Şimdi Ara

Fenerbahçeye Üzüntümü Artık Kelimelerle Açıklayamıyorum ve Kahroluyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır forumda ilk banımı Aykut Kocaman yüzünden geçen hafta yedim ve daha yeni cezam bitti.İnanın artık kahroluyorum.Belki diyeceksinizki sonuçta futbol bu takma bu kadar ama inanın öyle olmuyor ve artık dayanamıyorum.Aykut Kocamana ilk geldiğinde inanılmaz eleştiriler yaptıktan sonra hazırlık maçlarındaki önde basan futbol + bide umut vadeden açıklamalarıyla açıkçası tüm geçmişindeki kanser futboluna rağmen beni kandırdı ve destek olmaya karar verdim.Ama çok geç olmadan resmi maçların başlamasıyla adamın değişmediği ortaya çıktı.

Ya beyler en çokta;

- Gole ihtiyacımız olan Vardar maçına çift ön libero çıkmasını
    - Göztepe maçında kazanmamız gerekirken çift ön liberoyu bozmamak için resmen forvetsiz oynamasını
    - Sol beke Clichy sağ kanada Lens alınacakken istememesini
    - Vardar maçında tur elden giderken bile hala çift ön liberoyu bozmayıp forvet çıkarıp forvet almasını
    - Çift ön libero kanserine yakalandığımız halde bile neredeyse her maç 2 gol yediğimizi görmesine rağmen ve 2 senedir başarısız bir sistem olduğu kanıtlanmasına rağmen hala sorun orada değil demesini
    - Takımın bu sezon en iyi oynadığı futbolun tek ön libero ile olduğunu gördüğü halde 2 yıldır başarısız olduğumuz çift ön liberoda ısrar etmesini

vs vs gördükçe artık dayanamıyorum.Yaşım 23 ve dün 50 yaşındaki babamla maçı izlerken artık ağlayacak seviyeye geldim.Babam geçmişinden dolayı Aykutu çok sever hatta çok fazlada kredi verir.Ancak o bile artık dün Aykuttan soğudu.

Hatta Soldada girmeden önce dedimki bak Baba izle şimdi çift ön liberoyu bozmamak için forveti çıkaracak.Yok oğlum o kadarda yapmaz tur elden gidiyor dedi.Ama o değişikliğide görünce Babamın sanki yıllarca sempati duyduğu Aykuta karşı bir anda bakışları değişti.

O yukarıda yazdığım maddelere daha fazlasınıda ekleyebilirsiniz beyler.Ben gerçekten artık dayanamıyorum.Maçları izlemiyim diyorum bu kezde izlemesemde kadroya bakıyorum aha bu takımdan birşey olmaz diyorum.Puan kaybedince ister istemez yine üzülüyorum.

Bana göre tek çare Ali Koç , Saadettin Saran gibi karizma ve vizyon sahibi kişiler + Hücumcu dinamik bir hoca.

• Ne üzülüp kahroluyorsun bırak sana ne, sen kendi hayatına bak, geleceğini düşün, futbolu o kadar takma, onlar milyon eurolar götürüyorlar yedi ceplerini ihya ediyorlar sen kendini hayatını düşün, hayatına yön ver, futbola değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Ne üzülüp kahroluyorsun bırak sana ne, sen kendi hayatına bak, geleceğini düşün, futbolu o kadar takma, onlar milyon eurolar götürüyorlar yedi ceplerini ihya ediyorlar sen kendini hayatını düşün, hayatına yön ver, futbola değil.

Vallaha öyle olmuyor hocam kendi hayatımıza zaten bakıyoruz ama futbol hayatımızın her yerinde.Evde , işte futbol bir hobi.Ancak işte taraftarı olduğunuz takımın tüm 70 milyonun gördüğü hataları göremeyecek kişiler tarafından yönetilmesi çok koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

Ne üzülüp kahroluyorsun bırak sana ne, sen kendi hayatına bak, geleceğini düşün, futbolu o kadar takma, onlar milyon eurolar götürüyorlar yedi ceplerini ihya ediyorlar sen kendini hayatını düşün, hayatına yön ver, futbola değil.

Vallaha öyle olmuyor hocam kendi hayatımıza zaten bakıyoruz ama futbol hayatımızın her yerinde.Evde , işte futbol bir hobi.Ancak işte taraftarı olduğunuz takımın tüm 70 milyonun gördüğü hataları göremeyecek kişiler tarafından yönetilmesi çok koyuyor.

