Şimdi Ara

Fener duracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu haftanın en önemli maçı şüphesiz büyük derbi. Ben galatasarayın fenerin soluğunu keseceğini düşünüyorum. Uzun bir galibiyet serisiyle gelen fener her yükselişin düşüşü olacağından gerileme dönemine girecektir. Yapmamız gereken ise puan farkını artırıp geriden gelenlere el sallamak olmalı.

• Gs macları hep çıkış maçımız olmuştur.Bu sene durum değişince skor da değişti ilk yarı.Mutlaka düşüş olacak ama Onurun sakatlanması icimi rahatlatıyor.Gercekten müthiş toplar çıkarıyordu.Yedek kalecinin de macı yok heralde bu sene.Neyse bakalım...
  • Evet ikinci yarı yaşadığımız puan kayıplarının baş sorumlusu sakatlıklar. Birde bunlara onurun eklenmesi dengeleri bozar.
  • Ben o maçta fb nin puan kaybedeceğini sanmıyorum.
  • GS o arzulu oyunuyla, orta sahasındaki dirençli, ısıran tarzdaki oyuncularıyla Fener'e top vermez.
  • Aga öyle böyle duracaklar. 17de 17 yapacak değiller ya Onurun sakatlığı taraftarı biraz umutsuzlaştırdı ama böyle daha iyi. Biliyorsunuz ilk devre takımı şampiyon ilan edip ilk beraberlikte "bu takımdan bi mok olmaz" diyen bir taraftarımız var. Neyse sonuçta Fener öyle böyle takılacak bence. Bize yakın olması her zaman + dır.
  • Evet, dururuz ama Gaziantep maçında.
  • Valla bence bu maç GS için daha bi ölüm kalım maçıdır. Bu sene artık her platformda hezeyana uğrayan GS için FB'yi yenmeleri tek başarıları olacak diyebiliriz. Tabi GS seyircisinin iştahı da önemli bu maçta. Zaten GS iyi dönemlerinde FB'yi yenemiyor genelde belki kötü zamanda yener ne bileyim....Bu arada Arda oynayacak mı GS'de?
  • Valla gs'nin fb'yi yenmekten başka çaresi yok, o motivasyonla yenmesi gerek. Tabii fb'nin de gs'ye karşı üstünlüğü bariz, inşallah zevkli ve hakem hatalarının konuşulmayacağı bir derbi olur.
  • Fenerbahçe form düşüklüğü yaşamazsa kalan maçlarının hepsini kazanır diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım.
  • Sezon sonu durur heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.