Şimdi Ara

Faturalıya geçerken bakiye ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,faturasız vodafone tarifesinden faturalı tarifeye geçeceğim.
    Ama bakiyemde 68 TL var. Bu bakiye ne olur?
    Faturadan mı düşer,
    yoksa iptal olup,sıfırlanır mı?

• faturadan düşüyor.
  • turkcell de ve avea da durum öyle degil faturadan düsmüyordu. Hediye dakika falan veriyorlardı.

Bence bakiyeni bitir oyle gec.
  • bakiye sıfırlanır bitir öyle geç
  • müşteri hizmetlerine sorun bence bilende yorum yazıyor bilmeyende yanlış birsey olmasın
  • Tl bakiyesinin yaklaşık yüzde 20 sini kaybediyorsunuz. Faturadan düşüyor kalan miktar
  • Daha yeni geçtim faturasızdan faturalıya ilk faturandan bakiye düşer.Benim 14 tl gelmesi gereken fatura 4 tl geldi bu sayede :) ama arkadaşın dediği gibi tamamı değilde % 80 i gibi bir oranda düşüyor bu konuda tam emin değilim çünkü son bakiyemi bende hatırlamıyordum ama düştüğü kesin yani diğerlerinde ki gibi dk verme olayı yok.İlk faturanda indirim oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • bende faturasız vodafone hattımı faturalıya geçırdım.28 tl olan bakıyemın tamamı 2 fatura donemınde dustu.1.ay hıc fatura odemedım.2. Aya 20 tl olan faturam 16,91 tl geldı.
  • bakiyemi ön ödemeli hattımda bıraktım. ben 68 zannediyordum ama 58 TL bakiyem varmış.
    ön ödemeli hattımı kullanmayacağım. faturalı hattımı kullanıyorum.
    bu 58 TL lik bakiyeyi nasıl değerlendireceğim bilmem artık :(
  • Bende bir kere faturalıya gectim 16 TL bakiyem vardı indirim11,18 TL yansıdı sordum.
    bana satıcının faturasıza gecerken söylediği faturada indirim vergi kısmı cıkmış hali yansıyacak dediler öyle de oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.