Boş ver hocam fenere bişi olmaz, bu sene olmazsa seneye düzelir, bu kadar üzülmeye falan gerek yok bak dalgana sen hayatına yoğunlaş, futbola bu kadar fanatiklik iyi değil, adamlar milyon eurolar indiriyor cebe sana birşey veriyorlar mı, onlar bmw mercedes karı kız yat kat arsa otel kalıyor, sana da üzüntüsü kalıyor, futbol haftalık eğlence, o kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

Boş ver hocam fenere bişi olmaz, bu sene olmazsa seneye düzelir, bu kadar üzülmeye falan gerek yok bak dalgana sen hayatına yoğunlaş, futbola bu kadar fanatiklik iyi değil, adamlar milyon eurolar indiriyor cebe sana birşey veriyorlar mı, onlar bmw mercedes karı kız yat kat arsa otel kalıyor, sana da üzüntüsü kalıyor, futbol haftalık eğlence, o kadar.

Haklısın vallaha hocam :)

• Bizim taraftar haketti kimse kusura bakmasın

• Ya bırakın aykut maykut hikaye kalitesiz kadromuz bu kadro şampiyon olamaz . Suclu aziz azizi göndermek lazım herkes buna odaklanmalı yeni gelen yönetim aykutu zaten şutlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen genede sev Aykutu. İnsanları hatalarında eleştirmek, ama hakaret olmadan, başarılarında da hakettiğini vermek gerek bu ayrımı yapamıyoruz zaten. Ya körü körüne hatalarına rağmen savunuruz yada nefret ederiz. Aykut'un bende de kredisi çoktur , severim çünkü çocukluğumda kahramanlarımdandı. Aziz yokken bu kulüpte Aykut bizim için efsane golcüydü.

Ama dün çok hatalıydı ve dün için en azından hocalık bakımından savunulacak bir yanı yok. Bu onu sevip saymana engel değil. Ayrıca o bu forumdaki herkesten daha çok üzgündür ondan da şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Sen genede sev Aykutu. İnsanları hatalarında eleştirmek, ama hakaret olmadan, başarılarında da hakettiğini vermek gerek bu ayrımı yapamıyoruz zaten. Ya körü körüne hatalarına rağmen savunuruz yada nefret ederiz. Aykut'un bende de kredisi çoktur , severim çünkü çocukluğumda kahramanlarımdandı. Aziz yokken bu kulüpte Aykut bizim için efsane golcüydü.

Ama dün çok hatalıydı ve dün için en azından hocalık bakımından savunulacak bir yanı yok. Bu onu sevip saymana engel değil. Ayrıca o bu forumdaki herkesten daha çok üzgündür ondan da şüphem yok.

Hocam bende heralde sizin gibi sevdiğimden olsa gerek başarılı olmasını o kadar istemişimki önde basan futbola direk Aykut değişti dedim.Hocam gerçi hiç belli olmaz Tudora 2 hafta önce söylenenlerle şimdiye bakarsak eğer bakarsınız Aykut mecburiyetten tek ön liberoya döner ve başarılı olur.Bilmiyorum bu saatten sonra tek isteğim takımın başarısı.

• Sahsen kahrolmuyorum. Zira ortada kahrolucak bir durum yok. Aykut'un ne oldugunu biliyoruz. Dun macta kenarda soldado girecek iken %85 fenerbahce taraftari " simdi rvp cikartir " diye dusunmustur. Ve oyle de oldu. 2 macta takimi cozen vardar tdsi dikine oynamiyor fenerbahce, hep yatay oynuyorlar dedi. Bizim morinyo da tv de " dikine futbol diye bisey cikardilar zehirlediler " diyor. Kendisi zehir farkinda degil. Avrupa'nin buyuk takimlari takimca defans yapiyor, takimca hucum yapiyor diyor. Evet onlar da onu yapacak oyuncu var. Kendi takiminda ismail, hasan, mehmet topal, josef ve ozan diye bir sey var. Modric falan katkisi bekliyor su 3 lu orta sahadan.

Reziller gidene kadar bu takimin rezilliklerine gulup gecin. Tekrar ayaga kalkmak icin dusmek gerekir. Vardar 2. Golu attiginda keyfime keyif kattilar. Aykut'un o rezil anini gormek bile yetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte büyük Fenerbahçe taraftarı bunu haketmiyor..Yönetim ve oyuncular dalgasına bakıyor..
  • Kardeşim sana ne oluyor ki? Kulüp Aziz'in çiftliği(!) değil mi? Adam kendisi demedi mi şampiyon olmak önemli değil diye. Kafasına göre takılıyor. Maksat spor yapmak. Vardar, Molde, Y.Boys, PAOK vs hangi birine üzüleceksin.

• aykut kocaman için tüm bunlara değmez, ilk geri dönüyor haberleri çıktığında 3-5 şuursuz dışında herkes tepki gösterdi, aslında perşembenin gelişi belliydi, şu noktada sabırlı olup fenerbahçemizi bu sinsinin elinden kurtarmamız lazım, biz taraftar olarak forumlarda veya sosyal mecralarda tepki göstermeliyiz ki gidişi hızlansın, inşallah başkanıyla beraber olsun tabii ki,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.