsın ufak bir dükkan tutarsın performansı önemsiz bir bilgisayar bir koltuk bir bilgisayar masası bu iş için yeterli aslında parasıda sanırım fena değildir?İşlem başı 75 Ykr.

Dediğin sistem eskidendi dostum..Artık korsan diye tabir edilen fatura ödeme merkezleri ruhsat alamıyorlar bu işi yapabilmek için..Sadece yetkili ödeme merkezleri(yöm) şu an yasal konumda..Şu an açık olan diğer merkezlerin ruhsat süreleri dolduğunda kapatmaktan başka çareleri yok..
  • Yetki ödeme merkezinin bizim mahalleye açıldığını gördüğümde şüpheye düşmedim değil..Ancak Oyakbanka bizzat giderek sordum ve tamamiyle güvenebileceğimi, kendi tahsilat vezneleri olduğunu söyledi...

O günden beri yatırıyorum ..

Ayrıca işletmede bulunun İTM makinesi sanırım Dünyada ilk..

Teşekkürler Oyak bank
  • İngbank bünyesinde devam eden bir uygulama. Bence çok güzel düşünülmüş. Ayrıca ttnet ve türk telekom bayileri aynı zamanda . Digitürk üyeliği yapabilmeniz bile mümkün.
  • Yetkili ödeme Merkezleri Ayedaş ve Bedaş'ın resmi veznesi haline geldi. Artık bu fatura ödemelerinde herhangi bir komisyon işlem ücreti ödenmemekte.
  • zaman ne çabuk geçiyor..bu konuyu açtıktan yaklaşık 1 ay kadar sonra bir bayilikte ben açmıştım..

o dönem beş parasız bir adamken şimdi çok şükür diyorum..

ilk mesajda yazdıklarımı tekrar okuyunca o an yaşadığım heyecanı tekrar yaşadım..

o dönem belkide hayatımın en dogru tercihlerinden birini yapacağımı hissetmişim sanki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.