Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐ (5752. sayfa)

5 sn
115.372
Cevap
401
Favori
2.682.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57505751575257535754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 2-1 yeniliriz. İlk maçta yine kaos içindelerdi yensek ne başkanları ne de bücürük kalacaktı gittik can suyu verdik yine aynısı olacak. Yensek dağılacaklar ama ali koç uğursuzluğu devreye girecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

Olayin ugursuzlukla alakasi yok. Basari icin, Duzgun kadro ve tff-mhk kanadinda adaleti saglanmasi icin dik duruş . Bunlari yapamazsan basari gelmez elbette. Ali kuzuluk degilde koçluk yapsaydi en az 2 3 sampiyonlugumuz daha olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLAHS kullanıcısına yanıt

Ben tahrik amaçlı değil yapıcı olsun diye yazdım. Ayrıca izin alacak değilim.

• akşama en büyük şansımız yabancı hakem.

topun sürekli oyunda kalması ve topla çıkarken GS orta sahasının faulleriyle ataklarımızın kesilmemesi lazım.

GS her zamanki gibi maç başladığı anda deli gibi saldıracak,

birinci devrenin ilk 30 dakikası ve ikinci devrenin ilk 15 dakikası çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 24 Şubat 2025; 11:4:14 >
  • gsde okanın son maçı olur 👍🏿

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

Ben tahrik amaçlı değil yapıcı olsun diye yazdım. Ayrıca izin alacak değilim.

Tabiiki kimseden izizn almayacaksın. O sizin forumda FANATİK ULTRAA YÖNETİCİLERİNİZ VAR. biz

Bizde öle birşey yok.. Yazmak serbest bizim buranın yöneticileri öle sizinkiler gibi taraftar değil..

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim...

Okan

Zertens

Morukkeria 88

Botokslu Kalecileri..

• Akşama maçın ilk 11' böyle olmalı:

________________İrfancan_______________

Mert M._____Skriniar_____Djiku_____Yusuf A.

___________Fred_______Syzmanski________

Oğuz A._________Dzeko___________F. Kostiç

_______________En Neysri_______________

daha sonra

maçın gidişatına göre

-Talisca

-Tadiç

-Maximin

-MHY

-Osayi

-Levent

-İCK

-Amrabat

oyuna girebilir.

hatta öne geçtikten sonra

Maximin'i direkt Dzeko'nun yerine Merkeze koymak lazım.

GS savunmasının içinde geçip direkt kaleye gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 24 Şubat 2025; 11:29:47 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Instagram’dan okan buruk’a Florya’ya veda yazdım. Aklı başında taraftar yıldız takmakla avunmaz

• Yarabbim sen konuyu biliyorsun
    Birkez de bizim yüzümüz gülsün😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam kalede kesinlikle İrfan olmalı. Yan toplarda, Amrabat'ın stoper oynayacağı göz önünde bulundurulursa, Liva'dan on kat iyi.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Valla onun naptığınım bizi ilgilendirmemesi lazım gerçekten tek yol galibiyet diğer iki sonuçta bize yaramaz. Avrupada da moral bozukluğu ile eleniriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

düz maç olacaktı, şimdi yeni gelecek td'leri kendini göstermek isteyecek. şansa bak.

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt

td portekizli, ben şimdiye kadar, başkalarının lafını dinleyen portekizli td görmedim, duymadım.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

kaç maçtır oynuyor pekala. niye bu maç?

gören de güçlü bir rakiple oynuyoruz sanacak. ligden düşecek takımı bile, uydurma kararlarla yenmeye kalktılar bunlar.

geseye hak ettiği gibi oynarsak, rahatça kazanmamız lazım. pislik yaptıklarında da tarafsız hakem'e iş düşecek.

• KARAKAY kullanıcısına yanıt

üçlü oyun demek, her maça çıktığında 3 adet sakatlık riski alıyorsun demektir. stoper laneti dediğiniz şey basit matematik.

ayrıca futbolda uyum çok önemli. uyum yakaladıysan devam edersin.

mesela rakip kadro çok uyumsuz. kimileri at gibi koşarken, kimileri sadece artistik takla peşinde.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

mokan, deli gibi saldırırsa ne olacağını gayet iyi biliyor. çok dikkat ederek oynatmak zorunda. zaten saldırsalar, ilk yarıdan güzel tık tık yaparız.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

bırak usta, "yapıcı" onlar. itiraf gibi ...  

• adolf1 kullanıcısına yanıt

maxi arabistan'da iken bazen orta sahadan delip geçmek isterdi. çok zorlanırdı. topu sola çek, sağa çek derken kaybederdi. çizgiye yakın olmazsa rahat etmez.

• önemli bilgilendirme: arka arkaya mesaj yazmışım gibi oluyor bazen. sebebi, bütün takımdaşların mesajlarını sırayla okuduğumda, cevap yazmam. o esnada başka entry olmayınca, sırf ben flood yapmışım gibi oluyor.

olayın esası bu.

• 
Sayfa: önceki 57505751575257535754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.