Şimdi Ara

Fen fakülteleri genel olarak nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede önem verilen fakülte mi , imkanları iyi mi , mühendislik fakülteleri ile karşılaştırınca avantajları nelerdir dezavantajları nelerdir, teknokentlerde projelerde yer alabiliyorlar mı , bu fakültenin öğrencileri nasıl sosyal mi vsvs. Bilen varsa güzel bir değerlendirmenizi alırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5194C02C4 -- 14 Ağustos 2023; 15:43:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Türkiyede fen fakülterinin yeri yok maalesef hocam. Ne arge bütçesi veriliyor, ne hocaları nitelikli. Mühendislik fakültesinden şaşılmamalı bence yoksa matematik,fizik okur şu alana kayarim falan saçma geliyor bana.

Mühendislik fakültesi sana bir mesleği öğretir, eline bir zanaat verir. Temel bilimler ise sana belli bir alt yapı verir, bilim öğretir. Sen gider belli bir niş seçer o alan üzerinde yüksek öğrenim ile uzmanlaşırsın. Avrupa ve Amerika'da çok saygın fakat Türkiye'de değeri sıfıra yakın. İlber Hoca bile temel ve sosyal bilimlerin zengin çocuklarına yönelik olduğuna söylemişti bir konuşmasında.

• yuyucu355 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında bilgisayar bilimleri bölümünü düşünüyordum onun için sordum , acaba mühendislik fakültesinde olmadığı için çok bir sıkıntı yaşar mıyım. Dersleri de mühendislikle benzer.

• Bilgisayar bilimlerinde sıkıntı olmaz

• hocalarına bakmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• odtü itü ytü boun gibileri dışında kötüdür genelde diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.