Şimdi Ara

FEMset'in zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu arkadaş fem dershanesine gidiyorum son sınıfım. geçen hafta femset dağıttılar ancak zor, sınıfta çözdüklerimizle çoğunun alakası yok fem ilk adım matematik almasam kalem oynatamıycam. ben böyle düşünüyorum başka femset çözen arkadaşların düşünceleri neler?

• mat ilk 3 testi rahatça çözdüm, devamı hakkında pek bir izlenimim yok. Simetri'den konu tekrarı yaptıktan sonra rahatça çözülebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

mat ilk 3 testi rahatça çözdüm, devamı hakkında pek bir izlenimim yok. Simetri'den konu tekrarı yaptıktan sonra rahatça çözülebilir bence.

bize simetri kitaplarını dağıtmadılar sadece femset ve 2 dergi verdiler belkide ondan dolayı eksik hissediyor olabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barres

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

mat ilk 3 testi rahatça çözdüm, devamı hakkında pek bir izlenimim yok. Simetri'den konu tekrarı yaptıktan sonra rahatça çözülebilir bence.

bize simetri kitaplarını dağıtmadılar sadece femset ve 2 dergi verdiler belkide ondan dolayı eksik hissediyor olabilirm.

Alıntıları Göster
    Hocam sorular kolay değil ama öyle abartılacak kadar değil. Sonuçta sınavda da çok kolay sormuyorlar. Hatta LYS 2013'te çıkan sorular FEM'in yaptığı zor sınavlardan (Fem-1 sınavları) bile daha zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

Hocam sorular kolay değil ama öyle abartılacak kadar değil. Sonuçta sınavda da çok kolay sormuyorlar. Hatta LYS 2013'te çıkan sorular FEM'in yaptığı zor sınavlardan (Fem-1 sınavları) bile daha zor.

ben bundan önceki 3 yıl yattım ondan bana zor gelmiş olabilir
  • Matematikten mesela ilk 6 testen 6 soruyu yapamadım sizce çok mu? FEMset bence orta düzey zorlukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

ben bundan önceki 3 yıl yattım ondan bana zor gelmiş olabilir

Alıntıları Göster
    bana gayet kolay geldi özellikle de fizik ve geo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp314

Matematikten mesela ilk 6 testen 6 soruyu yapamadım sizce çok mu? FEMset bence orta düzey zorlukta

sanırım ben ortalamanın gerisindeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp314

Matematikten mesela ilk 6 testen 6 soruyu yapamadım sizce çok mu? FEMset bence orta düzey zorlukta

sanırım ben ortalamanın gerisindeyim

Alıntıları Göster
    femsetin soru çözümlerini(sanal ofis i) nette bulabilirmiyim
    edit: teknofemde çok azı var.

• femset soru bankasi satiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

femset soru bankasi satiliyor mu
    Normal çok zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebelyın

femsetin soru çözümlerini(sanal ofis i) nette bulabilirmiyim
    edit: teknofemde çok azı var.

eğer dvd içindeki cevaplamaları kastediyosan bencede pek yeterli değil 30 sn ye falan. internette olduğu konusundaysa bilgim yok.
  • quote:

eğer satılsaydı nt'nin internet sitesinden satışı olurdu demekki fem'e özel bi şey gerçi diğer tüm kitapları satılık ama onu neden satmıyolar anlamadım
  • quote:

quote:

eğer satılsaydı nt'nin internet sitesinden satışı olurdu demekki fem'e özel bi şey gerçi diğer tüm kitapları satılık ama onu neden satmıyolar anlamadım
    hocam gerçekten zorlanıyosan bütün çözümlerim oldugu cd de vermislerdir. bana çok yardımcı oluyor. ama bilmiyom ne derecede de en baba testte bile ancak 2-3 soru çıkıyor ki onları da hemen tikleyip geçiyorum sonra hepsini genel süzerken onların çözümlerini açıp izliyorum. yani bu çok zor soru üzerine kafa yorayım deme elinin altında imkan varken sömür derim. bizim dersanede yarın açık ofisler başlıyo orada da sorularını biriktirip çöztürebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam gerçekten zorlanıyosan bütün çözümlerim oldugu cd de vermislerdir. bana çok yardımcı oluyor. ama bilmiyom ne derecede de en baba testte bile ancak 2-3 soru çıkıyor ki onları da hemen tikleyip geçiyorum sonra hepsini genel süzerken onların çözümlerini açıp izliyorum. yani bu çok zor soru üzerine kafa yorayım deme elinin altında imkan varken sömür derim. bizim dersanede yarın açık ofisler başlıyo orada da sorularını biriktirip çöztürebilirsin

çözememek benim tembelliğim galiba ya 3 sene yatmışım hala yatmaya uğraşıyorum sanırım zorlanma vaktim geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

çözememek benim tembelliğim galiba ya 3 sene yatmışım hala yatmaya uğraşıyorum sanırım zorlanma vaktim geldi

Alıntıları Göster
    Çok zor değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: dangrew

Çok zor değil .

Alıntıları Göster
    seviyene uygun kitap bulup önce onu çözmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedingfield

seviyene uygun kitap bulup önce onu çözmeni tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Femsetin çoğu kitabını geçen sene çözmüştüm ve o kadar da zor değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktnn

Femsetin çoğu kitabını geçen sene çözmüştüm ve o kadar da zor değildi.

Alıntıları Göster
    Femset fizikteki güzel soruları hariç ortalama altı bir kitaptır zorlanıyorsan konu çalışmanı tavsiye ederim
  • femsetin zorluk derecesi 5 üzerinden 2dir.eğer zorlanıyorsan konuyu bi daha çalımanı tavsiye ederim. çünkü geçen senenin çıkmış soruları femseti 2ye katlar zorluk olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.