Arkadaşlar,faturasız vodafone tarifesinden faturalı tarifeye geçeceğim. Ama bakiyemde 68 TL var. Bu bakiye ne olur? Faturadan mı düşer, yoksa iptal olup,sıfırlanır mı?
faturadan düşüyor.
turkcell de ve avea da durum öyle degil faturadan düsmüyordu. Hediye dakika falan veriyorlardı.
Bence bakiyeni bitir oyle gec.
bakiye sıfırlanır bitir öyle geç
müşteri hizmetlerine sorun bence bilende yorum yazıyor bilmeyende yanlış birsey olmasın
Tl bakiyesinin yaklaşık yüzde 20 sini kaybediyorsunuz. Faturadan düşüyor kalan miktar
Daha yeni geçtim faturasızdan faturalıya ilk faturandan bakiye düşer.Benim 14 tl gelmesi gereken fatura 4 tl geldi bu sayede :) ama arkadaşın dediği gibi tamamı değilde % 80 i gibi bir oranda düşüyor bu konuda tam emin değilim çünkü son bakiyemi bende hatırlamıyordum ama düştüğü kesin yani diğerlerinde ki gibi dk verme olayı yok.İlk faturanda indirim oluyor.
bende faturasız vodafone hattımı faturalıya geçırdım.28 tl olan bakıyemın tamamı 2 fatura donemınde dustu.1.ay hıc fatura odemedım.2. Aya 20 tl olan faturam 16,91 tl geldı.
bakiyemi ön ödemeli hattımda bıraktım. ben 68 zannediyordum ama 58 TL bakiyem varmış. ön ödemeli hattımı kullanmayacağım. faturalı hattımı kullanıyorum. bu 58 TL lik bakiyeyi nasıl değerlendireceğim bilmem artık :(
Bende bir kere faturalıya gectim 16 TL bakiyem vardı indirim11,18 TL yansıdı sordum. bana satıcının faturasıza gecerken söylediği faturada indirim vergi kısmı cıkmış hali yansıyacak dediler öyle de oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme