Şimdi Ara

FB Plakalı araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara Ankara da araba alıyorsanız plakaları FB plaka. Yeni araba aldım plaka FB geldi. Aslında fenerbahçeliyim fakat hiç maçlarını izlemem.

Sizce bu plaka dez avantajmıdır? Fanatik GS li yada fanatik BJK li birine denk gelirmiyiz diye de sonrasında düşünmedim değil.

Herkeze kazasız belasız sürüşler...

• Bende hep bu yüzden böyle bir plaka alırken tedirgin olmuşumdur. Fakat hiç plakası yüzünden de arabasına zarar gördüğünü duymadım ama mutlaka olmuştur.
  • Bir arkadaşımdan duymuştum arabanın camlarına tükürüyorlar diye yada küçük çocuklar çizik atıp , alarm felan çaldırıp kaçıyorlarmış boş işler yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Bir arkadaşımdan duymuştum arabanın camlarına tükürüyorlar diye yada küçük çocuklar çizik atıp , alarm felan çaldırıp kaçıyorlarmış boş işler yani
    FB-GS maçlarının olduğu geceler Tunalı, Bahçeli, Park Caddesi tarzı yerlerden geçmeyin bence.
  • 7-8 sene once bir gs-fb maci sonrasi icinde bulundugum gs plakali civic pert oldu. Burasi turkiye..

Edit : Aracta gs bayragi da vardi sadece plaka degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 3 Eylül 2013; 13:03:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bende hep bu yüzden böyle bir plaka alırken tedirgin olmuşumdur. Fakat hiç plakası yüzünden de arabasına zarar gördüğünü duymadım ama mutlaka olmuştur.

Bizler ekmeği için mucadele eden insanlarız . Artık maç filan karın doyurmuyor.

Sahada 22 kişi tonla para kazanıyor. Bizlerde birbirimizi yiyoruz dışarda. Ben anlam veremiyorum buna . Fakat yinede olur ya fanatik bi kaç zibidi çıkarda arabaya zarar verir mi diye de düşünmeye başladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

7-8 sene once bir gs-fb maci sonrasi icinde bulundugum gs plakali civic pert oldu. Burasi turkiye..

Edit : Aracta gs bayragi da vardi sadece plaka degil.

Böyle işler zaten bi tek bizim gibi zihniyeti geri kalmış ülkelerde olur.

Kasko böyle durumlarda zarar gideriyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizede fb denk geldiğini öğrenince oluşacak sıkıntıları düşünerek emniyetten yeni plaka tahsis ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoo90

Bizede fb denk geldiğini öğrenince oluşacak sıkıntıları düşünerek emniyetten yeni plaka tahsis ettik.

Sanırım siz hiç plaka çıkmadan değiştirmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

FB-GS maçlarının olduğu geceler Tunalı, Bahçeli, Park Caddesi tarzı yerlerden geçmeyin bence.

Aynen arkadaşıma katılıyorum. Arabanızın zarar görme ihtimali yüksek, plakanızı keşke seçerek alsaydınız ( internetten ya da direk trafikten ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

Bizede fb denk geldiğini öğrenince oluşacak sıkıntıları düşünerek emniyetten yeni plaka tahsis ettik.

Sanırım siz hiç plaka çıkmadan değiştirmişsinizdir.

Alıntıları Göster
    bence sıkıntı. özellikle derbi maçı gergin geçtiyse vay haline...

işyerimin camlarını indirdiler, plakaya bile gerek yok ki, holiganizm malesef var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

bence sıkıntı. özellikle derbi maçı gergin geçtiyse vay haline...

işyerimin camlarını indirdiler, plakaya bile gerek yok ki, holiganizm malesef var.

Alıntıları Göster
    Türkiye gibi cahil bir ülkede bu plakalar alınmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Türkiye gibi cahil bir ülkede bu plakalar alınmaz bence

Alırken hiç düşünmedim. Şimdi ise aklıma geliyor. Bir sürü cahil adam var piyasada.

Diyorum ya futbolcular antrönürler trilyonlar götürüyor. Bizim fanatikler ise aç açına gezerken birbirini öldürüyor bi maç için.
  • quote:

ben olsa değiştiririm şahsen
    ne olursa olsun herhangi bir tarafın mensubu olduğunuzu
    kamuoyuna belli etmemek gerekir.
    spor olsun parti olsun grup olsun...
    Başınıza nerde ne geleceğini bilemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlanyaLee

Alıntıları Göster
    walla ben ne fb ne gs hiçbi şekilde güvenemem o kadar dengesiz insanlar var ki maç çıkışı yenildiğini görünce sizin aracınızı tekmeleyerek hırsını çıkaran o kadar dengesiz var ki...
  • quote:

Hocam diyorum ya takımın 11 inden 1 ini bile sayamam. Sanırım en son cine5 vardı maçları kahveye gidip izlerdik. Onunda üzerinden 20 yıl filan geçmiştir. Sadece FB denk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

Hocam diyorum ya takımın 11 inden 1 ini bile sayamam. Sanırım en son cine5 vardı maçları kahveye gidip izlerdik. Onunda üzerinden 20 yıl filan geçmiştir. Sadece FB denk geldi.

Alıntıları Göster
    Böyle bi durumdan itiraz edip plakayı simdi değiştirebilirmiyim ?

• Tabi riski var. Misal floryaya gidersin taraftarlar olay çıkartır direk dağıtır arabanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Tabi riski var. Misal floryaya gidersin taraftarlar olay çıkartır direk dağıtır arabanı.
    Ankara'da yeni bütün araçlar fb plaka sadece sizinki değil ki. Zibille. Hiç bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Ankara'da yeni bütün araçlar fb plaka sadece sizinki değil ki. Zibille. Hiç bir şey olmaz.

O dediğinizi de düşündüm. İnsanlarda herhalde anlıyacaktır binlerce FB plaka dolaşmaya başlayınca sorun olmuyacaktır diye de düşünüyorum. Bakalım ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.